Şimdi Ara

ABD ile vize krizi çözüldü, dolar düştü!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara'daki ABD Büyükelçiliği Türkiye-ABD arasında yaşanan vize krizinin çözüldüğünü açıklamasının ardından dolarda sert düşüş yaşandı. Peki dolar ne kadar oldu?

Detaylar sözcüde;http://www.sozcu.com.tr/2017/ekonomi/dolar-dustu-dolar-kac-tl-oldu-28-12-17-2151018/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunların demek ki danışıklı dövüş olduğu artık çok belli oluyor.Mesela ey amerika ama hiç bir politik hamle yok,incirlik üssünü,amerika üslerini kapatma felan yok.Ancak kuru laflar,vize düzelmesi için hükümet tekrar abd'ye yaranmak için dış politikayı işleyecekler.Artık kapalı kapılar ardında mı işler bilemem,çünkü abd vizeyi 1 yıl durdurmuşken durup dururken tekrar eskisi gibi vize işlemlerine devam etmez.ABD düşmanı Esad'ı terörist ilan etmek ancak abd dış politika çıkarlarına uygundur.Ve Esad'ın yeni politikalarını desteklemiyorum,çünkü oda düşmanımız pkk terör örgütüne destek vermeye başladı,fakat adamın iç işlerine karışınca,Esad da buna karşılık olarak terör örgütlerine destek vermişti.Aslında Esad'ın iç işlerine karışmayıp mültecileri almasaydık,pyd terör örgütlerini Esad da temizlememize yardım ederdi diye düşünüyorum.
  • mehter lazım mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 28 Aralık 2017; 18:28:5 >
    MADDE 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.
    MADDE 3: Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı İstiklal Marşı’dır. Başkenti Ankara’dır.
    MADDE 4: Anayasa’nın 1 inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2’nci maddesindeki Cumhuriyet’in nitelikleri ve 3’üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mabovski

mehter lazım mı?

Birebir Sözcü gazetesinden alıntı yaptım.

Bir sorunun, itirazın varsa; Sözcü Gazetesi İletişim Bilgileri.

Halkalı Merkez Mah. Abay Cad. Atlas Sokak Atlas İş Merkezi A Blok No: 6-8/4 Halkalı, Küçükçekmece, İstanbul Tel:+90 (212) 698 35 35 - +90 (212) 698 60 06.

• Bunların demek ki danışıklı dövüş olduğu artık çok belli oluyor.Mesela ey amerika ama hiç bir politik hamle yok,incirlik üssünü,amerika üslerini kapatma felan yok.Ancak kuru laflar,vize düzelmesi için hükümet tekrar abd'ye yaranmak için dış politikayı işleyecekler.Artık kapalı kapılar ardında mı işler bilemem,çünkü abd vizeyi 1 yıl durdurmuşken durup dururken tekrar eskisi gibi vize işlemlerine devam etmez.ABD düşmanı Esad'ı terörist ilan etmek ancak abd dış politika çıkarlarına uygundur.Ve Esad'ın yeni politikalarını desteklemiyorum,çünkü oda düşmanımız pkk terör örgütüne destek vermeye başladı,fakat adamın iç işlerine karışınca,Esad da buna karşılık olarak terör örgütlerine destek vermişti.Aslında Esad'ın iç işlerine karışmayıp mültecileri almasaydık,pyd terör örgütlerini Esad da temizlememize yardım ederdi diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powersmachine54 -- 28 Aralık 2017; 17:56:23 >

• Önce 11.480 Bylock kullanıcısının telefonuna FETÖ Bylock yüklemiş serbest bırakacağız dediler, sonra Erdoğan uzun bir aradan sonra ilk defa Esad teröristtir katildir dedi.

Sonuç: Vize krizi çözüldü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Leon

Önce 11.480 Bylock kullanıcısının telefonuna FETÖ Bylock yüklemiş serbest bırakacağız dediler, sonra Erdoğan uzun bir aradan sonra ilk defa Esad teröristtir katildir dedi.

+1

Zaten aciklamada da şöyle bir ifade varmış

Türk hükümeti büyükelçilik ve konsoloslarımızdaki yerel çalışanlarımızın, Türk yetkililerle iletişim de dahil olmak üzere resmî görevlerini yerine getirdikleri için gözaltına alınmayacağı ve tutuklanmayacağına dair üst düzeyde sağladığı güvenceye bağlı kalmıştır

Orijinalden alıntı: Leon

Önce 11.480 Bylock kullanıcısının telefonuna FETÖ Bylock yüklemiş serbest bırakacağız dediler, sonra Erdoğan uzun bir aradan sonra ilk defa Esad teröristtir katildir dedi.

İlginç gerçekten..

değil

gümbür gümbür aşağı bastırsınlar

> > < <
  • http://www.haberturk.com/abd-buyukelciligi-vize-kisitlamasini-kaldirdi-1774296 Bu arada sözcüye inanmayanlar,yandaş medya da bu haberi onaylıyor.Vize krizi resmen çözülmüş.Kim bilir gizli kapılar ardında amerika ile neler taviz verildi diye vize sorunu çözüldü.Yukarıda yazdığım gibi amerika durup dururken iyi bir şey yapmaz.Ve bu jesti de ülkemizin kim bilir bazı çıkarlarımızdan taviz verileceğini gösteriyor.
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    CB'nin Sudan daki konuşmasını izlemedim sanırım

İlk adımı atıp vizeyi kaldıran da ABD

Krizin çözülmesinde de Tayyip'i suçlu bulurlar şimdi bunlar

Gerçi işlerine gelmedikleri için kudurdukları halde böyle konulara yazmazlar uplanıp gündeme girmesin diye

iPhone 11

BMW E38 740i
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlancpaiN

DH RTE kötüleme ajansının paralı muhalifleri gelmeden up.

Krizin çözülmesinde de Tayyip'i suçlu bulurlar şimdi bunlar

Gerçi işlerine gelmedikleri için kudurdukları halde böyle konulara yazmazlar uplanıp gündeme girmesin diye

Sen hangi alemde yaşıyorsun ya? Okuma yazman da mı yok?

Konuya yorum yazan 3 kişi hariç herkes muhalif zaten.

• by-ko kullanıcısına yanıt
    vizelerin kısıtlandığı haberine 1 saat içinde gelen yorum ile bu konuyu karşılaştır zeka pıtırcığım benim.

iPhone 11

BMW E38 740i
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.