< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightsniffer -- 19 Ekim 2018; 22:32:11 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightsniffer -- 19 Ekim 2018; 22:32:11 > |
o aletin 5 ghz'de 52 derece olmayacağını hepimiz biliyoruz.nh d15 se var bende 2700x oc ile miydi 78 falan görüyor aida64 testinde fpu cpu cache seçiliyken.90'da kalırsa yatın kalkın dua edin daha bunun 30 32 derece ortam yazı var adanası var.kebaba ayrı bir boyut katabilirler 9900k'da pişmiş adana abi..
![]() |
Hocam işlemciyi bağladığınız sıvı soğutmanın radyatörün üzerine semaver koyup daima sıcak çay içmek istiyorsanız 9900K çok güzel bir teknolojik gereç.
|
Hocam o kadar abartmayın, nhd15 in fanlarını 2000 3000 rpmlik endüstriyel tip fanla değiştirsek sıcaklık 70 75 i geçmez
![]() |
Millet takmış sıcaklıklara, yok o testte kaç derece bu testte kaç derece. Testi yapınca elinize ne geçiyor? Yapmayın test ısınmasın bu kadar basit.
Ben 8600ü 70küsütlerin altında hiç kullanmadım ki bu sadece birkaç pencere tarayıcı ile. Kasanın içinde sıfır hava akışı be sadece pasif soğutma. Isınırsa ısınsın takmayın bu kadar, hangisi işinize geliyorsa alın kullanın. Babanızın fabrikası değil ikiside. Ben bugün intel kullanıyorum yarın 3000 serisi amd apu kullanırım çıkınca. Taraftar gibi sovunöayın, kullanıcı gözüyle bakın sadece |
night mesaiye başlamışsın hemen
![]() |
İntelciler kuduruyor.
Yazın para toplayabilsem de bi full amd sistem toplasam. |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 19 Ekim 2018; 23:0:38 > |
|
|