|
|
|
Tüvtürk muayene tekrarı için perşembe günü öğleden sonraya randevu almıştım, ancak yarın öğleden sonra boşum, gbir gün önceden gitsem muayeneye alırlar mı?
Triger seti ne zaman değişir?
Arkadaşlar merhaba,
2012 model golf 1.6tdi aracımın triger setini en son 121 bin km de 2018 yılında değiştirmiştim. Şuanda 5 yıl oldu ve 180 bin km de aracım. Bazı kaynaklar 4 yılda bir mutlaka değiştirilmedi yazdığı için yeniden sipariş geçip aldım. Ancak arkadaşlar çok erken almışsın deyince biraz araştırdım, avrupada bu periyodun 8 yıl olduğunu gördüm. Hatta bu konuda bazı youtube videoları da var. 4 yılda değişim olmaz kazıklanıyorsunuz diye...
Bunun doğrusu nedir sizce?
Merhaba arkadaşlar, aracım VW Golf 6 1.6tdi.
İnternet üzerinden uygun fiyata Gates devirdaim ile birlikte triger kayışı siparişi verdim ancak üründe elime aldığımda kalite hissiyatı son derece düşük. Daha önce Bosch almıştım o daha iyiydi. Gates boshtan daha kaliteli diye almıştım ama ürünlerin üzerlerimde kocaman Korea ve china yazıyor, üretim yeri olabilir çok takılmadım ama Rulman üzerindeki Litens yazısı ya çok nizami değil. Ne patpat ne poşet aynen kutu içine atılmış gibi birbirlerine vura vura gelmişler. Sizce de içerisinde bir muhafaza olması gerekmiyor mu? Fotoğrafları aşağıya bırakıyorum
|
ESKİŞEHİR için Tavisye Kombi
Arkadaşlar evim net 100m2
4 cephe, ağırlıklı güney
eski kombiyi değiştireceğim. Bana kombi tavsiyesi yaparsanız çok memnun olurum.
Ramazan Davulcusu Mahallemde İstemiyorum!!!
|
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.190
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 387.865 (Bu ay: 9.753)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4.470 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası