Şimdi Ara

AATROX BUİLD'im (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
4.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana.

bu arada rün ve master mobafiredan alıntıdır ben rün dizmeyi bilmiyorum ben daha 10 lvlim serverda kimsede rün filan yok o yüzden rahatım

Buraya kadar herşey güzeldi

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: bystone01

quote:

Orijinalden alıntı: Rumpos

Bir kere şu oyunun başında skill açmaktan vazgeçin abi Tr'deki en büyük hatalardan biri bu. İlk hangi skille ihtiyacın varsa ihtiyacın olduğunda aç.

ne var yani 2 levele ulaşmak atla deve değil ya ? açarsın istediğin skilini gidersin en fazla 2-3 minyonla olursun 2 lv açarsın skilini o minyonuda kesemezsen kule altında dur 1 dkkada olursun 2 lv ne yani kendini bilmiş gibi göstermenin anlamı nedir sadece sen değil başkalarıda çok bilmiş davranıyor. milleti ezmeye çalışıyorsunuz

Tavsiye vermek ne zamandan beri çok bilmişlik oldu ? İnsanlık edip ne yapmasının daha uygun olacağını söylüyorum, ki bu seni zerre kadar ilgilendirmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bystone01

quote:

Bir kere şu oyunun başında skill açmaktan vazgeçin abi Tr'deki en büyük hatalardan biri bu. İlk hangi skille ihtiyacın varsa ihtiyacın olduğunda aç.

ne var yani 2 levele ulaşmak atla deve değil ya ? açarsın istediğin skilini gidersin en fazla 2-3 minyonla olursun 2 lv açarsın skilini o minyonuda kesemezsen kule altında dur 1 dkkada olursun 2 lv ne yani kendini bilmiş gibi göstermenin anlamı nedir sadece sen değil başkalarıda çok bilmiş davranıyor. milleti ezmeye çalışıyorsunuz

Tavsiye vermek ne zamandan beri çok bilmişlik oldu ? İnsanlık edip ne yapmasının daha uygun olacağını söylüyorum, ki bu seni zerre kadar ilgilendirmez.

emir verir gibi söylemekte ayrı bişy tabi ^^

• 10 Lvl :((((
  • Aatrox'a hp kastım bu sefer kendisni öldürüyor cok garip bi şampiyon
  • Warda para verilmez w ile basliyorum zarari yok bosverin 10 level adam karsina vlad gelir umarim

• quote:

Orijinalden alıntı: dell9989

quote:

Orijinalden alıntı: baran7879

jax'ı anlarımda veigar nasıl gelicek karşımıza

bazı oyunlarda mid gidecek kimse olmadığında aatrox olarak ben gidiyorum ve bayağı zorluyor kule dibi gidiyorum ultiye kadar ondan sonra kim çıkarsa karşıma bir faydası yok alırım ( 2 tanka karşı oynadım bir lanede 2 tankda haşat sonradan 4 vs 2 atınca zorladılar biraz)

daha 10 levelmişsin

• 10 level adam rehber yazıyor...
  • Kim ne derse desin bu karakter jungle karakteridir.Jungle'da olduğum hiçbir oyunda kaybetmedim 5 oyun falan oldu hala kaybetmedim.Şans desen de değil yani.Her gittiğin lane i ezince böyle oluyor.Nereye gank atsam bir kill ya alıyorum ya aldırıyorum.Kesinlikle önerim bu karakteri jungle'da oynamanız yoksa topta boşu boşuna zaman kaybediliyor.Evet topta da oynanır ancak jungler olduğu kadar verimli olmaz.Bir de ilk Hydra çıkın ve sürekli can çalma- atak odaklanın zaten botrk ve atak hızı veren bot atak hızı ihtiyacını karşılıyor late de bir phantom dancer da alınabilir ama daha oralara gelemedim anca bloodthriter a kadar gelebildim iyi oyunlar.Bu arada aatrox için karşındaki karaktere göre skill açmanın çok da gerekli, şart olmadığını düşünüyorum.
  • tercih meselesi bir sey diyemem iyi gidiyor aatroxa farklı build varsa yazın deneyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Tükenmiş Kalem

Okullar harbiden kapanmış

okullar senin için kapandı benim için değil

• quote:

Orijinalden alıntı: realroche

Warda para verilmez w ile basliyorum zarari yok bosverin 10 level adam karsina vlad gelir umarim

inşallah gelir 10 level adamım tamam ama çok fazla hesaplarimla ilgili problem oldu o yuzden 10 levelim bir kaç degis tokuş da yaptım o yuzden kimse bu build i kullanmak zorunda değil 10 levelim diye oynamayı bilmiyor değilim hi güne kadar 1 tane build konu açan da görmedim ben millete bir faydası olsun diye konuyu açmıştım ama millet trollemekle mesgul yaranilmaz bu millete

• Isteyen kullanir isteyen kullanmaz ben birini gidip su adamin buildini kullanma demedim oyuna yeni basladigini sandim build yapmak icin tecrube gerektigini dusundugum icin boyle soylemistim

• quote:

Orijinalden alıntı: dell9989

quote:

Warda para verilmez w ile basliyorum zarari yok bosverin 10 level adam karsina vlad gelir umarim

inşallah gelir 10 level adamım tamam ama çok fazla hesaplarimla ilgili problem oldu o yuzden 10 levelim bir kaç degis tokuş da yaptım o yuzden kimse bu build i kullanmak zorunda değil 10 levelim diye oynamayı bilmiyor değilim hi güne kadar 1 tane build konu açan da görmedim ben millete bir faydası olsun diye konuyu açmıştım ama millet trollemekle mesgul yaranilmaz bu millete

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NDS -- 20 Haziran 2013; 12:48:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Isteyen kullanir isteyen kullanmaz ben birini gidip su adamin buildini kullanma demedim oyuna yeni basladigini sandim build yapmak icin tecrube gerektigini dusundugum icin boyle soylemistim

yeni baslamadim hesaplarımi hep yeni başlayan eşe dosta dağıttım bir kaç tane pbe account için hesap değiştim yeni başlamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: Draven'ın Bıyıkları

berbat tek yersin gg

3.5 k can sağlam bir defans ve attack sen bu buildi yapıp tek yersen noobsun kardeş

• Ardından ebedi kılıç filan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Komi

Kim ne derse desin bu karakter jungle karakteridir.Jungle'da olduğum hiçbir oyunda kaybetmedim 5 oyun falan oldu hala kaybetmedim.Şans desen de değil yani.Her gittiğin lane i ezince böyle oluyor.Nereye gank atsam bir kill ya alıyorum ya aldırıyorum.Kesinlikle önerim bu karakteri jungle'da oynamanız yoksa topta boşu boşuna zaman kaybediliyor.Evet topta da oynanır ancak jungler olduğu kadar verimli olmaz.Bir de ilk Hydra çıkın ve sürekli can çalma- atak odaklanın zaten botrk ve atak hızı veren bot atak hızı ihtiyacını karşılıyor late de bir phantom dancer da alınabilir ama daha oralara gelemedim anca bloodthriter a kadar gelebildim iyi oyunlar.Bu arada aatrox için karşındaki karaktere göre skill açmanın çok da gerekli, şart olmadığını düşünüyorum.

Mümkün topta karsıma daha düzgün oynayan gelmedi.Jungle oynayan görmedim malum tr deyim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.