Şimdi Ara

A101 17 Ocak 2013 Broşürü Galaxy S3 Mini 799TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
17.518
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sedkorn

Bu haftaki Tencere setini almaya gittim öğlen ama kalmamış. Camda gelecek haftanın broşürü vardı. İlgilenen arkadaşları bilgilendireyim dedim. Garantisi hakkında bilgi sahibi değilim. Geçenlerde S3 vermişti sanırım, onun garantisi distribitör müydü acaba?

önceki satılan s3 ler evo bilişim garantiliymiş...

bunu bilmiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumman

quote:

Orijinalden alıntı: Revenge®

Piranha teyp nasıl fiyat/performans olarak + ucuz mu piyasaya göre?

Ben de almıştım bundan, eşimin arabasına taktırmıştım. Bimeks'ten bu civarlardaydı fiyatı...

Gecen sene bim'de satılan lifemaxx marka oto teybi almıştım,

iş yerinde kullandığımdan dolayı akşam giderken adaptörü kapatıyordum, adaptörü kapatınca da radyo hafızaları siliniyordu,

acaba bu üründe benzer bir durum olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

s3 mini alacaklar varsa telefona gözü gibi baksın, hafif eğimli bir masada 20-25cm kayıp dvardaki takta çıtya çarptı ve ekranı kırıldı.

arkadaşıma s3ün normalinde de benzer bişe oldu. ekranı çatır çatır kırılıyor ne alaka ise.

S3 lerin (mini dahil) malzeme kalitesi gercekten kötü. Bu sadece ben demiyorum.

70 cmden fayansa düştü çizik dahi yok çok şükür, telefonum xperia arc s .
  • navigayon nasıl arkadaşlar? iş görür mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuz-neocu

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

s3 mini alacaklar varsa telefona gözü gibi baksın, hafif eğimli bir masada 20-25cm kayıp dvardaki takta çıtya çarptı ve ekranı kırıldı.

arkadaşıma s3ün normalinde de benzer bişe oldu. ekranı çatır çatır kırılıyor ne alaka ise.

S3 lerin (mini dahil) malzeme kalitesi gercekten kötü. Bu sadece ben demiyorum.

70 cmden fayansa düştü çizik dahi yok çok şükür, telefonum xperia arc s .

Aynen benimde 70-75 cm den fayansa düştü xperia arc. Hatta sekti bi daha düştü. Dedigin gibi en ufak bir cizik yok..

• Akü şarj aleti iş görür mü arkadaşlar, fiyat açısından uygun mudur? Bir de motorsiklet aküsü şarj edeceğim, şarj eder mi? Hiç anlamadığım için sordum..
  • quote:

Bu haftaki Tencere setini almaya gittim öğlen ama kalmamış. Camda gelecek haftanın broşürü vardı. İlgilenen arkadaşları bilgilendireyim dedim. Garantisi hakkında bilgi sahibi değilim. Geçenlerde S3 vermişti sanırım, onun garantisi distribitör müydü acaba?

A101 17 Ocak 2013 Broşürü Galaxy S3 Mini 799TL

Dostum hangi şehirde çektin acaba? İstanbul'da yakında bir şubeye gittim henüz afişler gelmemiş net bir cevap veremedi görevli. Rica etsem sorabilir misin şubeye gittiğinde Türkiye çapında olup olmadığını?

• quote:

Orijinalden alıntı: anarki24

s3 mininin garanti durumunu bilen varmı?

Aynen bunu öğrenmek lazım, distr. ise alınır.
  • Merhaba,

a101 de kredi kartı geçiyor ama taksit imkanı nasıldır. internette taksit ile alakalı bir yazı göremedim. Tv falan alanlar tek çekim yapıldığını yazmışlar.Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskenderce

kitaplik nasıl alınırmı ?

bi benzerini markasını bilmiyorum HB'den sipariş vermiştim aynı fiyata bence Adore olması avantaj 7 yıl garanti yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nighthood

Merhaba,

a101 de kredi kartı geçiyor ama taksit imkanı nasıldır. internette taksit ile alakalı bir yazı göremedim. Tv falan alanlar tek çekim yapıldığını yazmışlar.Teşekkür ederim.

Asya Kart ve Bonus'a vade farklı taksit yapıyor.
    Mesela Galaxy S3 mini peşin 799 TL.
    Asya kart ile 819 TL 12 taksit
    Bonus ile 819 TL 5+3 taksit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Super Ray

quote:

Dostum hangi şehirde çektin acaba? İstanbul'da yakında bir şubeye gittim henüz afişler gelmemiş net bir cevap veremedi görevli. Rica etsem sorabilir misin şubeye gittiğinde Türkiye çapında olup olmadığını?

Ankara elvankent şubesinden çektim resimleri.

• İç Anadolu Bölgesi mağazalarında s3 mini yerine King markalı Blender seti var :)
    Ama bir sonraki hafta 1,999 Liraya iPhone 5 satılacakmış.
  • Hangi bölgelerde geçerli acaba bu s3 mini olayı.Öğrenebileceğimiz bir kaynak var mı?
    Bir de Asya ve Bonus kart dışında taksit yaptığı kart yok mu, kartın kendi taksit şeçenekleri (maximum karta +3 taksit seçeneği vs.) var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

quote:

quote:

Ben de almıştım bundan, eşimin arabasına taktırmıştım. Bimeks'ten bu civarlardaydı fiyatı...

iş yerinde kullandığımdan dolayı akşam giderken adaptörü kapatıyordum, adaptörü kapatınca da radyo hafızaları siliniyordu,

Olur tabi hafıza beslemesi olmazsa nasıl kayıtta kalsın.

Adaptör yerine teybi kapat bence :D

• telpa garantili mi oldugunu nasıl ogrenicez ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mpal624

quote:

quote:

quote:

Olur tabi hafıza beslemesi olmazsa nasıl kayıtta kalsın.

Adaptör yerine teybi kapat bence :D

Benim önceki pioneer teybim adaptörden kapaninca radyo hafizasi silinmiyordu. Hatta 8–10 gün teybi acmazsam bili silinme olmuyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Reus

telpa garantili mi oldugunu nasıl ogrenicez ?

Daha önceden satilan s3'lerin garantisini a101 calisanlarina sormuştum. Onlarda "paketler kapali oldugu icin garantinin hangi firmadan oldugunu bilmiyoruz" demislerdi. Forumdan bir arkadas alirsa garanti firmasi hakkinda bizi bilgilendirirse öğrenebiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Reus

telpa garantili mi oldugunu nasıl ogrenicez ?

Daha önceden satilan s3'lerin garantisini a101 calisanlarina sormuştum. Onlarda "paketler kapali oldugu icin garantinin hangi firmadan oldugunu bilmiyoruz" demislerdi. Forumdan bir arkadas alirsa garanti firmasi hakkinda bizi bilgilendirirse öğrenebiliriz.

nasıl bilmiyorlar ne kadar sacma birsey yav :S
  • oto ürünleri iyiymiş.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.