Şimdi Ara

A Walk to Remember (2002) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
0
Favori
20.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah Allaah çok mu güzel bir film bu yav ben daha izlemedim,çarşıya çıkınca alayım bari ya da adsl 1024 oldu indirsemmi ki
  • Hortlatacağım topici.

The Notebook'u da izledim sonunda.Geç oldu ama:)

Bu filmde aşktan çok acı gördüm ben...Filmin sonunda ise gerçekten üzüldüm.

A walk To Remember ile karşılaştıracak olursak ikiside üst düzey romantik filmler değil.Teknik açıdan The Notebook daha iyi ama.(Görüntü, sesler).Duyguyu yansıtmaya gelince A Walk To Rememberda gözlerimin sulandığı sahneler olmuştu(Ağlamadım:)), The Notebook ta ise böyle bir durum pek yaşanmadı...

Eğer A Walk To Remember da senaryoya laf edenler varsa The Notebook'a da söz söylemeliler.Bildiğimiz zengin kız-fakir oğlan durumu.Çocuk hayallerini gerçekleştirir ve kız ona döner.Sadece biraz daha ayrıntılı işlenmiş.

İki filmide izleyip, ikisinide beğenmeyen ben varım galiba.

Şimdide Eternal Sunshine of the Spotless Mind'ı izleyeceğim.İçlerinden en sağlam film bu gibi duruyor:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wristcutter -- 16 Ağustos 2007; 14:24:35 >

• arkadaşlar bu film hayatımın filmi.ilk kez ortasından yakaladım filmi ama daha sora digitürkte tamamını izleme fırsatı buldum.soundtrack albümü we film için yardımcı linkler werebilirmisiniz.türkçe altyazılı olursa daha ii olur annemlerede izletmek istiorum.teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Generalll

Yalnız değilsin Bu abartıyı hala çözemedim gitti...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mens Rea

quote:

Eternal Sunshine of the Spotless Mind en güzeliydi bunların arasında:D.

Abartının sebebi çok açık.Bu tarz aşklar sadece filmlerde bulunur oldu artık.Ülkemdeki insanlarda duygusal biraz (Kız-erkek farketmez.).Bu tarz bir film buldularmı kaçırmak istemiyorlar.Çünkü bu tarz aşklara duyulan bir özlem var.Olay bundan ibaret.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Mens Rea

quote:

Eternal Sunshine of the Spotless Mind en güzeliydi bunların arasında:D.

Abartının sebebi çok açık.Bu tarz aşklar sadece filmlerde bulunur oldu artık.Ülkemdeki insanlarda duygusal biraz (Kız-erkek farketmez.).Bu tarz bir film buldularmı kaçırmak istemiyorlar.Çünkü bu tarz aşklara duyulan bir özlem var.Olay bundan ibaret.

Belki biz de bu yüzden gerçekçi bulmuyoruzdur :)

Bu arada Eternal Sunshine of the Spotless Mind buna göre daha iyiydi bence de...

• Sinemadan anladığını zanneden bazı arkadaşlar eski Türk filmleri ile karşılaştırıp eski Türk filmleri daha iyi demişler.

= Dikkat Spoiler içerir =

Bu senaryoya Türk filmi çekilse kanser olan kız esas oğlana olan aşkıyla hayata tutunur ve ölmezdi.Filmin sonu da mutlu mesut biterdi.Zaten bu filmin de farkı bu.Eğer sonda kız ölmeseydi film birçok kişiyi böyle etkileyemezdi.

= = =
  • çok sıradan konulu ve hiçbir etkileyici yönü olmayan ve oyunculuk adına hiç bir şeyin olmadığı müzikler anlamaında akılda kalıcı hiçbir ritmi bulunmayan sıradan oğlu sıradan bir film... abartmaya hiç gerek yok ... bu tarz filmler için de wickar park ilk elli öpücük ve kasımda aşk başkadır dan başkası yalan...
  • adı bile bunlatıyo bu filmin beni...
  • gene hortlamış konu bak gene filmi hatırladım
  • güzel filmdi ama..3 defa izledim..

yarın bi daha izleyeyim bari..ağlayasım geldi.
  • sıradan hatta sıkıcı bir film. ben de bu kadar abartıcak ne var anlamadım. filmde hiçbir derinlik yok, madem böyle bir film yapıcaksın daha duygusal olsun bari. romantik filmlerden uzak durmak lazım, sonuç bu.
  • yav size uydum ağlıyosunuz falan dedim.kota ya kıyıp indirdim filmi.ne ağlaması yav.tamam kötü film demiyorum ama böle ağlanacak bi film deil bence.
  • üstteki 2 yorumada katılıyorum
  • insanoğlu çok ilginç bi yaratık valla birimizi bukadar etkileyen bişey,diğerimizi hiç etkilemiyor
  • sanki filmi cok abarttiniz zamaninda moviemax te seyretmistim cok da etkileyici degildi neyine agladiniz onu hic anlamadim
  • Bu ne yav? buraya yazan herkes niye banlanmış?
  • çok fazla övgü üzerine izledim filmi.öle çok fazla ahım şahım bir film değil.çok az konu işlenmiş.son sahne berbat olmuş.10 üzerinden ancak 6 verebilirim.bu filmin yanında notebook 10 üzerinden 10 alır.benim görüşlerim bunlar.
  • Arkadaşlar filmi dün indirip izledim.
    Gerçekten güzel konu çok basit ama iyi işlenmiş gerçeği söylemek gerekirse ağladım diyemem ama güzel film diyebilirim izlemeyenler yakın zamanda izlemeli...

Bu arada konuyu açan arkadaşa teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren.zaman -- 18 Aralık 2007; 13:14:23 >
  • Güzel fakat öyle ahım şahım bir film değil açıkcası. Filmi iki kez izledim ve aklımda kalan tek sahne Mandy Moore'un tiyatroda şarkı söylediği sahne, bu sahne gerçekten güzeldi.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.