Şimdi Ara

abimin telefonunu uçurdum [csb diyenlere faturada eklendi...] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
617
Cevap
21
Favori
19.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ha20ktan

quote:

Orijinalden alıntı: enduluslucoban

quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

Abin belkide telefonunu alırken aldığı yere cep kask yaptırmıştır.. Belli olmaz, şansına inşallah yaptırmıştır..

yaptirmamissa sen al ver bitane. senin icin para mi ki maasin 4200 tl. yurtdisilarinda gezmeyi biliyon.

Yaparmı yapar güveniyorumn bu adama

adam değil o karı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

Abin belkide telefonunu alırken aldığı yere cep kask yaptırmıştır.. Belli olmaz, şansına inşallah yaptırmıştır..

yaptirmamissa sen al ver bitane. senin icin para mi ki maasin 4200 tl. yurtdisilarinda gezmeyi biliyon.

Yaparmı yapar güveniyorumn bu adama

adam değil o karı

her neyse işte , zaten yalan söylüyor :D 2 Tane hesap açmış aklı sıra bizi kandıracak.Verdigim Linkte herşey anlaşılmıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

bu silinen mesajlardan dolayı oluşan son sayfa sorununu ne yapacaz

+∞
  • quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

oo yerleşelim şöyle bu konu iyi gider

• Helva'n neli olsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Gemide ve denize 10 metreden yakın yerlerde cebimden telefonu çıkarmam bile. Fotoğraf çekmek için bile olsa. Hatta hep arkadaşlarım dalga geçer bu davranışım yüzünden.

hll knk
  • Bir 50 60 kat korumalık tak
  • quote:

Beyler inanmayın.http://forum.donanimhaber.com/m_75471726/f_//tm.htm#75472853

Aklı sıra sizi kandıracak

adam konuyu Bugün; 18:55:32

de açmış diğeri 19.30 sen iyimisin kardeşim herif bakıp konuya aklı sıra geyik yapıyor yanlış konuya atladın galiba

• Allah uçak kazası vermesin kardeş
  • fake sizi yiyo inanmayin

• iki hesabıda blokladım iyi oldu
  • kusura bakma ama tüm suç sende yani abin ne derse he demek zorundasın dua et de dayak yemeyesin bide. yani çalışman gerekebilir daha farklı şeyler de olabilir hazırlıklı ol (2 bin haa)
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

quote:

Beyler inanmayın.http://forum.donanimhaber.com/m_75471726/f_//tm.htm#75472853

Aklı sıra sizi kandıracak

adam konuyu Bugün; 18:55:32

de açmış diğeri 19.30 sen iyimisin kardeşim herif bakıp konuya aklı sıra geyik yapıyor yanlış konuya atladın galiba

Bunu düşünmeniz için ilk başta o konuyu açmıştır.Sizce bu kadar tesadüf olur mu ?

Edit : Trollemek amaçlı açmış olabilir tabiki , fakat ikiside yeni hesap :) Saf dedigim için özür diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TickTok -- 22 Mayıs 2013; 20:11:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: boş insan

quote:

Orijinalden alıntı: the.mentalist

Sony xperia z alsaydı hiçbir sorun olmazdı.

quote:

Orijinalden alıntı: -atakan-

Hata sende degil abinde.htc one alacagina xperia z alsaydi simdi sapasaglamdi.

1metre su geçirmezliği ile oda dayanmayacaktı ayrıca 17 yaşındayım gemilerinden arasından geçip 10 metre dalıp yine çıkartamayacaktım
    ayştayn mod off

emrah mode on

beyler gerçekten beyin damarlarım kaynıyor şuan çok kötüyüm yardım edecek her türlü mesaja açığım şuan kimse bilmiyor aklıma hiç birşey gelmedi buraya konu açtım

Anladım bro senin derdini,bu kadar rahatsan bir tane daha al sen +eminönünde sazan çıkmıyor bildiğim kadarı ile ne yaptın bur damı olta atıyorsun

• abi kardeş arasında bir telefonun lafı olmaz,iki dakika bağırır iki akşam sonra gelir kafanı okşar barışırsınız.
  • csb degilse yazik lan

• abin htc one a 2 hafta önce 2 bin tl verdiyse onu da eminönü nden denize at 2 bin tlye iphone 5 s4 htc m7 alınıyor bu ülkede
  • içim karardı. geçen yaz antalyadaydım abim ayakkabıcıda calışıyodu ben de onun yanına gidiyordum evden bişe istemişti onu aldım poşete yanına da hafıza kartımı koydum belki bilgisayardan bişe atarm diye poşetten istediği eşyayı alıp yanına koymuş ben de az dışarda gezeym dedim bi geldim poşet yok . bi müşteri gelip ayakkabı almış o zaman bi üzülmüştüm bi ton resim müzik gitmişti.o ay da ramazandı eve gittim içten bi yasin okudum gece oldu abim dükkanı kapatmaya yakın biri dükkana gelip poşetin içinde bunu buldum demiş kartı vermiş eve gelince Allah a cok şükr etmiştm. dua et kardeş bi ihtimal..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcLog

fake sizi yiyo inanmayin

öncelikle 1senedir üyeyim genelde bu 4 ay önce açtığım vs. konular gibi saçma konularla gelirdim
    http://forum.donanimhaber.com/m_70026160/f_//tm.htm#70026160

fakat bu sefer ciddi şuan sizinlede uğraşacak kafa kalmadı ciddi yorum yapsın bir kaç kişi akıl lazım kafayı yemek üzereyim
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.