Şimdi Ara

A Walk to Remember (2002) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
222
Cevap
0
Favori
20.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • albümdeki şarkıları tek tek indirdim sanırım 13 şarkı var (amazon'da 13 yazıyor ama IMDB de daha çok sanki...@r7bertpires 2 tane şarkıyı merak ettim sen bilirsin, 1. kızın tiyatro oyununda söylediği şarkı Only Hope galiba emin değilim.2. de çocugun babasının evine giderken çalan şarkı Switchfoot - You herhalde.Peki 2. kez babasının evine gittiğinde babasına sarılıyor orada çalan müziğin adını biliyormusun?Sözleri yok zaten amazondaki soundtrack albümünde de yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoarbix -- 28 Mayıs 2007; 12:23:41 >
  • Bende soundtrack olarak 24 şarkı var.
    Tiyatrodaki şarkı Only Hope.
    Babasının evine giderken çalan şarkı, Switchfoot - Dare You to Move.
    Switchfoot - You, dönerken çalanın adı.
    Diğer sorduğun ise sadece film için hazırlanmış bir müzik olmalı. Şarkısı olduğunu sanmıyorum.
  • eywallah kardeş yardımın için.. dediğiniz kadar varmış film
  • İSTEYEN ARKADAŞALR FİLM MÜZİKLERİNİN LİNKİNİ VERE BİLİRM TÜN PARÇALAR MUVCUTTUR LİNKDE ORJİNAL SONTDTARKLAR 24 ADAT PARÇA BULUNMAKTA PM ATAN ARKADAŞALARA YOLLARIM
  • aslında çok klasi,k bi senaryo .. o yüzden ilk bakışta çok etkilemiyor ama gözden kaçmaması gereken bi kaç şey var filmde sırf onlar için tekrar tekrar iziliyorum..
    1. elemanın kızı aynı anda iki yerde olmasının sağlaması çok zekice ve çok romantik kçocuk kızın hayatı hakkında planladıklarını bir bir yerine getiriyor ..
    2. kzın hastanede o haldeyken düşünceleri; başka bi film veya gerçek hayatta başkaları olsa veya biz olsak.. ''Allahım böyleseine bi aşka sahipken niye ben, niye ben bu hastalığa yakalandım, niye ölüyorum niye...? şeklinde bi isyana gidebilirdik, oysaki kızımız aksine ''sırf hasta olduğum için sseninle tanıştım sen bana Tanrının ağmağanısın, bu yüzden şükrediyorum'' .. böylesine bi tutum hemde bi hristiyandan..
    (yanlış anlaşılmasın, genel bi görüştür, şükrün ve isyanın kimlerin dha çok kullandığı)
  • Daha iyi olabilirmiş ama maalesef o kadarda abartılacak ne var filmde ilginc.Başroldeki odun yerine bu rolün altından kalkabilecek birine verselerimiş rolü keşke.Oyunculuk konusunda uzman değilim ama kızın ben kanserim dediği sahne ( bir kere daha izledim o sahneyi yanılma payı için) yane peehh , odun koysan oraya dile gelir be Ondan sonra zaten bu odun ağlarmı diye meraktan izledim şahsen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raskolnikov -- 23 Haziran 2007; 2:33:04 >
  • filmi ilk defa 2 yıl önce izlemiştim. süperrr bir film. bu aralar gene sardım kaç kere izlediğimi bilmiyorum. kafayı yedim filmi aramadığım yer kalmadı ama kesinlikle dvd si falan bulunmuyor. çok kalite bi film...
  • film süper ötesi bazı arkadaşlar tam kavrayamamış veya anlayamamış ama gene de film izlenmeye değer, ama yok ben manitanın yanında ağlayamam diyosanız izlemeyin karizmayı çizmeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raskolnikov
    Ondan sonra zaten bu odun ağlarmı diye meraktan izledim şahsen

Sen divxplanette ki Raskolnikov musun? merak ettim
    Bende 10 üzerinden 7 diyorum. Notebook daha güzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 23 Haziran 2007; 19:46:54 >
  • bu kadar övgüye bende izledim.Kusura bakmayın ama abartılacak bir performans göremedim.Konu dersen vasat, klasik.Böyle milyon tane film var neresi bu kadar etkiledi anlamadım.Gerçekten etkileneceğiniz bir firm için HERO'yu izlemeniz yeterli olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Malazgirt

quote:

Orjinalden alıntı: Raskolnikov
    Ondan sonra zaten bu odun ağlarmı diye meraktan izledim şahsen

Sen divxplanette ki Raskolnikov musun? merak ettim
    Bende 10 üzerinden 7 diyorum. Notebook daha güzeldi.

o ben değil

Nasıl 2 yerde birden oluyormuş kız ?? Filmden koptum ama kaçırmam güzel bir sahneyide güzelse tabi !!

