Şimdi Ara

A Walk to Remember (2002) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
0
Favori
20.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bravo kesinlikle katılıyorum. bu kadar övülmesinin etkisiyle izledim bende ama gerçek bir hayal kırıklığı. kız sakın bana aşık olma dediği anda film de bitmişti zaten. bizim yeşilçam melodramlarından ne farkı var anlayamadım. beğenenlere saygı duyarım ama aşk filmi deyince, cinema paradiso ve nothing hill üzerine tanımam.

quote:

Orjinalden alıntı: akidibol

ya bilmiyorum yanlış hatırlamıorsam senin tavsiyen üzerine bulup izlemiştim filmi (r7brtpires) ama beni o kadar da etkilemedi yani bazı bölümleri fazla klişe. popüler oğlan zeki kızla dalga geçer sonra aşık olur ....
  • arkadaslar bana da filmin linkini pm den atarsaniz sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: saviola83

quote:

Orjinalden alıntı: akidibol

ya bilmiyorum yanlış hatırlamıorsam senin tavsiyen üzerine bulup izlemiştim filmi (r7brtpires) ama beni o kadar da etkilemedi yani bazı bölümleri fazla klişe. popüler oğlan zeki kızla dalga geçer sonra aşık olur ....
    bu arada s. west çok iyi oyunculuk çıkarmış keza moore da öyle ama mandy moore pek sevmediğimden olağanüstü demiycem yine de bana göre o kadar abartılacak bir film değil. filmi ben de iki kez izledim bu arada ama ben genelde elimde olan filmleri sıkıntıdan bir kaç kez izlerim .

son olarak Allah kimsenin başına vermesin sevdigini genç yaşta kaybetmek evlat acısı gibi olsa gerek (ne benzetme yaptım yaw)

katılıyorum. Ben de çok büyük beklentiyle izledim heralde ondan çok hoşuma gitmedi. Belki bu filmden önce Notebook gibi mükemmel bi filmi izlemiş olmamın da etkisi de vardır.

Bende ilk kez bugün r7brtpires'ın tavsiyesiyle izledim ama beni de o kadar etkilemedi nedense...Bu tür filmleri çok severim halbuki ama ben de çok şey bekledim galiba...Yine de çok güzeldi ama abartmıyorum:)
    Buarada şimdi elimde "Notebook" ve "Aşk ve Gurur" var birini izlicem bakalım...
    Bi de gerçekten bu filmde Shane West'e aşık oldum ya hem çok tatlı görünüyordu hem de çok iyi oynamış tebrik ederim

• kendimi hiç suçlu hissetmiyorum filmi övdüm diye rahatsızlık duyacak değilim
    beğenmemeniz veya beğenmeniz de benim için bişey ifade etmiyor açıkçası
  • quote:

Orjinalden alıntı: r7brtpires

kendimi hiç suçlu hissetmiyorum filmi övdüm diye rahatsızlık duyacak değilim
    beğenmemeniz veya beğenmeniz de benim için bişey ifade etmiyor açıkçası

Kendini suçlu hissetme zaten...Ben kendi üstüme aldım mesajı ama filmi beğenmediğimi söylemedim zaten film gerçekten harikaydı...Hala da öyle Mesajıma böyle karşılık vermen beni gerçekten üzdü neyse yanlış anlaşıldığımı varsayıyorum...

• yok ben sana cevap olarak yazmamıştım
    en üstteki mesajda "bravo" falan demiş de bir sinema eleştirmeni üstadımız, o yüzden yazdım

quote:

Orjinalden alıntı: KENZ

bravo kesinlikle katılıyorum. bu kadar övülmesinin etkisiyle izledim bende ama gerçek bir hayal kırıklığı.

bu arada @pocahontas
    notebook'u izledikten sonra düşüncelerini yazarsan sevinirim.
    ben de "a walk to remember" dan sonra izlemiştim ve kesinlikle çok çok duygusal ve etkileyici bir film
    ama "a walk to remember" daha iyi bence.

• @ r7brtpires

A walk to rememberi özellikle senin yorumlarından sonra indirdim ve izledim, ama izlemez olaydım resmen içimde yatan duygusal canavar açığa cıktı , nekadar duygusal biri oldugumu fillmi ilk izlediğim gece farkettim ve hiç utanmadan herkesin içinde kalıbıma bakmadan hıçkıra hıçkıra ağladım, hele ki mandy nin hasta oldugunu soyledigi sahnede resmen kanım cekildi o an aklımdan hala gitmiyor, filmden sahneler aklıma geldikce içim acıyor, boğazım düğümleniyor. bu filmi bana izlettigin için sana içimden demek geliyor

Kısacası r7brtpires dostum senin yüzünden dert sahibi oldum, o gün bu gün mady moore aşığı oldum, rol aldığı diger filmleri de aradım indirebildigimi indirdim (saved, chasing liberety ve american dreamz) ama daha izlemedim, en kısa zamanda onları da izlicem.

