Şimdi Ara

A101 17 Ocak 2013 Broşürü Galaxy S3 Mini 799TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
17.518
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İstanbul'daki mağazaların afişlerinde yok. Elemana sordum bölgeseldir abi dedi.
  • S3 mini yakala.co'da da var iki farklı fiyat var biri 899, diğeri ise 849 TL. İkisinde de yetkili servis garantisi yazıyor. Bkm expres ödemesine %10 indirim, Cardfinansa ise %10 puan var, iki kampanya birleşirse telefon 700 TL'nin altına iniyor. Merak ettiğim şu: ödeme yöntemi olarak bkm express seçtiğimizde işlem bkm expres sitesinin posları aracılığıyla mı yoksa yakala.co internet sitesinin posları aracılığıyla mı yapılıyor. Ekstrede işlem ne olarak görünüyor? Daha önce bkm express kullanan var mı? İşlem yakala.co olarak geçiyorsa iki kampanyanın birleşmemesi için hiçbir neden yok.
  • Bkm express'e sordum:

"BKM Express ile alışverişlerde Bankanın belirlediği oranda ödül/puan kazanılır. BKM express ile ödül/puan kullanımını destekleyen bankalara ait kartlarda yüklü
    ödül/puanları harcama fonksiyonu da sunulmaktadır."

Aslında cevap benim sorumu karşılamıyor, kopyala yapıştır bir cevap vermişler. En iyisi bu hizmeti kullanandan cevap almak, ekstrede ne olarak geçiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskenderce

kitaplik nasıl alınırmı ?

ben de kitaplık fikirlerini bekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: poet3333

quote:

ben 2 sene önce bimden 40 tl ye almıştım,gayet kullanışlı.
  • 5 ay önce ace2 almıştım .böyle olcağını bilseydim s3 mini alırdım.ama ace2 de çok hoş telefon tek can sıkıntısı zoom olayı minide zoom var mı
  • Var mı arkadaşlar gidip alan gören? Garantisi neymiş?
  • quote:

quote:

3 tane market gezdikten sonra kitaplığı alabildim fiyatına göre gayet sağlam duruyo ama biraz küçük sanki. Kurulumu çok zevkli sırf o kurulumu yapmak için alınır :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

3 tane market gezdikten sonra kitaplığı alabildim fiyatına göre gayet sağlam duruyo ama biraz küçük sanki. Kurulumu çok zevkli sırf o kurulumu yapmak için alınır :)

biz bulamadık hocam maalesef alamadık
  • Motor silk 3 lt. antifriz var 15 liraya. Alan oldu mu acaba? veya bu üründen kullanan var mı? rengi kırmızı ise ben de alabilirim... ben kutusuna baktım ama renk yazmıyor, ağzı da kapalı olduğu için görünmüyor.

ben çok geç saatlerde gitmedim , buna rağmen cam suyu bitmişti. cam suyunun üzerinde -30 derece yazıyor, acaba doğru mudur? sileceklerin de sadece 60cm.lik olanları kalmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih06

S3 mini yakala.co'da da var iki farklı fiyat var biri 899, diğeri ise 849 TL. İkisinde de yetkili servis garantisi yazıyor. Bkm expres ödemesine %10 indirim, Cardfinansa ise %10 puan var, iki kampanya birleşirse telefon 700 TL'nin altına iniyor. Merak ettiğim şu: ödeme yöntemi olarak bkm express seçtiğimizde işlem bkm expres sitesinin posları aracılığıyla mı yoksa yakala.co internet sitesinin posları aracılığıyla mı yapılıyor. Ekstrede işlem ne olarak görünüyor? Daha önce bkm express kullanan var mı? İşlem yakala.co olarak geçiyorsa iki kampanyanın birleşmemesi için hiçbir neden yok.

BKM indirimi 250 tl altı işlemler için geçerli, Finansbank ise 250 tl üstü. Yani ikisi birleşmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.