Şimdi Ara

abimin telefonunu uçurdum [csb diyenlere faturada eklendi...] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
617
Cevap
21
Favori
19.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim aklıma senin bu artisliği iyice abartıp arkadaşlarının -telefonla o kadar eğilme bak düşer falan demelerini aldırmadan 'cool' tavırlarla takılıp sonra düşürdüğün bir manzara geldi yoksa hangi akla mantığa köprünün üstünde eğilip gemi fotoğrafı çekmek.

Sonuç: Hatanı kabul et, abine anlat döveceğini zannetmem telefon kadar değerin yok mu? sadece çok kızar bağırır çağırır küfreder ama sen üzgün olduğunu belli et ve hatanı düzeltmek için elinden geleni yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil442

Telefonuma cep kask yaptirdim kafam rahat

telefonu denize düşürdüm dese cep kask ne yapacak normal ekranı kıranları en az 30 gün bekletip yarısına da bahane bulup yapmadan gönderiyorlar
  • Emanet malin cani g*tunde olur demisler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Gemide ve denize 10 metreden yakın yerlerde cebimden telefonu çıkarmam bile. Fotoğraf çekmek için bile olsa. Hatta hep arkadaşlarım dalga geçer bu davranışım yüzünden.

+1905

• Bende babamdan zorla arabayi alip evin altindaki marangoza girmistim :) ilginctirki babam tek kelime soylememisti hala da soylemez hicbirsey hemde kizmadi bile...

• Temiz bir dayak + abin-babandan uzak fakir hayatını hak etmişsin sen evlat.
  • Revenoldan alıntı yapmayın sayfa bitmiyo

• Geçmiş olsun. Abin umarım telefonu alırken sigorta yaptırmıştır, belki o şartı da kapsıyordur poliçesi.
    Alay edenleri anlamadım, olan olmuş komik tarafı nedir bu işin, telefonu refleksle herkes boş bir anında bırakabilir öyle.

• quote:

cep kask
    Bu tam olarak neyin nesi gardaş
  • htc one diyosun adam bide para biriktirip almış ulan benim kardeşim atriximi düşerse yastıkla falan boğarım heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: taha.

quote:

cep kask
    Bu tam olarak neyin nesi gardaş

Telefon kaskosu hocam

• Bugün bi şans topu oyna , birde sürpriz iddaada bi kupon yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexlab

quote:

Orijinalden alıntı: RancStone

ben öldürür diyorum. sergen?

gecmis olsun cnm .s.s

ben öldürmez diyorum.Acun??

Güzel görmüşsün

+rep
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Geçmiş olsun. Abin umarım telefonu alırken sigorta yaptırmıştır, belki o şartı da kapsıyordur poliçesi.
    Alay edenleri anlamadım, olan olmuş komik tarafı nedir bu işin, telefonu refleksle herkes boş bir anında bırakabilir öyle.

kaskosu yoktu araştırmıştı hatta cep kask yaptıkları için para versemmi diye, en az 30 günde yapmaları ufak kırılmalarda bile sorun çıkartıp yarısına bahane bulup 30 gün sonra yapmadan göndermeleri vs. uğraşmak istemedi yaptırmadı zaten telefonu suya düşürdüm derse birşey farkedeceğini sanmıyorum her neyse

abime yarın abi insanlık hali herkes bırakabilir dersem alacağım yanıtın pek hoş olacağını sanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Gemide ve denize 10 metreden yakın yerlerde cebimden telefonu çıkarmam bile. Fotoğraf çekmek için bile olsa. Hatta hep arkadaşlarım dalga geçer bu davranışım yüzünden.

führer sen en iyisini bilirsin.arkadaşların utansın
  • En korktuğum şeylerden biridir.
  • Artistliğin sonucu budur.
  • Ben olsam evdekilerden para alirdim illaki kendi paran vardir idda oynardim ve abine durumu alnatirdim 2bin tl tuturmab imkansiz max 1200tl verirsin

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.