Şimdi Ara

A Walk to Remember (2002) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
0
Favori
20.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mhyen

quote:

Orjinalden alıntı: Deep BluESeA

quote:

Ben de biraz önce izledim hakikaten
    adriano123 arkadaşıma katılıyorum aşk acısı çeken arkadaşlar izlemesinler.İnsanı çok etkiliyorr

izlemeyin cidden, dert sahibi olursunuz hiç yoktan,ben izledim 1 ay kendime gelemedim..

evet dostum ya izledikten hemen sonra değil de üzerinden biraz zaman geçince filmi hatırladığımda çok kötü oldum ben
    Eğer kız arkadaşınız varsa ,buluşup biraz romantikleşip de film aklınıza gelirse ve de durduk yere ağlamaya başlarsanız hiç şaşırmayın.Bana nedense böyle oluyor

yalnız deilsin

beni özellikle şu cümle çok etkiledi ''Tanrıya kızmam için bir sebebim olmamlı''

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben de biraz önce izledim hakikaten
    adriano123 arkadaşıma katılıyorum aşk acısı çeken arkadaşlar izlemesinler.İnsanı çok etkiliyorr

izlemeyin cidden, dert sahibi olursunuz hiç yoktan,ben izledim 1 ay kendime gelemedim..

evet dostum ya izledikten hemen sonra değil de üzerinden biraz zaman geçince filmi hatırladığımda çok kötü oldum ben
    Eğer kız arkadaşınız varsa ,buluşup biraz romantikleşip de film aklınıza gelirse ve de durduk yere ağlamaya başlarsanız hiç şaşırmayın.Bana nedense böyle oluyor

yalnız deilsin

beni özellikle şu cümle çok etkiledi ''Tanrıya kızmam için bir sebebim olmamlı''

öyleyse iyi ben de yanlız bana mı oluyo diye düşünmüyo değildim
    beni şu cümle vurdu:" Love is like the wind. You cannot see it but you can always feel it..."
    Hep sulu gözlü olduk yaa bugünden beri ağlıyorum

• ooo sen harbi baya etkisindesin, valla bende cok acaip olmustum ilk izledigmde, ama benimle birlikte izleyen bazı arkdaslar hiç etkilenmedi, konu cok sıradan falan dediler ama bana ole bi koydu ki film tarif edemem, izledigime pişman oldum, şu an sende oylesin sanırım ama zaman herşeyin ilacı

off off aklıma geldi gene
  • Aynen hocam acayip etkisindeyim.Etkilenmeyen arkadaşlar olabilir ama o kadarcık olur istisnalar kaydeyi bozmaz aslında arkadaşlara biraz ben de hak veriyorum çünkü film bayağı büyütülmüş yani büyütülmeye de hakkı var da ben de izlerken çok şey bekleyerek oturdum hatta filmin bittiğine inanamamıştım yazıların sonuna kadar bekledim fakat film etkisini 24 saat içinde göstermeye başlıyor ağlama nöbetleri ve hüzün dalgası içinde

• Etkisinden çıkmak çok zor.Bende çok etkilenmiştim.Mükemmel oyunculuk mükemmel senaryo mükemmel film.Herkesin zevki farklı ama inanılmaz etkiliyor insanı.Aşık olası geliyor insanın.
  • yukarda walk to remember ve notebook muhabbeti geçmiş..
    bunları seyredip beyenenlere "my sassy girl" uzakdoğu yapımı filmi şiddetle tavsiye ederim
    ilk 3 sıramdaki damar filmlerdir bunlar.
  • Film Güzel

Topik abartı

• arkadaşlar bende filmi bugün izledim. bi arkadaşımız bahsetmişti arşivden rastgele seçip seyretmiş. bende de aynen öyle oldu. rastgele seçtim ve seyrettim. seyretmez olaydım.
    hala etkisi üzerimde.
    ama arkadaşlar film bence konu olarak "Kasımda aşk başkadır" filmine çok benziyor. değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: samplus

Film Güzel

Topik abartı

katılıyorum... bu kadar abartı, beklentileride yükseltiyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: adigehalil

quote:

Film Güzel

Topik abartı

yaw basit bir film etkisi insana göre değişiyor...açık ve net olan şey abartma olayımız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lpark -- 8 Nisan 2007; 5:08:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: lpark

quote:

quote:

Film Güzel

Topik abartı

yaw basit bir film etkisi insana göre değişiyor...açık ve net olan şey abartma olayımız...

