Şimdi Ara

Yahu bu penisilin denen şey çok can yakar mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
1
Favori
46.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın, geçirmekte olduğum enfeksiyon sebebiyle depo-penisilin iğnesi olmam gerek. Çok can yakıyor mu? (İğneden inanılmaz derecede korkarım da...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 2 Kasım 2007; 22:58:20 >
  • Yapay Zekanın Yanıtı

Yahu Bu Penisilin Denen Şey Çok Can Yakar mı?

Penisilin, çeşitli bakteriyel enfeksiyonları tedavi etmek için yaygın olarak kullanılan bir antibiyotiktir. Birçok kişi, penisilin enjeksiyonlarının ağrılı olabileceği konusunda endişe duyar.

Penisilin Ağrısı

Penisilin iğnelerinin acısı, bireyden bireye değişebilir. Ancak, çoğu insan penisilin enjeksiyonlarının diğer enjeksiyon türlerine kıyasla nispeten daha az ağrılı olduğunu bildirir. Ağrının şiddeti, enjeksiyon bölgesi, enjekte edilen penisilin miktarı ve bireyin ağrı eşiği gibi faktörlere bağlı olabilir.

Deposilin Ağrısı

Deposilin, uzun etkili bir penisilin türüdür. Deposilin enjeksiyonları genellikle penisilin iğnelerinden daha ağrılıdır. Bu, deposilinin daha yavaş emilmesi ve enjeksiyon bölgesinde bir yumru oluşmasına neden olmasıdır.

Penisilin Acıtır mı?

Evet, penisilin enjeksiyonları bazı kişilerde ağrıya neden olabilir. Ancak, ağrının şiddeti genellikle şiddetli değildir ve birkaç gün içinde geçer.

Deposilin Acıtır mı?

Evet, deposilin enjeksiyonları genellikle penisilin enjeksiyonlarından daha ağrılıdır. Ağrı birkaç gün sürebilir ve enjeksiyon bölgesinde bir yumruya neden olabilir.

Deposilin Ağrısı Kaç Günde Geçer?

Çoğu insan için deposilin ağrısı birkaç gün içinde geçer. Ancak, bazı kişilerde ağrı daha uzun sürebilir. Enjeksiyon bölgesinde bir yumru oluşması durumunda, yumrunun tamamen geçmesi birkaç hafta sürebilir.

Penisilin İğnesi Acıtır mı?

Evet, penisilin iğneleri bazı kişilerde ağrıya neden olabilir. Ancak, ağrı genellikle şiddetli değildir ve birkaç gün içinde geçer.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Erkek adam iğneden korkar mı hiç

Merek etme 1 sn'lik acı,penadur olsa bak ozaman yandın derdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: kyle007

Erkek adam iğneden korkar mı hiç

Hah tam ismi o penadur. Sen yazınca aklıma geldi.
  • Isimleri karistirmiyosan korkmana gerek yok
  • hemşireye göre durum değişiyor

bağırabilirisin en kötü ihtimal
  • quote:

Orjinalden alıntı: EatItPunk

Isimleri karistirmiyosan korkmana gerek yok

• Yok hocam penadur. BÖHÜÜÜ! Neyse, sağolun, iyi geceler. (Allah'ım n'olur yarın olmasın!!!)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam afderisn ama öldün ya resmen öldün o iğne o kadar ağır ki bacağın 15 dk felç gibi kalıyo oynamıyo hisstemiyo baştan aşaşğı ağrı yapıyor allah kolaylık versin

yemin ederim çok ağır bi iğne
  • Sana bir iyi bir kötü haberim var

İyi olan iğnenin acıtmıyor olduğu, kendim de çok yapmıştım zamanında, bana da fazla olmasa da yapıldı, iğne acıtmaz!!! Korkulacak bir şey yok o konuda, kendini kasma ki çabucak yapılsın bitsin.

Ama kötü olan ilaç biraz yakabilir, Penisilin böyledir...

Ama yaptırman lazım, kaçmak olmaz Umarım çok ciddi bir şeyin yoktur da sadece boğaz ağrısı gibi bir şeyden yaptırıyorsundur, geçmiş olsun
  • Penadur igne içinde çok çabuk donan bir igneymis.. Ananemde ignede bi yarim saat bekledikten sonra sıvı değil katı iğneyi enjekte etmişler, 2 hafta o bacak iptal.. Hani dikkat et çabuk yapıversinler, bi de içerde donmasın ovuştur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: FREE-4

hocam afderisn ama öldün ya resmen öldün o iğne o kadar ağır ki bacağın 15 dk felç gibi kalıyo oynamıyo hisstemiyo baştan aşaşğı ağrı yapıyor allah kolaylık versin

yemin ederim çok ağır bi iğne

• Çocuk uyuyamayacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SoundOfSilence

Penadur igne içinde çok çabuk donan bir igneymis.. Ananemde ignede bi yarim saat bekledikten sonra sıvı değil katı iğneyi enjekte etmişler, 2 hafta o bacak iptal.. Hani dikkat et çabuk yapıversinler, bi de içerde donmasın ovuştur..

bende 5 dk içerisinde enjekte edilmezse donuyo diye biliyorum
  • vurulduğun tarafa 2 gece yatamazsın olur biter korkma
  • quote:

Orjinalden alıntı: kyle007

Erkek adam iğneden korkar mı hiç

Penadur oldum ben felakettt
  • ya ben ilk penisilinimi devlet hastanesinde olmuştum mecbur yoksa polikliniklerde yapmıyolar oradakiler acaip acıttı 5 dk falan yürüyemedim ama sonra poliklinikde oldum hiç acımadıama penadur u bilmem:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByNeron -- 2 Kasım 2007; 23:14:29 >
  • hocam tek bişey diycem kalçanın yarısı sedyede kalacak
  • penisiline alerjin varmı diye baktır bi. varsa vurdurusan anim allah mefta olursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: pisiko__

quote:

Orjinalden alıntı: SoundOfSilence

Penadur igne içinde çok çabuk donan bir igneymis.. Ananemde ignede bi yarim saat bekledikten sonra sıvı değil katı iğneyi enjekte etmişler, 2 hafta o bacak iptal.. Hani dikkat et çabuk yapıversinler, bi de içerde donmasın ovuştur..

bende 5 dk içerisinde enjekte edilmezse donuyo diye biliyorum

Belki de öyledir ama bi iş çıkmış, yarım saat beklemişler..
  • abooooo yandın sen hemde nasıl deli ağrı yapar, üstelik allerjin varsa anaflaktik şoka girer ölürsün bile

şaka be dostum bi şey olmaz az bi şey yakıyor allah beterinden saklasın
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.