Şimdi Ara

9600 GT yerine ne almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Palit 9600 gt (düz,uzun versiyon,HDMİ) ekran kartınmı değiştirmek istiyorum ikinci elde 120 ytl ye satılabilir diye düşünüyorum pek emin değilim ama fiyat bilgisi olan arkadaşlar ederini yazabilirler

üstüne ekleyebileceğim para 130-150 ytl civarı tavsiyelerinizi bekliyorum Ati veya Nvidia farketmez

diğer bileşenler
    Vista X64
    E 8200 2,66 ghz
    EP35-DS3P
    2*2 OCZ
    Silverpower 600 w psu burada incelemesi var PSU nun http://www.anandtech.com/casecoolingpsus/showdoc.aspx?i=3071

• 120 ye satıp 130daha eklersen 250ytl ye anca gene 9600GT Alabilirsin.Bence Hiç Uğraşna
  • 9600GT yi değiştireceksen en az GTX260 yada 4870 IceQ4 bir ekran kartı almalasın onun haricinde gereksiz para harcamış olursun
  • 250 lıraya 9600 GT den farksız bı kart alırsın bence degıstırme
  • http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.013.1275.0066

onu sat bu kartı al farkı hissedersin tabi oc cekiceksin bu kartada
  • değiştirme bence 9600gt yi işlemcine overclock yap 3.4 ghz falan yap fps artar
  • HD4830 öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kendi kartını satıpta sıfır kart alacaksan değmez, anca 2. el 4850-70 kart bakıcaksın, 4870 ler 350 civarı en az, 4850 yi senin kartın üstüne 100 lira koyup alabilirsin, tabi aradaki fark 100 lira eder mi bilmiyorum ona sen karar vereceksin testleri fln iyice incele derim, kendi kartını satarsan da kutusu vs varsa garantisi de devam ediyorsa 130 dan aşağı ilan verme
  • Yaza Ati'den indirim bekleniyo.. Sık dişini 2-3 ay daha 4850 veya 4870 alırsın..
  • Bence ATI alma neyseki driver yüzünden tam performans alamıyosun ve sorun yaşıyosun 2600xt'im wardı bir ton sorun yaşadım töbe ettim bida ATI asla almam! =))
  • 9600 gt ye devam işlemci ve ekran kartını overlock çek rahat edersin
  • Hd 4830 alabilirsin performans farkı var aralarında nedense banamı oyle geliyor bilmıyorum ama Nvidia ' da Brıghtness ve contrast oranlarında bi sorun var sanırım ATi deki gibi canlı degil renkler
  • Bence 4830'la değiştirmene değecek abartılı bi perf farkı olmaz.
    İlla Değiştirceksen en az 4850 olmalı.Tabi bütçe yetmiyorsa beklemenizde fayda var
  • Bence düz standart versiyon 9600GT almakla büyük bir hata yapmışsın.. mesela ZOTAC 9600GT AMP! Edition versiyonu vardı ne güzel, ayrıca MSI markalı yine böyle hız yükseltilmiş geliştirilmiş fazla ısınmayan modelleride vardı (CrySis gibi oyunların bile 'High' ayarlarda tozunu attırıyordu) keşke bunlardan seçim yapsaymışsın.. Düz versiyonlara göre geliştirilmilerin fiyatı yüksekti falan dersen anlarım Ama bak şimdide, ikinci elde 120TL ye satılabilir, 130-150TL yeni kart tavsiyelerinizi bekliyorum diyorsun...
  • İkinci el bölümünde satıp yine üzerine biraz ekleyip yine ikinci el bölümünden 8800gts veya hd4850 alabilirsin
  • 2. el değerinin burada paylaşılması forum kurallarına uygun değil

GTA4 ü bile oynatabilen bir kart olduğu için şuanda değiştirmeyi mantıksız buluyorum ama HD4850 den aşşağı bakmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ravenholm

Bence düz standart versiyon 9600GT almakla büyük bir hata yapmışsın.. mesela ZOTAC 9600GT AMP! Edition versiyonu vardı ne güzel, ayrıca MSI markalı yine böyle hız yükseltilmiş geliştirilmiş fazla ısınmayan modelleride vardı (CrySis gibi oyunların bile 'High' ayarlarda tozunu attırıyordu) keşke bunlardan seçim yapsaymışsın.. Düz versiyonlara göre geliştirilmilerin fiyatı yüksekti falan dersen anlarım Ama bak şimdide, ikinci elde 120TL ye satılabilir, 130-150TL yeni kart tavsiyelerinizi bekliyorum diyorsun...

iyi okumadın sanırım 120ytl artı 130-150 ytl yazmıştım ayrıca fabrikasyon overclocklu kartla referans kart arası ne kadar fark var sence bi açıklarmısın bana 1 kare mi 2 kare mi

ayrıca ben nisan 2008 de aldım bu kartı o zaman sonic le arasındaki fiyat farkını ve bulunabilirligi bilmiyorsun bence

kartın overclock potansiyelide var sonic yapmak oldukça kolay

• quote:

Orjinalden alıntı: erayozcan
    iyi okumadın sanırım 120ytl artı 130-150 ytl yazmıştım ayrıca fabrikasyon overclocklu kartla referans kart arası ne kadar fark var sence bi açıklarmısın bana 1 kare mi 2 kare mi.. ayrıca ben nisan 2008 de aldım bu kartı o zaman sonic le arasındaki fiyat farkını ve bulunabilirligi bilmiyorsun bence
    kartın overclock potansiyelide var sonic yapmak oldukça kolay

O kadarını bilmiyordum neyse o zaman sadece düşüncemizi belirtelim dedik... Referans ile OC'li versiyon arasında 1-2 den daha fazla fark olacağını tahmin ediyorum. Core, Memory, Shader hızları fabrikasyon olarak garantili şekilde yükseltilecek en üst noktaya kadar arttırılıyor. kendin OC yapsan bile ısınmaydı soğutmaydı, güç çekimi/tüketimiydi bir sürü ıvır zıvırla uğraşacaksın tertemiz yepyeni kartına zarar veririmiyim diye çekineceksin vb... Confusion, sözlerine katılıyorum şu an için HD4850 den aşağısına bakmamak gerek. Eh yani fiyatı yüksektir orası ayrı... 9800GTX'ler var HD4830'mu 4860'mı neydi onlar var istediğin fiyata bulunurmu zor tabiki...

• quote:

Orjinalden alıntı: Source

9600GT yi değiştireceksen en az GTX260 yada 4870 IceQ4 bir ekran kartı almalasın onun haricinde gereksiz para harcamış olursun

Katılıyorum. 9600 Gt şu an için bile iyi bir kart boşuna para harcamayın derim ben de.
  • Arkadaşım fıstık gibi sistemin var ne yapacaksın daha iyisini biz 9600gt almaya çalışıyoruz sen satıyorsun.Ama illede değişeceksen 9800gtx paralel işlemci sayısı 9600 e göre oldukça fazla baya bi fps artar yani...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.