Ayrıca aynı bu konu üzerine işlenmiş 100 ün üzerinde Türk filmi sayabilirim

• konu klişe ama beni daha çok gençlerin performansı etkiledi
    özellikle piyes sahnesi..bu sahneyi kaç kere seyretmişimdir bilmiyorum
    topicte abartı değil bence dalında 1 numara
  • ARKADAŞALR BU FİLM İN TÜRKÇESİNİ NERDEN İNDİERE BİLİRM YARDIMLARINIZ BELİORUM NEETBOPK İZLEDİM HARİKA BU FİLM İ AROM AMA BULAMIOM NERDEN TÜRKÇESİNİ BULURUM İNİREBİLECEĞİM
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmirsaha

ARKADAŞALR BU FİLM İN TÜRKÇESİNİ NERDEN İNDİERE BİLİRM YARDIMLARINIZ BELİORUM NEETBOPK İZLEDİM HARİKA BU FİLM İ AROM AMA BULAMIOM NERDEN TÜRKÇESİNİ BULURUM İNİREBİLECEĞİM

Bulamazsın, yok. Zaten bulsan bile bu Türkçe ile anlayabileceğini sanmam.

Bu arada filmi beğenenler fikirlerini paylaşmış, abartı olan ne? Laf olsun diye bir şeyler yazmak zorundasınız ama değil mi?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: lpark

quote:

quote:

Film Güzel

Topik abartı

Ayrıca aynı bu konu üzerine işlenmiş 100 ün üzerinde Türk filmi sayabilirim

Aferin.
    (Haha ne kadar da komiğim)

• arkadaşlar filmi indirdim izledim cidden güzel bir film insanı etkiliyo insan kaç kere böle aşık olur acaba cidden güzel bir film çekmişler konusuda güzel arkaşın biri böle çok türk filmi var dio haklı ama böle oynayan ve insanı etkileyen bir türk filmi yok bir babam ve oğlum var onunda konusu farklı izlemeyen arkdaşlrın bu filmi zilemisniz tavsiye dedrim cidden insanı etkiliyo aşk nasıl bir şey anlıo insan
  • ewet baya güzel bir filmdi izleyen arkadaşlar bence izlemeli
  • arkadaşlar bende 1 hafta önce aldım da odamdaki bilgisayarın harddiski çöktü oturma odasında da izleyemiyorm.. VCD'ci ye sordum altyazılı VCDsi var dedi bana(dvix değil). Aldım ama işte izleme fırsatım olmadı..Ben en çok Yeşil Yol'dan etkilenmiştim ama onda da acaip duygulanmama rağmen ağlamamıştım ve her duygusal filmden önce onda ağlamadıysam bunda da ağlamam herhalde dedim..

Ama bence de film çok güzel hatta süper olabilir ama bence de çok fazla göklere çıkarmayın çünkü şimdi ben de izlicem inanılmaz bir beklenti içine girdim.. Eğer filmi baştan sona ağlayarak geçirmezsenm hayal kırıklığına uğrayabilirim ama çok merak ediyorum işte.
  • ve sonunda bende fırsat buldum ve izledim.Gerçekten çok hoş duygulu bir film.Özellikle müzikleri çok hoş. Filmi izlerken ağlamadım ben pek ağlamam çünkü film izlerken, ama çocuğun babasına sarılma sahnesi özellikle arkada çalan müthiş müzikle çok duygulandırdı beni az kala ağlayacaktım.

Ama filmi ben bi VCD ciden aldım.Bu dvix değil altyazısı bütünleşik VCD bu dedi.Ama altyazılar öyle dandikti ki çıkan 10 altyazının 1'i İngilizce, Türkçe çıkanlarda da birçok yazım hatası vardı.Ama allahtan görüntü kalitesi iyiydi.

Müziklere gelince çok beğendim.Dediğim gibi çocuğun babasına giderken çalan müzik ve kızın sahnede söylediği müzikler gerçekten güzeldi.Bulup indiriyim soundtrack albümünü bari.

Tiglon'a Palermo'ya falan yazalım da DVD'sini çıkarsınlar.

• bu fimi izlemek yada dvd veya dvix ini isteye link vere bilirim
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.