Şimdi Ara

7600 GT alınırmı bu saatten sonra ( Aldım =)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 85$ a XFX 7600GT-Fatality ekran kartı buldum. mevcut kartım msi rx1300 pro.
    elimdeki kartı yükseltmek istiyorum. Sizce bu para değermi?
    performans farkı nasıl olur 2 kart arası?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allochthonous -- 14 Ağustos 2007; 19:43:51 >

• X1300 Pro'ya yakın bir kart olan düz 6600'den geçmiştim 7600 GT'ye ama işlemcim kartın hızını kestiği için başarım artışı 2 kat oldu, yoksa 3 kat olurdu.

7600 GT'yi o paraya bulduysan alıp GeForce 9'lar çıkana kadar idare edebilirsin. Şimdilik Dx10 efektleri için Dx10 kart almak parayı sokağa atmaktan başka bir şey değil.
  • Yüksek çözünürlük yada AA yı her oyunda kullanmak istemiyorsan hala çok iyi kart.
  • Fiyat çok iyi. Bazı uygulamalarda 7600ler halen 8600lerden iyi
  • alayımmı yani. valla sıfır alacaım kart. hemde xfx in xtreme modeli. ,iştahım kabardı birden

birde bendeki 1300 pro nun performansını 2 ye katlarmı acaba ?

benim istedğim şu piyasadaki oyunları full detayda açsın yeter. mesela bendeki 1300 pro ile carbonu 1024*768 high detail de kasmadan çalıştırıor. Ama aa kapalı tabi

birde şu var bende asus ta901 kasa var. ve onunda 350 watt real psu su. Sistemimde ise 2 adet sata hdd, 16x msi rx1300 pro, amd am2 işlemci , dvd -rw , 3 adet ddr2 ram , 1 tane usb den elektrk alan harrdisk , 1 adet web cam ve 1-2 tane usb aygıtı var. Bu sistemle birlikte bu kartı kaldırırmı 350 watt psu

edit: sizin kararlarınızı bekliyorum ona göre sipariş vericem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allochthonous -- 12 Ağustos 2007; 12:06:29 >

• x1300 pro'ya göre en az 2 kat performans artışı olur,asus 350 watt psu yeterli olur.
  • hocam aslında biraz konuyla ilgisiz ama ben bilgisayarıma geçen yıl 500 lira saydım oyun oynamak için az çok memnun oldum ama bu yıl birtane ps 2 aldım artık deli gibi oynuyorum yani oyun için alıyorsan bence konsol al ps2 yeter bile çünkü ben ps2 aldığımdan beri pc deki bütün oyunları sildim sadece flash oyunlar var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam netten alıyorsan bir link ver de bakalım 85 dolara sıfır extreme gayet güzel fiyat

Bir kaç donanım sitesine girip kart incelemelerine baksan kendinde fikir edinebilirsin zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matruşka -- 12 Ağustos 2007; 12:14:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Matruşka

Hocam netten alıyorsan bir link ver de bakalım 85 dolara sıfır extreme gayet güzel fiyat

Bir kaç donanım sitesine girip kart incelemelerine baksan kendinde fikir edinebilirsin zaten.

XFX VGA 7600GT-Fatality imiş kart xtreme deil. Yanlış söylemişim.
    Eksa bilgisayarda satılıor kart 85$ +kdv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allochthonous -- 12 Ağustos 2007; 12:19:15 >
  • quote:

Fiyat çok iyi. Bazı uygulamalarda 7600ler halen 8600lerden iyi

Örnek verebilir misin hocam?(Yanlış anlama cidden merak ettim)
  • gaza geldim verdim siparişimi
  • quote:

