Şimdi Ara

AATROX BUİLD'im (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
4.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 14 yaşındayım ama herşeyin farkındayım efsanesi gibi olur buda umarım.

"10 levelim ama pro oyuncuyum."
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eddie The Head

Ardından ebedi kılıç filan

daha fazla ilerleyemedim ya adamlar çok ezildi ya da bizimkilerin feedlemesinden oyun bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pearl Jam

14 yaşındayım ama herşeyin farkındayım efsanesi gibi olur buda umarım.

"10 levelim ama pro oyuncuyum."

Pro oyuncuyum demedim konuyuda adam gibi okumamışsın 10 lvl değilim pek çok hesap dağıttım ve takas işleri oldu hep hesaplarım böyle kaldı.
    Konuyu biraz daha DİKKATLİ okursak
  • bunlar güzel adımlar ne kadar etkili bi paylaşım olmasada dh ye emek verenleri görmek ne mutlu
  • 'Her 3 vuruşta 1 can dolduruyorsa ne kadar hızlı vurursam o kadar ölümsüz olurum'

Pbe'de hero ilk çıktığı gün bu mantıkla sadece attack speed build dizmiştim. Karşıdaki aatrox ise warmog vb. bu dediğine benzer bir build çıkmıştı. Aslında birbirimizi domine edememiştik, ikimizde pek damage vuramıyorduk. Ama tam bir Anti-ADC olmuştum, tabii syndra'nın stunı instadie olmama sebep oluyordu

Buda böyle bir anımdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: dell9989

quote:

Orijinalden alıntı: attakkann1

quote:

"W" skilli kesinlikle aatrox için en büyük ihtiyaç karşında ne olursa olsun senin cana ihtiyacın var ve her 3 vuruşta bir can veriyor sana buda lanede senin rahatlıkla taşıyor diğer herolar için bir şey diyemem ama aatroxun kesinlikle "W" ile başlaması lazım

Digelim ki jungle invade yedin calidan.3-4 kisi cikti q acip kac mak varken w acip flash atmayimi tercih edrrsin?

"W" yi açmam "W" açtığından anda senin canında gider flash kullanırım ve oyun başlar başlamaz 4 kişi çalılıklardan çıkıp hadi gel aatroxu keselim demez buda sana 2. cevabım

haklsın kardeş aatrox un 1 lvlde pasif çok op hem w açıp damage atıp pasif doldurucam dıye damage atmaya çalış vallaha bak 4 kışı 1 lvl de nasıl aatrox kessın pasifi var onun hemde full stack başlıyor paisfi 10 lvlde değil mi

• Adam uzakçı dedi. Demekki neymiş ne olursa olsun w açacakmışız. Artık turnuvaya hazırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmeden , anlamadan şöyle bilmiş bilmiş konuşanlara ayar oluyorum.Harbiden bu ülkede bilgisi olmadan fikri olan çok insan var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aty.

Bilmeden , anlamadan şöyle bilmiş bilmiş konuşanlara ayar oluyorum.Harbiden bu ülkede bilgisi olmadan fikri olan çok insan var.

bilgim olmadan yazmış gibi mi gözüküyorum aga

• Jax ve veigar tavsiyesi için teşekkürler hayatımı kurtardı
  • eline sağlık.
  • quote:

şu ana kadar oynadığım bütün maçlard "W" ile başladım herhangi bir şekilde zararını görmedim kaybettiğim oyunlar hep takımın noobluğundandı
    Uzakçılar için "e" mantıklı bunuda kenara yazdım sağol
    "Q" ile kaçmak tercihim değil çünkü kaçarken "Q"nun bir bekleme süresi var yani atlayacağı zaman 1 -2 snlik kayıp var flash ile kaçmayı tercih ederim 4 kişinin de çalılıklardan çıkmaması için çalıklılara totem yerleştirilir oynamayı biliyorsanız

10 levelsın rehber hazırlayıp, millete noob diyorsun kanka

• quote:

Orijinalden alıntı: SingedFTW

quote:

