Bir kere şu oyunun başında skill açmaktan vazgeçin abi Tr'deki en büyük hatalardan biri bu. İlk hangi skille ihtiyacın varsa ihtiyacın olduğunda aç.
+1 W açarsın adam dip canla 2 adım önünde kaçar q ile atlayamazsın. Veya e atıp yavaşlatıp ignite atamazsın vb. Hele khazix'te artık direk q açık oynayanlar çoğaldı. Ya da elise'ye ilk w açıp başlayanlar. Yapmayın bunları beyler
quote:
Orijinalden alıntı: fatih789
quote:
Orijinalden alıntı: dell9989
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Draven'ın Bıyıkları
berbat tek yersin gg
3.5 k can sağlam bir defans ve attack sen bu buildi yapıp tek yersen noobsun kardeş
Noob:newbie ile aralarinda minik bir fark vardir soyleki herkes bir zamanlar newbie idi ama noob olup olmamak sana kalmis derler. "alıntı:ekşi"
Arkadaşa noob demişsin ama 3.5 k can ile daha önce tek yemediğine göre ilk defa şimdi bu buildi deneyipde tek yerse noob olmuş olmaz. Noob sıfatı hatalarından uslanmayıp aynı hataları tekrar edenlere yapıştırılır.
2.si çocuksun.
Çocuk filan değilim 18 yaşındayım. Noob açıklaman içinde teşekkür ederim. Bu arada bu forumda herhangi bir şekilde ne yapıcı bir eleştiri var nede emeğe saygı. Ben sadece kastığım itemleri ve skill leri söylemiştim sadece.Millet trollemekle meşgul.
milletin senin kastığın item ve buildlerine ihtiyacı yok. olsaydı mobafire Lolking ve bilimum build sitelerinden ihtiyaçlarını giderirlerdi. Ne zaman op bir champ çıksa senin gibi önceden ne yaptığı belirsiz biri çıkıp rehber yapıyor. Okadar op isen bu zaman kadar neredeydin? Diğer champlarında rehberlerini yapsana?
Diğer champ rehberlerinide mobafiredan bakabilirler yazmışsın oraya bana ne ihtiyaç varki biz zaten neden deneyip paylaşıyoruz elin amerikalısı yapmış zaten ve sen zerre forum ruhu nedir bilmiyorsun forum dediğin şey paylaşmak senin bildiğin şeyleri başkalarına öğretmektir ben sadece bunun için yazdım bu arada benim buildime ihtiyacı olmayanın konuya girmeside ayrı saçmalık gitsin mobafiredan baksın demi
görünüşe göre hiçkimsenin ihtiyacı yok gibi
İhtiyacı olmayan adamın bu konuda ne işi var
konuda ihtiyacı olanı göremedim. sen gördünmü? ihtiyacı var olan varsa bile aradığını bulan hiiiiççççç yok
konuya senin gibi trollemeye gelenler yüzünden millet bir şey paylaşmıyor ve emin ol eline sağlık denedim işime yaradı diyenlerde oldu
aynen kardeşime karşı oynarken işe yaradı bu build. O yüzden sağol canım
rakiplerle oynama cesaretin yoksa normaldir bu arada bir de imzama bak bundan sonra öyle yorum yaz
az önce sayende bronz 5 e düştüm
aatrox oynama sen bu oyun sadece build dizme işi değil siteye girersen yazar kendini geliştern en iyi starateji oyunu diye biraz kafa da lazım oynayabilmek için sen bu trollemelerle gereken kafa yapısına uymadığın anlaşılabilir
çok zekisin
sağol bunu herkes söylüyor
quote:
Orijinalden alıntı: Only God Can Slain Me
quote:
Orijinalden alıntı: Rumpos
Bir kere şu oyunun başında skill açmaktan vazgeçin abi Tr'deki en büyük hatalardan biri bu. İlk hangi skille ihtiyacın varsa ihtiyacın olduğunda aç.
+1 W açarsın adam dip canla 2 adım önünde kaçar q ile atlayamazsın. Veya e atıp yavaşlatıp ignite atamazsın vb. Hele khazix'te artık direk q açık oynayanlar çoğaldı. Ya da elise'ye ilk w açıp başlayanlar. Yapmayın bunları beyler
flash lazım oluyor ve oynadığım oyunlarda dk 1 vs ile başlayanlara karşı takımdaki rangeliler yardım ediyor
quote:
quote:
quote:
flash lazım oluyor ve oynadığım oyunlarda dk 1 vs ile başlayanlara karşı takımdaki rangeliler yardım ediyor
flash'ı gangtan kaçamayacağında kullansan da önündeki adamı q ile yakalasan olmuyor mu ?
quote:
quote:
quote:
quote:
flash'ı gangtan kaçamayacağında kullansan da önündeki adamı q ile yakalasan olmuyor mu ?
haklısında w ise lane de daha uzun süre kalmanı sağlıyor bu tercih meselesi ben W den yanayım ama q yu seviye 3 te açıyorum zaten pek problem olmuyor
Güzel bir karakter de artık oynamıyorum zaten kesin buildim şu : Bloodthriter Atak speed bot BOTRK Hydra Guardian angel Frozen Mallet
Bence güzel tabii yine laf edenler olacaktır.İsterseniz deneyin kolay gelsin size.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme