Şimdi Ara

abimin telefonunu uçurdum [csb diyenlere faturada eklendi...] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
617
Cevap
21
Favori
19.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: boş insan

quote:

Orijinalden alıntı: 10_rengi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: the.mentalist

Sony xperia z alsaydı hiçbir sorun olmazdı.

quote:

Orijinalden alıntı: -atakan-

Hata sende degil abinde.htc one alacagina xperia z alsaydi simdi sapasaglamdi.

1metre su geçirmezliği ile oda dayanmayacaktı ayrıca 17 yaşındayım gemilerinden arasından geçip 10 metre dalıp yine çıkartamayacaktım
    ayştayn mod off

emrah mode on

beyler gerçekten beyin damarlarım kaynıyor şuan çok kötüyüm yardım edecek her türlü mesaja açığım şuan kimse bilmiyor aklıma hiç birşey gelmedi buraya konu açtım

O telefonu kurtarayım derken arabanın altında kalırdın belki her işte bir hayır vardır.Buda sana daha dikkatli olmayı öğretmiştir.Yalan söyleme doğruyu söyle ve yazın çalışıp ona aynı telefonu almaya bak.O kadar üzgünsen gidip calısırsın yazın alırsın yenisini.

yazın stajım var taş çatlasa 2 ay çalışsam 17 yaşındayım girdiğim yerler ne kadar para verecek tüm maaşımla yine 2 milyar toplayamam ama çalışıp yinede kazandığımı abime veririm sorun değil ben yarın akşamı düşünüyorum

Telefonun Çin Malını Al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazın çalışıp abine yeni telefon al yada parasını öde, afettir kendini.
  • Olay var
  • Canım da helva çekmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Hem de 2 hafta oldu daha , hem de biriktirdiği para hem de htc one.

Şimdiden motosiklet kaskını tak , dizlikleri filan tak ağzına da dişliği tak belli olmaz dişleri kırabilir cinnet geçirince , o şekilde söyle en azından hasarı hafifletirsin.

Ne cesaret abinin telefonuyla suya yakın yerde telefonla foto çekmek , hayatının dayağını yiyeceksin bence , baban evdeyken söyle de o kurtarır belki seni yoksa kalıcı hasar bırakabilir abin sinirli biriyse.

bugün babamdan yarın abimden 2 günlük cesaretim yok söylersem yarın akşama doğru söylerim ancak fakat çapraz ateşte kalmakta istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Gemide ve denize 10 metreden yakın yerlerde cebimden telefonu çıkarmam bile. Fotoğraf çekmek için bile olsa. Hatta hep arkadaşlarım dalga geçer bu davranışım yüzünden.

/>
  • kimsede balıkçıya ne dedin dememiş
  • Ben uzuldum la

• Yasamis gibi oldum valla isin zor

• Anne babana söyle durumu ne olcak öldürücek değil ya seni gerçi biriktirip bir hevesle almışsa işin zor durumu ailene söyle paşam
  • abovvv,fıstıklı olsun helva
  • Abine durumları izah et diycemde abin seni bence affetmez. Hem abinin gözünden düşeceksin hem de onun aylarca biriktirdiği parayla aldığı telefonu suya düşüreceksin. Sınıftan birinin gözü kalmış olabilir. Nazar olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Gemide ve denize 10 metreden yakın yerlerde cebimden telefonu çıkarmam bile. Fotoğraf çekmek için bile olsa. Hatta hep arkadaşlarım dalga geçer bu davranışım yüzünden.

bundan sonra bende çıkartmayı düşünmüyorum ama artık iş işten geçti gibi
  • quote:

csb değildir cidden ellerim titriyor şunu yazarken

abimden telefonunu zorla, büyük ısrarlar sonucu okula götürmek için aldım maksat sınıfta sürekli s3leriyle hava atanları susturmak falan yeni telefonla ilgi çekmek, öğleden sonra ders yokmuş bende havamdayım biraz gezelim falan dedik eminönüne gittik köprünün üzerinde eğilmiş geminin resmini çekiyordum, o sırada balık tutanlardan biri oltayı sallamasıyla neredeyse kulağımı alıyordu o korkuyla telefon elimden suya uçtu

abim yarın akşam gelecek cidden şuan aklıma hiç bir şey gelmiyor düşünüyorum düşünüyorum kafayı yemek üzereyim sadece ölümüne dövüp bıraksa yine razıyım ama hem onun bütün güvenini kaybedecem hem onu zor duruma sokmuş olacam ki artık soktum ne yapabilirim lütfen yardım edin

bu arada konu dağılmasın telefonu merak edenlere yazayım htc one (daha alalı 2 hafta olmuştu biriktirdiği 2 milyarı saymıştı )

Geçmiş olsun, doğruları anlat abine, sonuçta yalan, işleri daha karmaşık hale getirir ve abinin güvenini kaybedersin.

Gelişmeleri ilk mesaja editlersin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bugracaner

kimsede balıkçıya ne dedin dememiş

olayın şokuyla aklım durmuştu adam farketmedi bile ben çıldırmış gibi nabıyorsun abi telefon gitti falan bağırdım ne yapacağımı bilemedim arkadaşla gidip oturduk bir yerde balıkçı aklıma bile gelmedi bir daha
  • Aboooov gecmis olsun.Abin gelince sonucu yazarsin acayip merak ediyorum

• Babana söyle gidin yenisini alın, taksitlerinide baban harçlığından falan keserek öder.

Yada sağlam bir dayağa hazır ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: -atakan-

Hata sende degil abinde.htc one alacagina xperia z alsaydi simdi sapasaglamdi.

Xperia Z suda batmiyor galiba ?

• Telefonuma cep kask yaptirdim kafam rahat

• Çöp olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.