Bildirim
A101 17 Ocak 2013 Broşürü Galaxy S3 Mini 799TL
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
samsung fiyat fena değil, trafik setini alacağım. piranha s type satışı, akbank mtv kampanyasını bitirdi.
emeğine teşekkürler. -
Piranha teyp nasıl fiyat/performans olarak + ucuz mu piyasaya göre?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Revenge®
Ben de almıştım bundan, eşimin arabasına taktırmıştım. Bimeks'ten bu civarlardaydı fiyatı... -
quote:
Orijinalden alıntı: forumman
quote:
Orijinalden alıntı: Revenge®
Ben de almıştım bundan, eşimin arabasına taktırmıştım. Bimeks'ten bu civarlardaydı fiyatı...
Peki sağolun.
samsung mobile telpa başarı garantiliyse hiç kaçırılmıycak fırsat (tabi s3mini alma niyeti olanlar için söylüyorum farklı modellerede bakılabilir) -
http://www.sanalreyonum.com/urun/samsung-i8190-galaxy-s3-minicep-telefonu_958296.aspx?CatId=27177
S3 805 TL Bonusa 9 taksit kargo ücreti de yok.
Garantisi yazmıyor ama sordum evap gelince paylaşırım.
A101 çok sıcak fırsat yapmamış yani. -
Lanet olsun bu A101 bim bilmemne türevlerine 3 tane 5 tane ürün getirtiyorlar zaten bi kısmını çalışanlar alıyor geri kalanını da o sabahın köründe mağaza önünde kuyruk yapmış olan yaşlı teyzeler amcalar alıyor 9'u 15 geçe gitsen hiçbir halt kalmamış oluyor.Ne yapmaya çalışıyorlar bilmiyorum ki, bu zıkkımlar satılıyo diilmi koy işte vatandaşın gereksinimi kadar yada ne biliyim 20 tane koy onuda geçtim 10 tane koy, sanki cennetten arsa bağışlıyorlar 2 tane 4 tane nedir ya resmen dalga geçiyorlar insanlarla.Sabah 9.15 de gittim A101 e puzzle almak için bitti dedi zaten 4 tane vardı dedi cinlerim tepeme çıktı saydım sövdüm, şuanda da onun siniriyle yazıyorum zaten biraz aşırıya kaçmışta olabilirim :S -
quote:
Orijinalden alıntı: ozanparlak
Lanet olsun bu A101 bim bilmemne türevlerine 3 tane 5 tane ürün getirtiyorlar zaten bi kısmını çalışanlar alıyor geri kalanını da o sabahın köründe mağaza önünde kuyruk yapmış olan yaşlı teyzeler amcalar alıyor 9'u 15 geçe gitsen hiçbir halt kalmamış oluyor.Ne yapmaya çalışıyorlar bilmiyorum ki, bu zıkkımlar satılıyo diilmi koy işte vatandaşın gereksinimi kadar yada ne biliyim 20 tane koy onuda geçtim 10 tane koy, sanki cennetten arsa bağışlıyorlar 2 tane 4 tane nedir ya resmen dalga geçiyorlar insanlarla.Sabah 9.15 de gittim A101 e puzzle almak için bitti dedi zaten 4 tane vardı dedi cinlerim tepeme çıktı saydım sövdüm, şuanda da onun siniriyle yazıyorum zaten biraz aşırıya kaçmışta olabilirim :S
gop _ist yıldıztabyada vardı. 14 gibi gittim. 5-6 tane vardı.
-
bizim burda sotada hem a101 hemde bim var ... bizim semtin 5 km uzagında köyvari biryerdeler. üstelikte kapasiteli büyük yapmışlar. ne lazımsa gidip ertesi gün rahat rahat alabılıyorum -
kitaplik nasıl alınırmı ?
s3 mininin garanti durumunu bilen varmı? -
antifirizli cam suyu iyimiş ben 5 liraya almıştım bitmek üzere. geçerken alıyım bi tane :) -
quote:
Orijinalden alıntı: ozanparlak
Lanet olsun bu A101 bim bilmemne türevlerine 3 tane 5 tane ürün getirtiyorlar zaten bi kısmını çalışanlar alıyor geri kalanını da o sabahın köründe mağaza önünde kuyruk yapmış olan yaşlı teyzeler amcalar alıyor 9'u 15 geçe gitsen hiçbir halt kalmamış oluyor.Ne yapmaya çalışıyorlar bilmiyorum ki, bu zıkkımlar satılıyo diilmi koy işte vatandaşın gereksinimi kadar yada ne biliyim 20 tane koy onuda geçtim 10 tane koy, sanki cennetten arsa bağışlıyorlar 2 tane 4 tane nedir ya resmen dalga geçiyorlar insanlarla.Sabah 9.15 de gittim A101 e puzzle almak için bitti dedi zaten 4 tane vardı dedi cinlerim tepeme çıktı saydım sövdüm, şuanda da onun siniriyle yazıyorum zaten biraz aşırıya kaçmışta olabilirim :S
Aslında haklısınız. Güya Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tüketicinin aldatılmasının önüne geçmek için bu tip kampanyalarda satılacak olan kampanyalı ürünün stok adedini belirtmeyi zorunlu hale getirdi. Ancak çoğu firma bu stok adedini yazmıyor. Yazanlarda oraya yalandan bir rakam yazıp sonra stoklar tükendi diyorlar, ancak bu durumu denetleyip suistimallerin önüne geçen bir yetkili yok.
Kısacası tüketiciler olarak hala koyun yerine konulmaya devam ediyoruz. Devlet kurumları vatandaşa sahip çıkmayınca iş tamamen firmaların iş ahlakına kalıyor.
-
piranha navigasyon için yorum bekliyoruz... -
s3 mini alacaklar varsa telefona gözü gibi baksın, hafif eğimli bir masada 20-25cm kayıp duvardaki tahta çıtya çarptı ve ekranı kırıldı.
arkadaşıma s3ün normalinde de benzer bişe oldu. ekranı çatır çatır kırılıyor ne alaka ise.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 11 Ocak 2013; 15:01:15 > -
quote:
Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD
s3 mini alacaklar varsa telefona gözü gibi baksın, hafif eğimli bir masada 20-25cm kayıp dvardaki takta çıtya çarptı ve ekranı kırıldı.
arkadaşıma s3ün normalinde de benzer bişe oldu. ekranı çatır çatır kırılıyor ne alaka ise.
alla alla amcamda da s3 var. ufak çocuk var evde o kadar düşürdü bi problem olmadı. Maşallah diyelim nazar değmesin :) -
quote:
Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD
s3 mini alacaklar varsa telefona gözü gibi baksın, hafif eğimli bir masada 20-25cm kayıp dvardaki takta çıtya çarptı ve ekranı kırıldı.
S3 lerin (mini dahil) malzeme kalitesi gercekten kötü. Bu sadece ben demiyorum. -
bende bimeks'den almıştım tuşlara arka arkaya basarsanız kilitleniyordu benimki. ses kalitesi normaldi. -
Şu telefonun hakkı taş çatlasın 700 lira ya... Almayın aldırmayın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- turkcell faturasızdan faturalıya geçiş
- bimcell yeni hat 19 tl
- bimcell hediye internet kazanma
- vodafone hepsiburada premium
- türk telekom msb kampanyası
- black friday 2025
- vodafone hediye internet
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X