Yüzbaşı
02 Haziran 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme
Toplam: 64 (Bu ay: 5)
Gönderileri

Bugün kurulumu yapılan televizyonun verdiği görüntüyü begenmedigim için iade/cayma hakkımı kullanıp geri göndermeyi düşünüyorum. Ürün internetten alındı. Ağustosta bazı şeyler değişmiş diye okudum ancak televizyon ile alakalı net bir ifade bulamadım. Olur da firma sorun çıkarırsa THH yasa ile tüketici lehine sonuç verir mi?

Merhaba,

2 adet tekli 8 GB Crucial Ballistix 3200 mhz gray 1.35v ram aldım.xmp ile 3200 mhz 1.35v'da calışıyor.Ancak Ramlere try it'den daha yüksek frekansta o.c denemek istediğimde voltaj bölümünü elle girsem bile 1.2V dan yukarı çıkmıyor bilgisayar yeniden başlatınca fail veriyor. Voltajı nasıl yükseltebilirim? anakart Msı x470 pro carbon. uefi bios güncel.

Ramın voltajını yükseltemiyorum yardımcı olur musunuz?
arkadaşlar işlemcimi değiştirmek istiyorum.diğer oyunları da oynarım fakat ağırlıklı cs go oynarım. 144 hz monitörüm gtx 1070 ti ekran kartım var. mevcut i3 6098p işlemciyle 150 180 fps ile oynuyorum.cs go'yu 1024x768 pksel ayarlarında oynadığım için ryzen 2600x alsam 300+ fps alırmıyım.? kısacası ryzen işimi görür mi yoksa intel 8.nesil mi tercih edeyim. yoksa anakart masrafı yapmadan 2 el 7700 mü alayım? (7700 almak pek cazip gelmiyor)açıkçası fan için ayrıca masraf etmek istemiyorum intelin açıkları da ne alemde bilmiyorum.kararsız kaldım.tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Selamlar arkadaşlar,

1 haftadır ttnetin attığı kazığı çıkarmak için uğraşıyorum.

İzmir'e taşındığımda, taşınmış olduğum bina yeni olduğundan alt yapısı yoktu.Dolayısıyla mevcut aboneliğimi 2 ay taahhüt ertelemesi yaptılar. Yanı nisan 2017 de bitecek sözleşme haziran 2017 uzadı. 2 ay içinde her gece vardiyasından çıktığımda alt yapım bağlanması için soluğu türk telekom müdürlüğünde aldım.neyse ki 2 ay sonra bağladılar ve nakil işlemimi gerçekleştirdim.

Şu anda taahhütümün bitmesine 25 gün var ve son 2 ayın 1. faturası kampanyalı fiyatı 63 tl olan paket 100 TL olarak geldi. Bende mh yi aradım şikayette bulundum.dönüş yaptıklarında aldığım cevap şuydu. şikayetiniz üzere görüşme kayıtlarını inceledik. uzatılan taahhütün fiyatı kampanyalı fiyattan olmayacağı bildirilmiş ve bunu siz kabul etmişsiniz dedi. bundan bu kadar emin olmayın sizden kaynaklanan bir eksiklik yüzünden bize bunun yansıtılması yanlış ve ben öyle bir kampanyasız fiyattan taahhüt uzatılmasına razı olmam dedim. çünkü sizin bu yaptığınız kafa kol yapmaktan başka birşey değil.bunun üzerine o kayıtı dinlemek istiyorum diyince savcılığa dilekce verip dinleyebilirsiniz dedi.

Sonuç olarak mevcut durumda 2 ayda 80 tl fazla ödeme yapacağım. bununla ilgili suç duyurusunda bulunucağım ancak netice alabilir miyim bilemiyorum.
bu konuda forumdaşlar olarak neyi tavsiye edersiniz.nasıl bir yol izlemeliyim.

ayrıca bunların bu hareketinden sonra SOL vdsl e geçiş yapmalımıyım?
Selamlar arkadaşlar,

1 haftadır ttnetin attığı kazığı çıkarmak için uğraşıyorum.

İzmir'e taşındığımda, taşınmış olduğum bina yeni olduğundan alt yapısı yoktu.Dolayısıyla mevcut aboneliğimi 2 ay taahhüt ertelemesi yaptılar. Yanı nisan 2017 de bitecek sözleşme haziran 2017 uzadı. 2 ay içinde her gece vardiyasından çıktığımda alt yapım bağlanması için soluğu türk telekom müdürlüğünde aldım.neyse ki 2 ay sonra bağladılar ve nakil işlemimi gerçekleştirdim.

Şu anda taahhütümün bitmesine 25 gün var ve son 2 ayın 1. faturası kampanyalı fiyatı 63 tl olan paket 100 TL olarak geldi. Bende mh yi aradım şikayette bulundum.dönüş yaptıklarında aldığım cevap şuydu. şikayetiniz üzere görüşme kayıtlarını inceledik. uzatılan taahhütün fiyatı kampanyalı fiyattan olmayacağı bildirilmiş ve bunu siz kabul etmişsiniz dedi. bundan bu kadar emin olmayın sizden kaynaklanan bir eksiklik yüzünden bize bunun yansıtılması yanlış ve ben öyle bir kampanyasız fiyattan taahhüt uzatılmasına razı olmam dedim. çünkü sizin bu yaptığınız kafa kol yapmaktan başka birşey değil.bunun üzerine o kayıtı dinlemek istiyorum diyince savcılığa dilekce verip dinleyebilirsiniz dedi.