şu ana kadar oynadığım bütün maçlard "W" ile başladım herhangi bir şekilde zararını görmedim kaybettiğim oyunlar hep takımın noobluğundandı
    Uzakçılar için "e" mantıklı bunuda kenara yazdım sağol
    "Q" ile kaçmak tercihim değil çünkü kaçarken "Q"nun bir bekleme süresi var yani atlayacağı zaman 1 -2 snlik kayıp var flash ile kaçmayı tercih ederim 4 kişinin de çalılıklardan çıkmaması için çalıklılara totem yerleştirilir oynamayı biliyorsanız

10 levelsın rehber hazırlayıp, millete noob diyorsun kanka

10 lvlliğin sebebini açıkladım ve adam orda full defans dizince tek yersin diyordu k.b bunu adı noobluktur ve o mesaj için emin ol trde çok beter nooblar gördüm takımda mesela master yi ile girdim oyuna takımda toplam 52 kill var benim aldığım kill 36 dıydı takım yüzünden yenildik k.b bunlar noob yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dell9989 -- 20 Haziran 2013; 17:55:00 >

• quote:

"W" skilli kesinlikle aatrox için en büyük ihtiyaç karşında ne olursa olsun senin cana ihtiyacın var ve her 3 vuruşta bir can veriyor sana buda lanede senin rahatlıkla taşıyor diğer herolar için bir şey diyemem ama aatroxun kesinlikle "W" ile başlaması lazım

Arkadaşın demek istedigini anlayamadın örnegin blue alan arkadaşa yardıma gittin gang yediniz arada kaldın w ile mi cıkacaksın ?Vericeksin hemen q ya veya e ye kacacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StrawHatLuffy

quote:

Arkadaşın demek istedigini anlayamadın örnegin blue alan arkadaşa yardıma gittin gang yediniz arada kaldın w ile mi cıkacaksın ?Vericeksin hemen q ya veya e ye kacacaksın.

seviye kaç olduğuna bağlı seviye 10dan sonra hiç bir gangdan kaçmam "W" skill i seviye ondan sonra 200+ ( kastığım AD) vuryor yaklaşık 300 o geçiriyor birde normal 3 vuruş 600 filan götürüyor kolaylıkla alıyorum adamları temiz oluyor seviye ondan sonra w kurtarıyor seni
    Farkettiğim bir şey galiba bu konuya mesaj atanlar aatroxu hiç oynamışlar "W" skilli 2 türlü pasif açınca fazladan vuruyor ama canını götürüyor seviyene göre
    kapatınca ise seviyene göre can yeniliyor

• Şunu yazmak için geldim sadece arkadaşlar.
    Bak bakalım ne oldum qnq
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laploren

Şunu yazmak için geldim sadece arkadaşlar.
    Bak bakalım ne oldum qnq

Ne demek istediğin anlamadım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: StrawHatLuffy

quote:

seviye kaç olduğuna bağlı seviye 10dan sonra hiç bir gangdan kaçmam "W" skill i seviye ondan sonra 200+ ( kastığım AD) vuryor yaklaşık 300 o geçiriyor birde normal 3 vuruş 600 filan götürüyor kolaylıkla alıyorum adamları temiz oluyor seviye ondan sonra w kurtarıyor seni
    Farkettiğim bir şey galiba bu konuya mesaj atanlar aatroxu hiç oynamışlar "W" skilli 2 türlü pasif açınca fazladan vuruyor ama canını götürüyor seviyene göre
    kapatınca ise seviyene göre can yeniliyor

Zaten yardıma gidecegin arkadaşa oyun başı gideceksin 10 lvlden bahsetmiyoruz biz :)

Yani 1. seviyedeyken yardıma gittiginde ne lazımsa onu acıcaksın senin için degil illaki , diger arkadaşlarına yardım gerekti kaçmaları için e açıp slow ile kacmalarına yardımcı olacaksın mantık bu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Laploren

Şunu yazmak için geldim sadece arkadaşlar.
    Bak bakalım ne oldum qnq

Ne demek istediğin anlamadım

Qnq adam senin yüzünden tahta 5 oldum diyo nası anlamadın.

• Bu karakteri jungle oynayın valla en etkili öyle kasıyor.Ayrıca atak, can çalma ve atack speed yüklenin kesinlikle defans itemi almayın.Defans itemi almak en yanlış hareket olur.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.