Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

800 bin bütçe otomatik araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar 800 bini geçmeyecek 2020 ve üzeri otomatik suv ya da hb araç tavsiyesi istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Önceliğim 2. elde yıllar sonra satarken en az değer kaybı yaşatması.

• 2022 Stepway Prestige 1.0 turbo + tam otomatik
  • O Paraya SUV Çok zor. Ama 100 Daha eklersen 1 Yaşinda 10 15 bin km de Temiz bir B Segment araç alirsin

• 1050 bütçeniz olsa Opel bayisi Crossland satıyor sıfır. Alın derdim. B-suv 1.2 turbo 130 beygir eat6 şanzuman, geniş bagaj hacmi ile gayet şık. 7 ileri olsa daha güzel olurdu ama eat şanzumanın kendisi yeterli.

800’e şu an 2020 ve üstü ancak egea cross veya duster alınabilir. Acı ama gerçek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurkanKizil

O Paraya SUV Çok zor. Ama 100 Daha eklersen 1 Yaşinda 10 15 bin km de Temiz bir B Segment araç alirsin

Hocam çok mantıklı duruyor peki hangi donanım önerirsiniz, km en fazla kaçta olmalı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • murattekno kullanıcısına yanıt

Km en fazla 20K Olsun . Max

Polo Life 1.0 Tsi Life paket 90 HP

208 Allure Selection 1.2 130 HP Eat 8

Renault Clio 1.3 Tce 130 HP icon Paket

bunlardan en mantiklisini secip alabilirsiniz. Bosuna eski model suva o para baglamayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki i20 alınmaz mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Clio

• Artık bu fiyatlara en iyisi clio alıp arkana yaslanmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 25 Haziran 2023; 20:21:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FurkanKizil kullanıcısına yanıt

Kazasız life bulmanız bu fiyata imkansız. 8 Mayısta 2019 comfort poloyu 824 e sattım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.