• o dönemden bende geçtim valla, hayata küsmüştüm

diğer konuya gelince; sakın ama sakın "saved!"i izleme! büyük ihtimalle nefret ediceksin saved'ten sonra, bırak "a walk to remember" daki haliyle aklında kalsın
    "how to deal"ı izlemiştim bir de mandy moore filmi olarak, o fena değildi ama

saved'ten bi kare;
    http://www.imdb.com/gallery/ss/0332375/Ss/0332375/17.jpg?path=gallery&path_key=0332375
    "a walk to remember" daki haline 10-15 kilo ekle

diğer filmler hakkında bi bilgim yok en son "scrubs"a konuk oyuncu olmuştu 2 bölüm, orda izledim, eski formuna kavuşmuş :)

• quote:

o dönemden bende geçtim valla, hayata küsmüştüm

diğer konuya gelince; sakın ama sakın "saved!"i izleme! büyük ihtimalle nefret ediceksin saved'ten sonra, bırak "a walk to remember" daki haliyle aklında kalsın
    "how to deal"ı izlemiştim bir de mandy moore filmi olarak, o fena değildi ama

saved'ten bi kare;
    http://www.imdb.com/gallery/ss/0332375/Ss/0332375/17.jpg?path=gallery&path_key=0332375
    "a walk to remember" daki haline 10-15 kilo ekle

diğer filmler hakkında bi bilgim yok en son "scrubs"a konuk oyuncu olmuştu 2 bölüm, orda izledim, eski formuna kavuşmuş :)

evet ozellikle Chasing Liberty deki hali oldukça balık etli, a walk to remember de daha bi çıtıpıtı diğer filmlerinde baya bi deişim gecirmiş,
    saved i izlemesem mi gercekten ?
    birde son filmi Because i said so bunu bulamıyorm hicbir yerde

• zaten saved'te yan karakter, az görünüyor ve kötü+kıskanç+ikiyüzlü kızı oynuyor, film de çocuk filmi gibi bişey
    izlemesen hiçbişey kaybetmezsin

Because I Said So emule'de bile yok, orda yoksa bulmak daha da bi zor
  • quote:

zaten saved'te yan karakter, az görünüyor ve kötü+kıskanç+ikiyüzlü kızı oynuyor, film de çocuk filmi gibi bişey
    izlemesen hiçbişey kaybetmezsin

Because I Said So emule'de bile yok, orda yoksa bulmak daha da bi zor

bu arada mandy moore fan club falan olayına girsen cok ii olur, tanımayan cok kişi var bu güzellikten mahrum kalmasın insanlar, herkes tanısın
  • bu topik ölmez bunu anladım... samet bende 800 divx oldu hala takas yapıcaz senle...gerek kalmadı artık inidrcek bişey kalmadı çünkü...

neyse lake house u izledinmi...izlediysen ne düşünüyorsun...ben çok beğendim...özellikle paul mccartney in şarkısında dans dans olayı çok romantikti....

a walk to remember ı çekti canım yarın tekrar izliyim en iyisi...

• ya ben mandy moore fan'ı değilim aslında
    benim hayranı olduğum kişi sadece Jamie Sullivan

edit; izleyemedim abi ya, her zamanki gibi çektik duruyo kenarda, fim sayısında da beni 2ye katlamışsın
    izleyip açarım topicini en yakın zamanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r7brtpires -- 21 Ocak 2007; 3:26:46 >
  • quote:

bu arada @pocahontas
    notebook'u izledikten sonra düşüncelerini yazarsan sevinirim.
    ben de "a walk to remember" dan sonra izlemiştim ve kesinlikle çok çok duygusal ve etkileyici bir film
    ama "a walk to remember" daha iyi bence.

Evet "notebook"da çok güzel ve duygusal bir film özellikle yaşlı kadın ve adamın son sahnesi çok çok güzeldi bence...Hatta en hoşuma giden yeri diyebilirim..."aşk ve gurur"u da tavsiye ederim ilk CDsi pek güzel değildi ama 2.CD yani filmin asıl konusu oturduktan sonra çok güzeldi...İzlemediyseniz gerçekten tavsiye ederim...Benim çok hoşuma gitti...

• yaa bu notebook nasıl filmdir yaa.hep senin yüzünden oluyo bunlar r7bertpires.hayata küstüm,bunalıma girdim..iki filmide bana sağolsun r7bert kardeş tavisye etti.yani en sevdiğim iki filmi.notebookta pocahontas kardeşin dediği gibi filmin sonunda ki sahne inanılmazdı.hatta film bitince hiç abartmıyorum hüngür hüngür ağladım.A walk to remember dan bile daha fazla ağladım.ama benim için AWTR'ın yeri ayrı tabi.notebook u izlemeyen varsa kesinlikle izlesin.pişman olmazsınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H0micide -- 29 Ocak 2007; 22:12:02 >

• offf offff
    bu ne biçim bi film ya zaten 2 aydır aşk acısı çekiyorum
    izlemeyenler izlemesin arkadaşlar insanı gerçekten çok etkiliyor

• Ben de biraz önce izledim hakikaten
    adriano123 arkadaşıma katılıyorum aşk acısı çeken arkadaşlar izlemesinler.İnsanı çok etkiliyorr

• quote:

Orjinalden alıntı: mhyen

Ben de biraz önce izledim hakikaten
    adriano123 arkadaşıma katılıyorum aşk acısı çeken arkadaşlar izlemesinler.İnsanı çok etkiliyorr

izlemeyin cidden, dert sahibi olursunuz hiç yoktan,ben izledim 1 ay kendime gelemedim..

• quote:

Orjinalden alıntı: Deep BluESeA

quote:

Orjinalden alıntı: mhyen

Ben de biraz önce izledim hakikaten

izlemeyin cidden, dert sahibi olursunuz hiç yoktan,ben izledim 1 ay kendime gelemedim..

evet dostum ya izledikten hemen sonra değil de üzerinden biraz zaman geçince filmi hatırladığımda çok kötü oldum ben
    Eğer kız arkadaşınız varsa ,buluşup biraz romantikleşip de film aklınıza gelirse ve de durduk yere ağlamaya başlarsanız hiç şaşırmayın.Bana nedense böyle oluyor

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.