Şimdi Ara

AATROX BUİLD'im

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
4.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    --------
    Doranın Kalkanı + Potla başlıyorum
    sonra hydra kasarken ilk can vampirik asayı alıp sonra yandaki itemi alıyorum(itemin ismini unuttum) ardında hydra yı alıyorum
    sonra warwong zırhı nı alıyorum
    Ardından Randuin's Omen alıyorum
    Ardından Kana susamış ya da hayalet dansçı (düşmana göre düşman zorluysa hız ve kritik lazım)
    Ardından ebedi kılıç filan (onu kasmaya pek fırsat olmuyor oyun bitiyordu D:)
    ---------------------
    Skill

Kesinlikle "W" ile başlarım çünkü kendinden gelen can dolması var her 3 vuruşta buda lane de sizi direk olarak ortaya çıkarıyor
    Sonra "Q" veririm farm yapabilmek için
    Ardından "E" veririm vs ihtimaline karşı
    Ardında "W" Ve "R" Veririm önce "W" bitirim "R" Geldikçe "R" ye veririm ardından "E" yi bitirim ve son olarak "Q" çok iş görüyor söyliyeyim takım ne kdar kötü olursa olsun ben kendi lanimden içeri giriyorum

------------------------------
    Not: Sakın karşınızda jax yada veigar olmasın deişiyorlar sizi ona göre kasana kadar kesinlikle onlardan uzak durun

İyi oyunlar denediğim alternatif buildleri burada paylaşacam

Bu arada masterları ve rünleri unutmuşum
     AATROX BUİLD'im

AATROX BUİLD'im

bu arada rün ve master mobafiredan alıntıdır ben rün dizmeyi bilmiyorum ben daha 10 lvlim serverda kimsede rün filan yok o yüzden rahatım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dell9989 -- 20 Haziran 2013; 10:00:46 >

• Bismillah
  • Hayırlısı
  • Bir kere şu oyunun başında skill açmaktan vazgeçin abi Tr'deki en büyük hatalardan biri bu. İlk hangi skille ihtiyacın varsa ihtiyacın olduğunda aç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rumpos kullanıcısına yanıt
    "W" skilli kesinlikle aatrox için en büyük ihtiyaç karşında ne olursa olsun senin cana ihtiyacın var ve her 3 vuruşta bir can veriyor sana buda lanede senin rahatlıkla taşıyor diğer herolar için bir şey diyemem ama aatroxun kesinlikle "W" ile başlaması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dell9989

"W" skilli kesinlikle aatrox için en büyük ihtiyaç karşında ne olursa olsun senin cana ihtiyacın var ve her 3 vuruşta bir can veriyor sana buda lanede senin rahatlıkla taşıyor diğer herolar için bir şey diyemem ama aatroxun kesinlikle "W" ile başlaması lazım

Karşına vlad gelsin sen yine w aç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karşına gelecek kişiye göre değişir ilk açacağın skill.Karşında menzilli birisi varsa minyon keserken seni rahatsız edicektir.Seninde onu rahatsız etmen için E 'nin hasar vermesi lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ap Shaco Rehberi
    13 yıl önce açıldı
    Mage Build
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

dakika 2 ye kadar skill açılması önerilmez. hatta belki 2 levelda açman gerekir

• quote:

Digelim ki jungle invade yedin calidan.3-4 kisi cikti q acip kac mak varken w acip flash atmayimi tercih edrrsin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jax'ı anlarımda veigar nasıl gelicek karşımıza
  • şu ana kadar oynadığım bütün maçlard "W" ile başladım herhangi bir şekilde zararını görmedim kaybettiğim oyunlar hep takımın noobluğundandı
    Uzakçılar için "e" mantıklı bunuda kenara yazdım sağol
    "Q" ile kaçmak tercihim değil çünkü kaçarken "Q"nun bir bekleme süresi var yani atlayacağı zaman 1 -2 snlik kayıp var flash ile kaçmayı tercih ederim 4 kişinin de çalılıklardan çıkmaması için çalıklılara totem yerleştirilir oynamayı biliyorsanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: baran7879

jax'ı anlarımda veigar nasıl gelicek karşımıza

bazı oyunlarda mid gidecek kimse olmadığında aatrox olarak ben gidiyorum ve bayağı zorluyor kule dibi gidiyorum ultiye kadar ondan sonra kim çıkarsa karşıma bir faydası yok alırım ( 2 tanka karşı oynadım bir lanede 2 tankda haşat sonradan 4 vs 2 atınca zorladılar biraz)
  • quote:

şu ana kadar oynadığım bütün maçlard "W" ile başladım herhangi bir şekilde zararını görmedim kaybettiğim oyunlar hep takımın noobluğundandı
    "Q" ile kaçmak tercihim değil çünkü kaçarken "Q"nun bir bekleme süresi var yani atlayacağı zaman 1 -2 snlik kayıp var flash ile kaçmayı tercih ederim 4 kişinin de çalılıklardan çıkmaması için çalıklılara totem yerleştirilir oynamayı biliyorsanız

Ward turnuva itemi kanka

• quote:

Orijinalden alıntı: attakkann1

quote:

Digelim ki jungle invade yedin calidan.3-4 kisi cikti q acip kac mak varken w acip flash atmayimi tercih edrrsin?

"W" yi açmam "W" açtığından anda senin canında gider flash kullanırım ve oyun başlar başlamaz 4 kişi çalılıklardan çıkıp hadi gel aatroxu keselim demez buda sana 2. cevabım

• quote:

şu ana kadar oynadığım bütün maçlard "W" ile başladım herhangi bir şekilde zararını görmedim kaybettiğim oyunlar hep takımın noobluğundandı

OK.

• quote:

Orijinalden alıntı: rogueugur10

quote:

Ward turnuva itemi kanka

ward iyi gidiyor aatroxa turnuvaya filan gerek yok

• bu arada rün ve master mobafiredan alıntıdır ben rün dizmeyi bilmiyorum ben daha 10 lvlim serverda kimsede rün filan yok o yüzden rahatım

Buraya kadar herşey güzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana.

bu arada rün ve master mobafiredan alıntıdır ben rün dizmeyi bilmiyorum ben daha 10 lvlim serverda kimsede rün filan yok o yüzden rahatım

Buraya kadar herşey güzeldi

pbe hesabımda arkadaşım dziyor rünleri ondan dolayı aatroxu oynadığım zamanlar karşımdakiler sağlam oyuncular oluyor
  • Rumpos kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: Rumpos

Bir kere şu oyunun başında skill açmaktan vazgeçin abi Tr'deki en büyük hatalardan biri bu. İlk hangi skille ihtiyacın varsa ihtiyacın olduğunda aç.

ne var yani 2 levele ulaşmak atla deve değil ya ? açarsın istediğin skilini gidersin en fazla 2-3 minyonla olursun 2 lv açarsın skilini o minyonuda kesemezsen kule altında dur 1 dkkada olursun 2 lv ne yani kendini bilmiş gibi göstermenin anlamı nedir sadece sen değil başkalarıda çok bilmiş davranıyor. milleti ezmeye çalışıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SyncMC -- 20 Haziran 2013; 10:22:42 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rogueugur10

quote:

Ward turnuva itemi kanka

ward iyi gidiyor aatroxa turnuvaya filan gerek yok

O kadar para verilmezki warda konu silinebilir

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.