|
Arkadaşlar, selamlar. Başlıktaki kart hakkında bilgi sahibi olan var mıdır? Ne YouTube üzerinde ne de herhangi bir platform üzerinde incelemesine rast gelmedim. Şu an ki 15000 TL fiyatı ile epey uygun gözüküyor(HB %5 indirim + kupon ile). Yalnız kart çif fanlı model olup, soğutma bloklarını gözüm pek tutmadı. Özellik soğutma ve cw ile ilgili sorunlar yaşar mıyım diye iki gündür düşünüyorum. Buna ek olarak; yeni bir sistem toplama dönemindeyim. Sistemi HB üzerinden almam gerekiyor. Buna nazaran aşağıdaki gibi bir sistem oluşturdum. Konu ile ilgili fikir beyanlarınızı alırım. İşlemci: i5-13400F Anakart: MSI Pro H610M-E DDR5 Ram: Patriot Viper Elite 5 5600Mhz CL38 DDR5 16Gbx2(Toplam 32Gb Ram) Ekran Kartı: Sapphire Pulse Gaming RX 7800 XT 16GB (Çift fan) SSD: Hi-Level GMR3500HS 1Tb M2 Pcie Gn.3 Heatsink Ssd (Ssdyi değiştirebilirim, kafam karışık) Kasa: Archon Flare x6 Mesh 6 Fan Kasa PSU: Deepcool PF750 750W 80+ (Tek 12V ile 62A) Toplam: 32702,5 TL yapıyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 19 Ekim 2023; 0:22:53 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı