Şimdi Ara

AATROX BUİLD'im (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
4.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rumpos

Bir kere şu oyunun başında skill açmaktan vazgeçin abi Tr'deki en büyük hatalardan biri bu. İlk hangi skille ihtiyacın varsa ihtiyacın olduğunda aç.

+1 W açarsın adam dip canla 2 adım önünde kaçar q ile atlayamazsın. Veya e atıp yavaşlatıp ignite atamazsın vb. Hele khazix'te artık direk q açık oynayanlar çoğaldı. Ya da elise'ye ilk w açıp başlayanlar. Yapmayın bunları beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih789

quote:

Orijinalden alıntı: dell9989

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Draven'ın Bıyıkları

berbat tek yersin gg

3.5 k can sağlam bir defans ve attack sen bu buildi yapıp tek yersen noobsun kardeş

Noob:newbie ile aralarinda minik bir fark vardir soyleki herkes bir zamanlar newbie idi ama noob olup olmamak sana kalmis derler. "alıntı:ekşi"

Arkadaşa noob demişsin ama 3.5 k can ile daha önce tek yemediğine göre ilk defa şimdi bu buildi deneyipde tek yerse noob olmuş olmaz. Noob sıfatı hatalarından uslanmayıp aynı hataları tekrar edenlere yapıştırılır.

2.si çocuksun.

Çocuk filan değilim 18 yaşındayım. Noob açıklaman içinde teşekkür ederim.
    Bu arada bu forumda herhangi bir şekilde ne yapıcı bir eleştiri var nede emeğe saygı.
    Ben sadece kastığım itemleri ve skill leri söylemiştim sadece.Millet trollemekle meşgul.

milletin senin kastığın item ve buildlerine ihtiyacı yok. olsaydı mobafire Lolking ve bilimum build sitelerinden ihtiyaçlarını giderirlerdi. Ne zaman op bir champ çıksa senin gibi önceden ne yaptığı belirsiz biri çıkıp rehber yapıyor. Okadar op isen bu zaman kadar neredeydin? Diğer champlarında rehberlerini yapsana?

Diğer champ rehberlerinide mobafiredan bakabilirler yazmışsın oraya bana ne ihtiyaç varki biz zaten neden deneyip paylaşıyoruz elin amerikalısı yapmış zaten ve sen zerre forum ruhu nedir bilmiyorsun forum dediğin şey paylaşmak senin bildiğin şeyleri başkalarına öğretmektir ben sadece bunun için yazdım bu arada benim buildime ihtiyacı olmayanın konuya girmeside ayrı saçmalık gitsin mobafiredan baksın demi

görünüşe göre hiçkimsenin ihtiyacı yok gibi

İhtiyacı olmayan adamın bu konuda ne işi var

konuda ihtiyacı olanı göremedim. sen gördünmü? ihtiyacı var olan varsa bile aradığını bulan hiiiiççççç yok

konuya senin gibi trollemeye gelenler yüzünden millet bir şey paylaşmıyor ve emin ol eline sağlık denedim işime yaradı diyenlerde oldu

aynen kardeşime karşı oynarken işe yaradı bu build. O yüzden sağol canım

rakiplerle oynama cesaretin yoksa normaldir bu arada bir de imzama bak bundan sonra öyle yorum yaz

az önce sayende bronz 5 e düştüm

aatrox oynama sen bu oyun sadece build dizme işi değil siteye girersen yazar kendini geliştern en iyi starateji oyunu diye biraz kafa da lazım oynayabilmek için sen bu trollemelerle gereken kafa yapısına uymadığın anlaşılabilir

çok zekisin

sağol bunu herkes söylüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Only God Can Slain Me

quote:

Bir kere şu oyunun başında skill açmaktan vazgeçin abi Tr'deki en büyük hatalardan biri bu. İlk hangi skille ihtiyacın varsa ihtiyacın olduğunda aç.

+1 W açarsın adam dip canla 2 adım önünde kaçar q ile atlayamazsın. Veya e atıp yavaşlatıp ignite atamazsın vb. Hele khazix'te artık direk q açık oynayanlar çoğaldı. Ya da elise'ye ilk w açıp başlayanlar. Yapmayın bunları beyler

flash lazım oluyor ve oynadığım oyunlarda dk 1 vs ile başlayanlara karşı takımdaki rangeliler yardım ediyor
  • quote:

quote:

quote:

flash lazım oluyor ve oynadığım oyunlarda dk 1 vs ile başlayanlara karşı takımdaki rangeliler yardım ediyor

flash'ı gangtan kaçamayacağında kullansan da önündeki adamı q ile yakalasan olmuyor mu ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

flash'ı gangtan kaçamayacağında kullansan da önündeki adamı q ile yakalasan olmuyor mu ?

haklısında w ise lane de daha uzun süre kalmanı sağlıyor bu tercih meselesi ben W den yanayım ama q yu seviye 3 te açıyorum zaten pek problem olmuyor

• Güzel bir karakter de artık oynamıyorum zaten kesin buildim şu :
    Bloodthriter
    Atak speed bot
    BOTRK
    Hydra
    Guardian angel
    Frozen Mallet

Bence güzel tabii yine laf edenler olacaktır.İsterseniz deneyin kolay gelsin size.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.