güzel bir aşk filmi. çok klasik bir konu ama sıcak oyuncular, ve güzel müziklerle çok samimi bir film olmuş
Merhaba filmi nasıl bulabilirim ben :-( nerden alabilirim netten bakındım ama bulamadım pc de seyretmek istemiyorum ama vcd yada dvd olarak nasıl ve nerde bulabilirimbilgniiz varmı
quote:
Orjinalden alıntı: Bekapa
Bu ne yav? buraya yazan herkes niye banlanmış?
Bende Bunu Dicektim
slm ben de sadece benı bu kadar etkılediğini düşünmüştüm yanlız olmadığımı bilmek çok güzel bısey sorcam ben bu fılmi ındırdım ama fılm ıng ne yapabılırım hayatımda izlediğim en güzel fılmdi diyebilirim artık shane westi ER da daha ıyı takıp edicem
quote:
Orjinalden alıntı: KANARYAZEYNO
slm ben de sadece benı bu kadar etkılediğini düşünmüştüm yanlız olmadığımı bilmek çok güzel bısey sorcam ben bu fılmi ındırdım ama fılm ıng ne yapabılırım hayatımda izlediğim en güzel fılmdi diyebilirim artık shane westi ER da daha ıyı takıp edicem
uygun türkçe altyazısını divxplanet 'den indirebilirsin. ayrıca forumun overrated filmi bu filmdir herhalde..
a walk to remember. bu filmi beğenmeyen ben varım diyordum aam varmış. daha yarısında sıkılıp bıraktım.sonunu da izlemedim. the notebook daha iyi yapım ve kaliteli. a walk to remember filminde ağladıysanız bridges of madison county filmini görmemiş olmanız muhtemel.
Film güzel ama finali daha iyi olabilirmiş.
arkadaşlar gl,ba 1 sene kdr geç yazıorm ama bn filmi yeni izledm ve grçektn bunalımdan çıkamıorm 5 günde 7 defa izledm ufak ufak izlediğim sahneler dışında ama bn bişi sormak istiorm bn kitabını arıyorm basımı 2006 da durmş hçç bi int. sitesinde yada sahafta bulamadm nerden bulabilirm bi blgisi olan var mı acaba?
İzledikten sonra bu kadar duygusal boşluğa düştügüm başka bir film hatırlamıyorum hayatımdaki ilk 5 filmin en başında gelir izlemeyenler bi an önce önce izlesin kitapta ise aynı duygusallık tabiki var ama filmi cok daha çarpıcı olmuş..
The Notebook Favorimdir.Bu film onun kadar iyiyse izleyebilirim.Yada Notebook tarzında başka bir tavsiyeniz varsa oda olabilir.
İzlenmesi şiddetle tavsiye edilir. Amacım konuyu hortlatmak değil, filmin konusu varken yeni konu açmak istemedim.
Aşk seline kapıldım.
Filmi okulda bir arkadaşım çok tavsiye etti hatta Türkçesini çevirmeye felan çalışıyordu; yorumlara bakılırsa hemen izlenecek bir film yakın zamanda izleyeceğim.Dünyayla bağlantılarımızı böyle aşk filmleriyle yakalıyoruz zaten onlarda olmasa...
quote:
Orijinalden alıntı: Wristcutter
İtiraf etmem gerekirki filmin ilk 40 dk'sı son derece sıkıcıydı.Tiyatro oyunundan sonra gayet iyi devam etti.Mandy Moore ve Shane West çok iyi oynamışlar.Aşk denilen şeyi en doğal haliyle anlatmayı çok iyi başarmışlar.Filmin asıl vermek istediği mesajları atlamışsınız.Filmde en önemli mesaj farklı insanların, farklı kesimlerin de bir paydada buluşup nasıl mutlu olabildikleri ve bu insanların birbirlerini nasıl değiştirdikleri.Bu değişimin sadece kendileri ile sınırlı kalmadığı.Etraftaki insanlarında buna saygı göstermesi gerektiği.Bu sayede herkesin mutlu olabileceği.
Bu tarz filmlerde senaryodan fazla birşey beklenmemeli.Önemli olan size o duyguyu son derece doğal bir biçimde yansıtması.
Puan verecek olursam 10 üzerinden 7.5 derdim.Sebebim ise senaryonun sıradan ve oyuncuların büyük kısmının aynı seviyede oyunculuk gösterememesi.
Okuduysanız hepsini teşekkür ederim.
Az önce bitirdim filmi ve oldukça beğendim nerede böyle aşk böyle kız diyemeden de edemeyeceğim. Yukarıda ki yoruma da tamamıyla katılıyorum.
Nicholas Sparks'ın kitabından uyarlanmıştı değil mi bu?
normalde hiç romantik film izlemem, sevmem zira.
cesaretin var mı aşka, a walk to remember, the notebook ve kasımda aşk başkadırı izledim, ardarda.
en güzeli buydu
Benim de yeni izleme fırsatım oldu başarılı bir film The Notebook'u da beğenmiştim bunu da beğendim 8.8/10 veriyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles
normalde hiç romantik film izlemem, sevmem zira.
cesaretin var mı aşka, a walk to remember, the notebook ve kasımda aşk başkadırı izledim, ardarda.
en güzeli buydu
Aynı filmleri birgün içinde bende izlemiştim sıralama yaparsam. A walk to Remember Cesaretin Var mı Aşka Kasımda Aşk Başkadır The Notebook