< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
abim kısır sizce ben de mi kısırım

-
-
arkadaşlar yok mu hiç abim kısır benim 10 çocuğum var tarzı birisi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
upupup
Öncelikle abin mi eşi mi kısır belli değil belirtmemişsin. Abinin kısır olması seni etkilemez diye biliyorum. Doktora bi görün.
görünücem de aklımda fikir olshn diye yazayım dedim
tercihini bilmem ama bu devirde de çocuk mocuk yapılmaz arkadaş ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Etkiler, her şeyde az çok genetik vardır ancak kısırlığın kimden olduğu bilinmeli. Abin mi eşi mi? Ayrıca abinin kısır olduğu senin de kısır olacağın anlamın gelmez. Çok fazla olasılık, çok fazla hastalık vs var, şimdiden konuşmak çok erken.
-
Gidip sperm testi yaptıracan sonra ise testesteron testi. Eğer sperm testi sağlamsa sende bir şey olmaz. Tabi evleneceğin kişinin de kısır olmaması lazım.
-
Kısırlık ırsi değildir boşuna üzülme, bu arada abin ve yengen niye doktora gitmiyor ?
Çocuk berekettir, ALLAH çocuğu rızkıyla gönderir
aynı durum komşumuzda var reis büyük oğlunun çocuğu olmadı, ama küçük oğlunun maşallah 2 tane çocuğu var abinin kısır olması seni bağlamaz bence hepsini geçtim doktora gidin bir test verin kısır olup olmadığınızı öğrenin aklınızdaki soru işaretleri kalksın ortadan
-
Allah doyursun o zaman benim çocukları ben cebimden 1 kuruş harcamıyim.
Bilader bunlara inanmak için fazla büyüğüz
-
Nikah kıyalı yaklaşık 1 yıl olmasına rağmen beceremedik.
Ardından Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastanesi' ne müracaat ettik.
Kadında sorun çıkmadı ama ürolog bana "Sende grade 2 varikosal var, şu an çocuk yapma şansın %40 ama basit bir varikosel ameliyatı ile bu oranı %60 - %65' e çıkarabiliriz. İşte kartım, ben bu ameliyatı dışarıda yapıyorum, sen sigortalısın sana 1.500 TL' ye olur, 2 saat sonra taburcu olup gidersin" deyip elime kartımı tutuşturdu.
Ailem "torun isteriz" diyerek baskı yapmaya başladılar ameliyat için ancak ben istemiyordum.
Bol bol harnup yemeye başladım, kadın da bu arada boş durmuyor yere sırtüstü yatıp bisiklet çevirir gibi egzersizler yapıyordu.
Teşhis konduktan sadece 1 ay sonra kadının gebe kaldığını öğrenince beni derin bir şüphe sardı.
Arkadaşa şüphemi anlattım "Bu psikopatça bir düşünce, akıl hastanesinde tedavi ol" dedi.
Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi' ne müracaat ettim, doktor şizofreni dedi.
2 yıl ilaç tedavisi verdiler baktılar fayda etmiyor yatırmak istediler, hastaneden kaçtım.
Bu arada şüphelerim 10 yıl boyunca devam etti.
Nihayetinde kadın evden kaçınca bir arkadaş "Olum sen nasıl bir mazoşistsin, kadın evden kaçmış hala bu şüphe çekilir mi?" deyince uyandım.
Test merkezine çocukların ve benim örneklerimi gönderip 3.000 TL havale geçtim.
Test sonucu müspet çıkınca şizofreniden kurtuldum...
-
Canım kısır çekti yw bol nar ekçşili üff
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tıp okuyorum dölün şeffaf değil beyazsa kısır değilsin
genetik olsa sen olmazdın
Büyük olmana gerek yok
Belki onda varikosel vardır ama sende olmayabilir
Yok artık daha neler ? Sabah sabah beni güldürdün
familyada kısırlık varsa alet kuruyup düşebilir dikkat et
ve %31 ihtimalle snede kısırsın
Allah doyursun o zaman benim çocukları ben cebimden 1 kuruş harcamıyim. Bilader bunlara inanmak için fazla büyüğüz |
familyada kısırlık varsa alet kuruyup düşebilir dikkat et ve %31 ihtimalle snede kısırsın |
Canım kısır çekti yw bol nar ekçşili üff
![]() |
senin gibi kafalar yüzünden millet fakir haliyle 4-5 tane çocuk yapıyor sonra o çocuğa yeterli maddiyatı sunamayıp o çocukların hayatını mahvediyor |
Benzer içerikler
- baby face erkek
- çok çirkinim
- turşu ishal yapar mı
- balık ısıtılır mı
- bütün kanallar çekiyor show tv çekmiyor
- google çizim yap
- 5g nedir zararları
- huawei boykot mu
- penis nakli
- çay bardağı emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X