• duygusal amerikan filmi izleyecagime gideirm türk sineması izlerim daha iyi

• r7brtpires banlanmış ama o önermişti zamanında yeni izledim teşekkür ediyorum kendisine

bugün bişeyler içmeden kendime gelemem galiba
  • [Deleted by Admins]
  • Film abartıldığı kadar iyi değil arkadaşlar. Bence 6 yı geçememeli notu. Bu konuda yüzlerce Türk filmi var piyasada. Sanırım pek Türk filmi izlemediğiniz için bu kadar abartmışsınız olayı.

Çocuk kıza aşık oluyor
    Kız amansız bir hastalığa yakalanıyor
    Kız ölüyor.

B kadar yani
  • [Deleted by Admins]
  • çok güzel bir filmdi canım her sılkıldığında izliom
  • Bu filmi seven arkadaşlar bu filmi bu kadar övmenize gerek yok.Eski türk filmleri bu filmden çok daha iyi.Yok kız hasta olmuşda bilmemne saçma bişe.Bi numarası yok bu filmin.

Edit:Yukarda turnoff yazmış zaten benim yazdıklarımı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ileri iade -- 30 Temmuz 2007; 13:12:37 >
  • Herkes bir senaryo sevdasının peşine takılıp gitmiş...Bir filmi sadece senaryo film yapmaz, sadece görüntüde yapmaz, oyunculukta.Olumsuz yorum yapan arkadaşların çoğu bunu atlamış

Film biraz önce bitti.Yorumlarıma gelince:

İtiraf etmem gerekirki filmin ilk 40 dk'sı son derece sıkıcıydı.Tiyatro oyunundan sonra gayet iyi devam etti.Mandy Moore ve Shane West çok iyi oynamışlar.Aşk denilen şeyi en doğal haliyle anlatmayı çok iyi başarmışlar.Filmin asıl vermek istediği mesajları atlamışsınız.Filmde en önemli mesaj farklı insanların, farklı kesimlerin de bir paydada buluşup nasıl mutlu olabildikleri ve bu insanların birbirlerini nasıl değiştirdikleri.Bu değişimin sadece kendileri ile sınırlı kalmadığı.Etraftaki insanlarında buna saygı göstermesi gerektiği.Bu sayede herkesin mutlu olabileceği.

Bu tarz filmlerde senaryodan fazla birşey beklenmemeli.Önemli olan size o duyguyu son derece doğal bir biçimde yansıtması.

Puan verecek olursam 10 üzerinden 7.5 derdim.Sebebim ise senaryonun sıradan ve oyuncuların büyük kısmının aynı seviyede oyunculuk gösterememesi.

Okuduysanız hepsini teşekkür ederim.

Notebook'u izleyeceğim yakında.Bakalım o nasıl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wristcutter -- 7 Ağustos 2007; 10:02:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: SSSUDE

filmi ilk defa 2 yıl önce izlemiştim. süperrr bir film. bu aralar gene sardım kaç kere izlediğimi bilmiyorum. kafayı yedim filmi aramadığım yer kalmadı ama kesinlikle dvd si falan bulunmuyor. çok kalite bi film...
    Filmin dvd'sini buldum sonunda. Wal-Mart'tan 7.5 dolara aldim, oh mis.

quote:

Orjinalden alıntı: tracy

r7brtpires banlanmış ama o önermişti zamanında yeni izledim teşekkür ediyorum kendisine

bugün bişeyler içmeden kendime gelemem galiba
    Aglama yahu. O hesabi kendim ban'lattim.
    Filmi begendigine sevindim.
    Teknik acidan harika bir film olmayabilir ama Generalll'in bahsettigi sekilde dusunun olayi neyse filmi savunmak benim isim degil, begenen begenir rahat olsun herkes.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.