Şimdi Ara

500-600 civarında otomatik araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

500-600 bin civarlarında, otomatik ve mümkünse 2013 model üstü bir araç arıyorum. İlk aracım olacak. Çok sorun yaratmayacak, sıkıntısı az ve sanayi düşmanı bir araç arıyorum. Araç tavsiylerinize açığım. Clio ve i20 var aklımda. Onlara bakıyorum. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir?

Şimdiden teşekkür ederim.

• 2012 1.6 benzin Opel astra h kasa eastronik kullandım yarı otomatik olduğu için bakım maliyeti çok düşüktür şanzıman yağı dahi manuel şanzımanla aynı yağ konur. Aslında araç manueldir ama sizin yerinize debriyaja bir robot basar. Şuan 158 km de şanzımandan hiçbir sıkıntı yaşamadım. Otomatik Şanzıman arızası oldukça pahalıya patlar genellikle eski araç alırken çok dikkat edilmelidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulursan 1.6 j kasa benzinli astra sanziman saglam motorda lpg deymedikce saglam

Yazdigin gibi i20 tork konvertorlu sanzimani kolay dert açmaz motorda sorun yok 1.4 olani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 27 Ağustos 2024; 20:26:33 >
  • unlamed U kullanıcısına yanıt

Evet hocam dikkatlı olmak lazım. Opel binenler seviyor ama genelde dikkat ediyorlar. Eğer patlak bir şey alırsak sıkıntıymış baya

• Nerd Miner kullanıcısına yanıt

En temizi clio ve i20 gibi geliyor hocam bakıyoruz şu ara hep

• clio i20 harici riske gerek yok. iki aracı da ihtiyaç halinde aynı gün satarsın.

• benzer bütçeyle seat leon da listemde.

şimdilik 600k dan 700 e çıkarmaya çalışıyorum. çünkü 700 e 2020 model üstü düşük km clio 1.2 tce ler varken 600k ya 250bin km 2012 cliolar var. saçma bir fark almak mantıklı gelmiyor. önümüzdeki 4 ay araç piyasası değişmezse faiz zaten 700 e çıkarır parayı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 660 a doğru biraz çıkarsanız kendi aracımı önerebilirim.

2012 model honda jazz, ilk sahibiyim, boya, değişen, kaza yok.

180k km yi devirdik, yakıt ortalaması sakin kullanımda 4,5, agresif kullanımda 7 lere çıkıyor.

180k ortalamam 5,7 litre/100km

tam otomatik, cvt, panoramik cam tavan dahil herşey var.

• i20 alın geçin.

• Merhabalar, annem için 550-650 arası araç bakıyoruz kendisi zorunlu görev için güneydoğuda bulunacağından çok da arıza çıkarmayacak otomatik,lpgli ilerde de satışın kolay olsun amacıyla 100k km'den az bir araç olsun istiyoruz. Ayrıca araç ilk aracı olacağından bir miktar arabayı üzecektir de. Aklımızda fiesta, clio,i20,getz ve yaris seçenekleri var sizler ne tavsiye edersiniz?

• GoldenSnitch.42 G kullanıcısına yanıt

2008 jazz var elite full paket düşünürsen. 186binde araç geçmişi servis kayıtları mevcut. Araç şu an mardinde.

• km çok geldi hocam. Hayırlı satışlar size.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.