Yeni sürücülerden sonra böyle birşey yok!
    8600GT 7600GT'yi gömer,yanlış bilgilendirmeyelim.
    Bence bu saatten sonra sıfır 7600GT alınmaz.
    7600Gt de kullandım vaktinde,hemde voltmodlu,750/1700 değerlerinde,yine de tatmin etmedi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoKoKo®

gaza geldim verdim siparişimi
    Hayırlı olsun diyelim o zaman.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erdemliol

quote:

http://www23.tomshardware.com/graphics_2007.html?modelx=33&model1=716&model2=855&chart=285
    Bu link ile karsılastırma yapabilirsin bir tane de örnek resim ekleyim

7600 GT alınırmı bu saatten sonra ( Aldım =)

• quote:

Orjinalden alıntı: Erdemliol

quote:

Hemen bakıyorum, kartlar ilk çıktığında incelemiştim şimdi biraz zaman alacak

• quote:

Orjinalden alıntı: ABSOLUT

quote:

7600Gt de kullandım vaktinde,hemde voltmodlu,750/1700 değerlerinde,yine de tatmin etmedi.

şimdi 7600 gt yi iptal edip 80ytl fark verip 8600gtmi alayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allochthonous -- 12 Ağustos 2007; 13:59:37 >

• pcper incelemeleri
    pcstats incelemeleri
    hardwaresecrets incelemeleri
    techspot incelemeleri
    legion hardware incelemesi

Özellikle son linkte sadece 7600 ile kıyaslanmış. Gerçekçiliği ne kadar doğrudur bilemem ama pek çok site de bazı uygulamalarda 7600 ü geçemiyor 8600. Google da 8600 review yazarsanız benim göremediğim incelemeleri de görmüş olursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matruşka -- 12 Ağustos 2007; 14:27:04 >

• quote:

quote:

Hocam ben gördüğümü söyledim. Yeni sürücülerle kaç test gördünüz de bu kadar eminsiniz?
    Bahsi geçen yeni sürücüler yokken de popüler sitelerin hiç birinde 7600 8600 ü geçemiyordu. Ama kartlarla ilgili testler çoğalınca gördük ki gerçek bu şekilde değil.

Ne söylediğimize dikkat edelim lütfen. Nette ne yazıyorsa bulup getiriyoruz. Kimseyi yanlış bilgilendirdiğimiz yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matruşka -- 12 Ağustos 2007; 14:34:02 >

• ya neyse ben aldım 7600 gt. beni 1 sene idare etesin yeter. ki zaten 1300 pro beni 7-8 ay idare etti bile
    bu arada uzun yıllar sonra tekrar nvidia ya dönüş yapıyorum atiden en son 128 mb gf4 mx440 kullanıyordum.

verdiğiniz incelemelerde gördüğüm kadarıyla x1300 pro nun değerlerini 2 ye 3e katlamış 7600gt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allochthonous -- 12 Ağustos 2007; 14:53:21 >
  • quote:

quote:

quote:

Hocam ben gördüğümü söyledim. Yeni sürücülerle kaç test gördünüz de bu kadar eminsiniz?
    Bahsi geçen yeni sürücüler yokken de popüler sitelerin hiç birinde 7600 8600 ü geçemiyordu. Ama kartlarla ilgili testler çoğalınca gördük ki gerçek bu şekilde değil.

Ne söylediğimize dikkat edelim lütfen. Nette ne yazıyorsa bulup getiriyoruz. Kimseyi yanlış bilgilendirdiğimiz yok.

Nereden emin olduğumu söyleyeyim.Bahsi geçen iki kartı da aylarca kullandım,voltmod ettim en ince ayrıntısına kadar test ettim de konuşuyorum!Overclock bölümünde açtığım konuları okuyabilirsiniz.
    Bende şuan gördüklerimi yazıyorum ve bir kullanıcı yorumu yapıyorum.8600GT,7600GT'den daha hızlı.Güncel sürcüleri yükleyince performans artışı oldu bende.Eminim ki konuşuyorum.Ve ben bu konuyu açan arkadaşın hata ettiğini düşünüyorum.7600Gt sıfır alınmaz bu saatte.
    Eğer bir DX9 kart alınacaksa üst düzey 2.el ekran kartlarına yönelmek daha mantıklı.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.