Şimdi Ara

abimin telefonunu uçurdum [csb diyenlere faturada eklendi...] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
617
Cevap
21
Favori
19.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: savas192

Yerinde olsaydim herseye ragmen denize atlar telefonu almaya calisirdim. Afedersin ama telefonun pesinden gitmemekle cok buyuk bir hata yapmissin. Xperia z kadar dayanikli olmasa bile cogu akilli telefon su altinda 1 dakikaya kadar calisabiliyor.

şu saçmalıktanda sıkılmadınız..

dereye mi atlıyon ? koca deniz gemilerin arasında 10 metre dalacam ? xperia z olayınıda 100 kere yazdım 1metre su geçirmezliği olan telefon o da düşmüş olsaydı dayanmazdı.. ayrıca başta söylediğim gibi alma imkanı yoktu.. telefon için intihar mı etseydim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boş insan -- 18 Ağustos 2013; 9:32:19 >
  • hocam tam olarak nerde düşürdüğünü yazma imkanın varmı acaba ?
  • Hava atma çabasında olan ergen liseli Bloklayın beyler.

Bir de gelmiş ağlıyor burda ulan git çalış parasını çıkar bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

Hava atma çabasında olan ergen liseli Bloklayın beyler.

Bir de gelmiş ağlıyor burda ulan git çalış parasını çıkar bari

he ya herşeyin içine etmemle kendimi iyice rezil edip hava atma çabasındayım 11 sayfadır kendimi ondan aşağılatıyorum

• böyle insanlar da varmış yazık bizde böyle birşey olsa kimse kimsenin kalbini kırmaz. Çay bardağı bile emanet etmezmiş. İyiki öyle abim yok cana geleceğine mala gelsin. Herkesin kişiliği farklı tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abin cidden telefon için g.. satsan alamayacan telefon diye cümle kurmuşsa insan değilmiş. yerinde olsam ne cenazeme ne cenazene der ömür billah konuşmam, benim 2 tane kardeşim var bakmaya kıyamıyorum, yüzüne baka baka bilmem bir tarafını satsan alamacağın telefon demek nedir.
    marka takıntsı veya benzeri durumlar yaşın için anormal bir durum değil utanılacak bir şey yok zaten bir çok olgun bireyde o telefonları masaya koyup kendince hava yapmak için alıyor.
    abine gelince ömür billah neresini satarsa satsın insan olmaz ondan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zohahahaha -- 18 Ağustos 2013; 12:46:26 >
  • Normal bir şekilde düşürdüm kırdım falan dese dikkatsiz davranmasından dolayı bende kırardım kafasını kardeşimin kusura bakmayın.Ama o oltanın Allah korusun kaşına gözüne de zarar verme ihtimali vardı ortada bariz bir kaza var onun için cana geleceğine mala gelmiş çok şükür der geçerdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEROTTİ34

Normal bir şekilde düşürdüm kırdım falan dese dikkatsiz davranmasından dolayı bende kırardım kafasını kardeşimin kusura bakmayın.Ama o oltanın Allah korusun kaşına gözüne de zarar verme ihtimali vardı ortada bariz bir kaza var onun için cana geleceğine mala gelmiş çok şükür der geçerdim.

bir keresinde olta ile yanımdaki adamın kulağını kesmişlerdi sallarken kulak ikiye yarılmıştı ondan heralde aynı şekilde başıma gelince tam kulağımın dibinden geçti panikleyip düşürdüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boş insan -- 19 Ağustos 2013; 15:30:46 >
  • Abin yada baban bu kaza ihtimalini düşünmüş olsalarda okadar kasmazlardı seni ama yapacak birşey yok yediğin tokat fırça yanına kalacak artık bari sen küçüklerine daha dikkatli ol aynı hataları yapma :)
  • Denizden telefonu çıkarmayı düşünenler var ciddi ciddi
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Oğuzhan-

Denizden telefonu çıkarmayı düşünenler var ciddi ciddi

baya ciddi ciddi düştüğünde benim atlayıp çıkartmam gerektiğini düşünenler de var, işte klavye 5 dolar basıyorsun yazıyor neler gördük
  • quote:

Orijinalden alıntı: boş insan

quote:

Orijinalden alıntı: -Oğuzhan-

Denizden telefonu çıkarmayı düşünenler var ciddi ciddi

baya ciddi ciddi düştüğünde benim atlayıp çıkartmam gerektiğini düşünenler de var, işte klavye 5 dolar basıyorsun yazıyor neler gördük

oğlum kazık yemişsin biz 3 bin liraya aldık(o zamanlar 6 sıfır vardı)
  • benim arkadaşın telefonu denize düşüyodu son anda telefona ayagımla vurdumda denize düşmesini engelledim fakat arka kapak ile batarya çoktan denize uçmuştu ama kurtardım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: cilekliivanilya

benim arkadaşın telefonu denize düşüyodu son anda telefona ayagımla vurdumda denize düşmesini engelledim fakat arka kapak ile batarya çoktan denize uçmuştu ama kurtardım :D

• amma sazan varmış forumda
  • efsane konu
  • Adam çizilmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.