Sonuç olarak mevcut durumda 2 ayda 80 tl fazla ödeme yapacağım. bununla ilgili suç duyurusunda bulunucağım ancak netice alabilir miyim bilemiyorum.
bu konuda forumdaşlar olarak neyi tavsiye edersiniz.nasıl bir yol izlemeliyim.

ayrıca bunların bu hareketinden sonra SOL vdsl e geçiş yapmalımıyım?

Quest Gpt. Wad.Ojooo'nun aynısı.

- 7 Günlük ücretsiz Pioneer Hesap
- Standard Tıklama Başına 0,01$
- Referans Tıklama Başına 0,005$
- Minimum Ödeme : 5$
- Reklam izleme zorunluluğu yok.
- Referans kiralama/satın alma mevcut.

Referans geliri için günde 4 reklam tıklamak gerekiyor.!
Emeğe saygı için referansımdan üye olursanız sevinirim.

ÜYELİK İÇİN : Questgpt üye ol

Ojooo'dan dolayı quest gpt adminlerine; Türkiye'den üyeyim. Türkiye üyelerine ödeme yapılacak mı diye sordum. Tabiki Türkiye kullanıcıları harika dediler

Arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce üye oldum. 15 TL yatırım ile başladım. Oyun Ömer Demirci tarafından kurulmuştur.. Sistemin uzun soluklu olması için youtube çiftçi club sayfasından bütün açıklamaları yapmıştır. Çiftçi club oyunun ilk ismidir. Şu anda sanal çiftliğim olarak devam etmektedir. Tavuklarda yaşam ömrü 1 yıl ineklerde yaşam ömrü 6 aydır. Ödeme puanı sistemi vardır. Sistem bana göre en idealidir.
Mobil uygulaması mevcuttur.

Sistem Nasıl Çalışır:

- Tavuk ve inek satın alarak çiftliğini kur.
- Ürettiğin yumurta ve sütleri sat.
- Çiftlik Parası ve Türk lirası kazan.
- Çiftlik deponu büyüt, tavuk ve inek satın al daha çok kazan.

3 adet ekstra kredi(altın) kazançları mevcut.
Ayrıca sistemin içinde olanlara admin tarafından oluşturulmuş TL kazanç düzeni vardır.

Referansımdan üye olursanız hep beraber kazanırız.

Referans Linki : http://sanalciftligim.com/register.php?ref=2174

Sorularınız olursa beklerim.
Orijinalden alıntı: ₯

orijinal mat ekrana göre mi yoksa film yapıştırılan parlak ekrana göremi?
Merhaba Arkadaşlar;

Sizlere bir sorum olacak.Sahibinde, gitti gidiyor da satışı yapılan bazı cihazlarla 2 el fiyatları normal duruma göre uygunluk gösteriyor.Full kutulu türkcellden alınma 2 yıl garantili 15 günlük, 1 aylık, 10 günlük günlük gibi ibareler var.Misal olarak Normal alımı 1650 tl olan 15 günlük xperia ionu 1200 tl ye bırakanlar oluyor.Bunu neden böyle oluyor.Acaba kıllanmak mı lazım.?Vakıf olamadığım durumlar olabileceğinden yorum da yapamıyorum.Eğer siteden 2.el alınacaksa ayrıca nasıl bir ifade biçimi ve alım talebi kullanmalıyız.?Arkadaşları cevaplarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar selamlar;

Vatan bilgisayardan pazar günü sipariş ettiğim ASUS DSL-N12E kablosuz modemi çarşamba günü teslim aldım.
Gerekli ayarlar ve bağlantıları yaptıktan sonra kullanım olarak cat5 kablosuyla ve 3 ssatlik kablosuz bağlantıda bir sıkıntı/kopma olayı yaşanmadı.Bağlantı hızı da gayet güzel diyebilirim.Kablolu bağlatıdaki indirme hızına yakın kablosuzda da alabildim.Almayı düşünen arkadaşlar olursa tavsiye edebilirim.

Kutu İçeriği: Telefon hattı için kablo, siyah renk cat5 bağlantı kablosu, adaptör,cd, kullanım kılavuzu.çift antenli modem.
Hakkında
Forum İmzası:
|| Amd Ryzen 5 3600 || MSI X470 Gaming Pro Carbon || Crucial Ballistix Sport LT (8x2)16 Gb 3200mhz || MSI GeForce GTX 1070 Ti GAMING 8G || Benq XL2411z || Corsair Force LE 240 GB || Corsair Carbide 100R || Corsair RM850x 80PLUS Gold Full Modüler || Pioneer DVR-221LBK 24X ± || Everest Rampage DLK-5115 || A4TECH BLOODY V7MA || --GENERAL MOBILE 9 PRO-- ||
Forum İkinci El İmzası:
|| Amd Ryzen 5 3600 || MSI X470 Gaming Pro Carbon || Crucial Ballistix Sport LT (8x2)16 Gb 3200mhz || MSI GeForce GTX 1070 Ti GAMING 8G || Benq XL2411z || Corsair Force LE 240 GB || Corsair Carbide 100R || Corsair RM850x 80PLUS Gold Full Modüler || Pioneer DVR-221LBK 24X ± || Everest Rampage DLK-5115 || A4TECH BLOODY V7MA || --GENERAL MOBILE 9 PRO-- ||
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Otomobil
Honda
Mobil cihaz
gm
Operatör
vodafone
ISS
TTNET
Oyun Platformu
PC
Takım
Trabzonspor
World of Warcraft
WoW
Steam
Steam
TV
Samsung
Klima
Toshiba
Ses Sistemi
Logitech
Notebook
Acer
Kulaklık - Amfi
Creative
İşlemci
Intel
Ekran Kartı
MSI
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 19 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 23 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 832
İkinci El Bölümü Mesajları: 55
Konularının görüntülenme sayısı: 55.305 (Bu ay: 353)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 140 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.