Şimdi Ara

abimin telefonunu uçurdum [csb diyenlere faturada eklendi...] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
617
Cevap
21
Favori
19.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şehir Dışına işe giden adam telefonunu yanına almazmı csb.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

quote:

Orijinalden alıntı: boş insan

csb değildir cidden ellerim titriyor şunu yazarken

abimden telefonunu zorla, büyük ısrarlar sonucu okula götürmek için aldım maksat sınıfta sürekli s3leriyle hava atanları susturmak falan yeni telefonla ilgi çekmek, öğleden sonra ders yokmuş bende havamdayım biraz gezelim falan dedik eminönüne gittik köprünün üzerinde eğilmiş(eğilmeden kastım kollarımı dışarı doğru uzatmıştım) geminin resmini çekiyordum, o sırada balık tutanlardan biri oltayı sallamasıyla neredeyse kulağımı alıyordu o korkuyla telefon elimden suya uçtu

abim yarın akşam gelecek cidden şuan aklıma hiç bir şey gelmiyor düşünüyorum düşünüyorum kafayı yemek üzereyim sadece ölümüne dövüp bıraksa yine razıyım ama hem onun bütün güvenini kaybedecem hem onu zor duruma sokmuş olacam ki artık soktum ne yapabilirim lütfen yardım edin

bu arada konu dağılmasın telefonu merak edenlere yazayım htc one (daha alalı 2 hafta olmuştu biriktirdiği 2 milyarı saymıştı )

poşette su ile tut... servise ver derlerse unut onu kurtulabilir ama değmez... iPHONE FIFI alıcağınıza XPERIA Z alaydınız yıkayıp kullanıyor olurdun...

açıklamasını yapmıştım z fanlarına öncelikle 1 metre su geçirmezlik orda işlemiyor ve köprüden aşa atlayıp gemilerin oltaların arasında 10 metre tüpsüz dalarak telefonu çıkartacak halim yoktu

• quote:

csb değildir cidden ellerim titriyor şunu yazarken

abimden telefonunu zorla, büyük ısrarlar sonucu okula götürmek için aldım maksat sınıfta sürekli s3leriyle hava atanları susturmak falan yeni telefonla ilgi çekmek, öğleden sonra ders yokmuş bende havamdayım biraz gezelim falan dedik eminönüne gittik köprünün üzerinde eğilmiş(eğilmeden kastım kollarımı dışarı doğru uzatmıştım) geminin resmini çekiyordum, o sırada balık tutanlardan biri oltayı sallamasıyla neredeyse kulağımı alıyordu o korkuyla telefon elimden suya uçtu

abim yarın akşam gelecek cidden şuan aklıma hiç bir şey gelmiyor düşünüyorum düşünüyorum kafayı yemek üzereyim sadece ölümüne dövüp bıraksa yine razıyım ama hem onun bütün güvenini kaybedecem hem onu zor duruma sokmuş olacam ki artık soktum ne yapabilirim lütfen yardım edin

bu arada konu dağılmasın telefonu merak edenlere yazayım htc one (daha alalı 2 hafta olmuştu biriktirdiği 2 milyarı saymıştı )

abinle konuyu konuşmadan önce ev ahalisini dışarı yollada toplu katliyam çıkmasın dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: gar1diyan

Önce güzel bir boy abdesti al kardeşim, elim ayağın tutuyorken çık dışarıya bir kutu tentirdiyot, oksijenli bez, yara bandı, alkol, fondaten al birde aile doktoruna git durumu anlat hak vericektir önümüzdeki 20 gün için rapor yazsın, lys ye gireceksen de ais ten tekerlekli sandalyede girmek istiyorumu işaretle, tekrar geçmiş olsun Allah trafik kazası vermesin.

Baltalı İlah

• Çözüm 1 : Hırsızlık yap

Çözüm 2 : Özür Dile

Çözüm 3 : İntihar et

Çözüm 4 : Kredi Kartınız varsa ve şifresini biliyorsan en ucuz yerden aynı telefondan al.

Çözüm 5 : Telefonunun sigortalı olması için dua et , yenisini vermeleri lazım

Aklıma geldikçe editlerim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: the.mentalist

Sony xperia z alsaydı hiçbir sorun olmazdı.

quote:

Orijinalden alıntı: -atakan-

Hata sende degil abinde.htc one alacagina xperia z alsaydi simdi sapasaglamdi.

1metre su geçirmezliği ile oda dayanmayacaktı ayrıca 17 yaşındayım gemilerinden arasından geçip 10 metre dalıp yine çıkartamayacaktım
    ayştayn mod off

emrah mode on

beyler gerçekten beyin damarlarım kaynıyor şuan çok kötüyüm yardım edecek her türlü mesaja açığım şuan kimse bilmiyor aklıma hiç birşey gelmedi buraya konu açtım

iyi olmuş buda sana ders olur git asgari ücretle 3ay çalış abine al aynısını

• quote:

Orijinalden alıntı: Arkheramos

Şehir Dışına işe giden adam telefonunu yanına almazmı csb.

benimkini verdim iş için dediğim makina tamirine gidip gelecekti işte ihale almaya gitmiyor telefonun bir önemi olsun alo desen yeter dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Gemide ve denize 10 metreden yakın yerlerde cebimden telefonu çıkarmam bile. Fotoğraf çekmek için bile olsa. Hatta hep arkadaşlarım dalga geçer bu davranışım yüzünden.

hll knk
  • Abin belkide telefonunu alırken aldığı yere cep kask yaptırmıştır.. Belli olmaz, şansına inşallah yaptırmıştır..
  • Çok kötü durum belki şey diyebilirsin önüme baliciler çıktı telefonu ver dediler ellerinde bıçak vardı vermek zorunda kaldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

Abin belkide telefonunu alırken aldığı yere cep kask yaptırmıştır.. Belli olmaz, şansına inşallah yaptırmıştır..

yaptirmamissa sen al ver bitane. senin icin para mi ki maasin 4200 tl. yurtdisilarinda gezmeyi biliyon.

• quote:

Orijinalden alıntı: Neldoreth

Çok kötü durum belki şey diyebilirsin önüme baliciler çıktı telefonu ver dediler ellerinde bıçak vardı vermek zorunda kaldım

bu da güzelmiş aslında ama abim peşini bırakmaz tutar polise götürür tarif et der nerede oldu falan filan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Gemide ve denize 10 metreden yakın yerlerde cebimden telefonu çıkarmam bile. Fotoğraf çekmek için bile olsa. Hatta hep arkadaşlarım dalga geçer bu davranışım yüzünden.

+sonsuz, beni anlatmışın.

• quote:

Orijinalden alıntı: enduluslucoban

quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

Abin belkide telefonunu alırken aldığı yere cep kask yaptırmıştır.. Belli olmaz, şansına inşallah yaptırmıştır..

yaptirmamissa sen al ver bitane. senin icin para mi ki maasin 4200 tl. yurtdisilarinda gezmeyi biliyon.

Yaparmı yapar güveniyorumn bu adama
  • boyle bir csb yi aynen hatırlıyorum :) csb!
  • olum çok kötü bir durum lan aklımda canlandırdım da
  • Abinin nasıl biri olduğuna göre değişir belki hiç bir şey demez belki de çok kızar
  • bu silinen mesajlardan dolayı oluşan son sayfa sorununu ne yapacaz
  • csb değilse varya...ofofofof.

• Beyler inanmayın.http://forum.donanimhaber.com/m_75471726/f_//tm.htm#75472853

Aklı sıra sizi kandıracak
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.