Şimdi Ara

abimin telefonunu uçurdum [csb diyenlere faturada eklendi...] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
617
Cevap
21
Favori
19.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben abinin yerinde olsam, Bi telefon senden değerli değil ama seninde ağzini burnunu kirmadan (ciddiyim) seni elimden kimse alamazdi.. Yüzünün coğrafyasini tümden değiştirirdim...

Kaldi ki o sinifta hava basan Ezikler diyosun ama Sende kendini Ezik statüsüne sokuyosun abinin telefonunu alarak onla hava atarak falan.. Her neyse yaşaman oksijen israfi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 22 Mayıs 2013; 19:33:11 >
  • Işıklarda iş bekle. Eger sağlam bir kasen varsa geceye kadar 2000'ni tamamlarsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk bas inanmicak. Sonra agzini burnunu kiracak

• quote:

Orijinalden alıntı: Armelin

quote:

Orijinalden alıntı: -atakan-

Hata sende degil abinde.htc one alacagina xperia z alsaydi simdi sapasaglamdi.

Xperia Z suda batmiyor galiba ?

Batmak değil de su geçirmiyor. Ama tabi denize düştükten sonra dalıp onu mu çıkaracak köprüden atlayıp
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil442

quote:

Orijinalden alıntı: taha.

quote:

cep kask
    Bu tam olarak neyin nesi gardaş

Telefon kaskosu hocam

ücret olayı falan nasıl oluyo ?
  • Nick ve mesaj uyumu gercekten senin olmayanla hava atmayacaksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetT06 -- 22 Mayıs 2013; 19:33:32 >
  • abine bir 3310 al ve ölümü bekle
  • Önce güzel bir boy abdesti al kardeşim, elim ayağın tutuyorken çık dışarıya bir kutu tentirdiyot, oksijenli bez, yara bandı, alkol, fondaten al birde aile doktoruna git durumu anlat hak vericektir önümüzdeki 20 gün için rapor yazsın, lys ye gireceksen de ais ten tekerlekli sandalyede girmek istiyorumu işaretle, tekrar geçmiş olsun Allah trafik kazası vermesin.
  • ben abinin yerinde olsam ağzını burnunu kırardım sonrada o telefonu eşek gibi sana aldırırdım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

cep kask
    Bu tam olarak neyin nesi gardaş

Telefon kaskosu hocam

ücret olayı falan nasıl oluyo ?

Yillik 30tl yaptirdim

• bana CSB gibi geldi 2 milyara htc one mı olur

gerçeksede geçmiş olsun
  • Ben böyle kötü bir olay olduğunda çok kötü bir olay anlatıyorum falan millet ağlıcak gibi oluyor sonra yok ya espri yaptım diyorum gerçeğini anlatıyorum millet oh be neyse cana gelceğine mala gelsin diyor.. Yalnız çok ustalıkla yalan söyle eğer açığa çıkarsa...........
  • quote:

Orijinalden alıntı: gar1diyan

Önce güzel bir boy abdesti al kardeşim, elim ayağın tutuyorken çık dışarıya bir kutu tentirdiyot, oksijenli bez, yara bandı, alkol, fondaten al birde aile doktoruna git durumu anlat hak vericektir önümüzdeki 20 gün için rapor yazsın, lys ye gireceksen de ais ten tekerlekli sandalyede girmek istiyorumu işaretle, tekrar geçmiş olsun Allah trafik kazası vermesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Ben abinin yerinde olsam, Bi telefon senden değerli değil ama seninde ağzini burnunu kirmadan (ciddiyim) seni elimden kimse alamazdi.. Yüzünün coğrafyasini tümden değiştirirdim...

Kaldi ki o sinifta hava basan Ezikler diyosun ama Sende kendini Ezik statüsüne sokuyosun abinin telefonunu alarak onla hava atarak falan.. Her neyse yaşaman oksijen israfi..

duygularımı yansıtmışsınız hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet1398

bana CSB gibi geldi 2 milyara htc one mı olur

gerçeksede geçmiş olsun

pardon kardeş 1999tl almıştı haklısın 2 e olmaz
  • Geçmiş olsun kardeşim. Abine durumu şöyle anlat. Denize düştüm telefon cebimden düşmüş beni balıkçılar kurtardı de. Telefonun için yazın çalışıp ona yenisini alacağını söyle. Muhtemelen gene bi bağırır çağırır. Ama o kadar da olacak.
  • ben olsaydım öldürürdüm seni ciddi
  • quote:

Orijinalden alıntı: boş insan

csb değildir cidden ellerim titriyor şunu yazarken

abimden telefonunu zorla, büyük ısrarlar sonucu okula götürmek için aldım maksat sınıfta sürekli s3leriyle hava atanları susturmak falan yeni telefonla ilgi çekmek, öğleden sonra ders yokmuş bende havamdayım biraz gezelim falan dedik eminönüne gittik köprünün üzerinde eğilmiş(eğilmeden kastım kollarımı dışarı doğru uzatmıştım) geminin resmini çekiyordum, o sırada balık tutanlardan biri oltayı sallamasıyla neredeyse kulağımı alıyordu o korkuyla telefon elimden suya uçtu

abim yarın akşam gelecek cidden şuan aklıma hiç bir şey gelmiyor düşünüyorum düşünüyorum kafayı yemek üzereyim sadece ölümüne dövüp bıraksa yine razıyım ama hem onun bütün güvenini kaybedecem hem onu zor duruma sokmuş olacam ki artık soktum ne yapabilirim lütfen yardım edin

bu arada konu dağılmasın telefonu merak edenlere yazayım htc one (daha alalı 2 hafta olmuştu biriktirdiği 2 milyarı saymıştı )

poşette su ile tut... servise ver derlerse unut onu kurtulabilir ama değmez... iPHONE FIFI alıcağınıza XPERIA Z alaydınız yıkayıp kullanıyor olurdun...

• fena olmuş geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: gar1diyan

Önce güzel bir boy abdesti al kardeşim, elim ayağın tutuyorken çık dışarıya bir kutu tentirdiyot, oksijenli bez, yara bandı, alkol, fondaten al birde aile doktoruna git durumu anlat hak vericektir önümüzdeki 20 gün için rapor yazsın, lys ye gireceksen de ais ten tekerlekli sandalyede girmek istiyorumu işaretle, tekrar geçmiş olsun Allah trafik kazası vermesin.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.