Şimdi Ara

Aşk Acısı Nasıl Geçer?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Yazıma bir itiraf ile başlamak istiyorum. Bu itiraf, hem beni daha çok rahatlatacak hem de seni, aşk acısının hemencecik geçmeyen bir kavram olduğu konusunda uyarıp değişik beklentilere girmene engel olacak.
    • İtirafım şu: Her ne kadar yazımın başlığını aşk acısı en iyi nasıl geçer, şeklinde atmış olsam da, sen, aşk acısının ne menem bir şey olduğunu, dolayısıyla da hemen geçmeyeceğini zaten biliyorsun.
    Dostum, aşk acısı nasıl geçer, sorusunun acı kıskacına kapılan aşıklar, ilkin şu gerçeğe göğüs germek zorundalar, sen de öyle: "Aşk acısının ne şurubu ne de hapı var. Aşk acısının ne ilacı ne de merhemi var!"
    • O halde bu yazıyı neden okuyorum ki? Yine kendi kabuğuma çekilip yüreğimin yangın yeriyle baş başa kalsam daha iyi olacak!
    Bu düşünce şekline de katılmadığımı belirterek seni az biraz rahatlatacak müjdeli bir bilgi vereyim o halde:
    Değerli dostum, şayet, aşk acısı nasıl geçer, sorusunun bir cevabı var ise o cevabı, bu yazımda bulacaksın. Takip etmeye devam et lütfen:
    Peki, aşk acısı nasıl geçer, sorusuna yanıt olsun diye başka hangi yöntemleri kullanabilirim?
    Sırada Başka Bir Liste mi Var Yoksa?
    Yine bir liste yapıp, "iyi ki ayrıldık; çünkü..." diye başlayan cümleler yazabilirsin. yazdıktan sonra da bunlar üzerine düşünebilirsin.
    • Başka? Bu acıyı çekenlere, diyenlere başka önerin yok mu? Tabi ki var.
    Birkaç yöntem daha vereyim kısa kısa:
    Aşk Acısı Nasıl Geçer Yazmak İyi Bir Yöntem mi?
    Sait Faik, yazmasaydım çıldıracaktım, yazdım başkaları çıldırdı, diyor. Bu cümle Sait Faik'in, aşk acısı nasıl geçer, sorusuna da bir yanıtıdır aslında.
    • Yaz dostum. Ona karşı içinde biriken tüm duygularını yaz. Nefretinden sevgine kadar her duygunu yaz. Fakat bir şartla. Bu yazdıkların, senin özelin olarak kalmalı ve bunları ona göndermeyi asla aklından geçirmemelisin.
    Yazma, bir tedavi sürecidir esasında. Ancak az önce de dile getirdiğim üzre, bu yazdıklarını, mektup niyetine ve ona göndermek maksadıyla değil, yalnızca duygusal boşalımını sağlamak için yazmalısın.

Şirinlik Duası

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tüm Aşk Acısı Çekenlere ...
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.