< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetNY -- 8 Mart 2018; 19:49:25 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetNY -- 8 Mart 2018; 19:49:25 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Kadınlar daha fazla yaşıyor çünkü hayatın yükünü asırlardır erkekler çekmiş.Oturmuş totosunun üzerine hadi git avlan gel demiş.Sorsan ataerkil toplum şu bu denir de.Kaç tane kadın evli olduğu erkek çalışmasa bunu kabul eder?Ya da bir erkek sevgiliyken ben ileride çalışmayı düşünmüyorum derse kaç kadın bunu normal bulur?
Oh ne güzel ya madenlerde çalışanlar erkekler,En ağır kimyasallara maruz kalacağı işlerde çalışanlar erkekler,Savaşta savaşan ve ölen erkekler,toplum ve başarı baskısı yüzünden intihar edenler erkek,Kışın soğukta sokakta kalan evsizlerin çoğu erkek,başarı için her türlü stresi yaşayan erkek,ağlamaması gereken erkek Sonra vay efendim kadınlar genetik olarak erkeklerden güçlüymüş.Kadınlarla erkekler rolleri değişsin yemin ediyorum dünya 2 yılda nükleer savaştan yaşanmaz hale gelirdi de hadi gelmedi diyelim Kadın ömrü inanılmaz azalırdı.Konuşması kolaydır da icraat kolay değildir. |
kadınlar kutsal değildir ayri bir günü olmamalıdır salak saçma bir gün dur kadınlar günü sanki dünyanın yükünü kadınlar çekiyor sanki sürekli mağdurlar Sanki kadınlar köle yok dayak yiyormuş yok öldürülüyorMuş .
eskiden di o kadının çilesi tarladan eve gelir çokluğuna çocuğunun rızkını taşırdı okutulmazdi görücü usulü sevmediği Adama satılırdı şimdiki kadınlar feminist teyaresi |
Ezgi Mola, biliyoruz "Maide'nin Altın Günü" adlı leş filmini. Boşsun, bomboş.
|
Filli boya reklam yapmış kadınlarla ilgili.
Yaptığı işlerle reklam yapamayınca kadınları kullanmaya karar verdiler |
bir erkek hareketi başlatılmalı. kadınlara yönelik bütün pozitif ayrımları ortadan kaldıracak bir hareket. tamamen eşitlik sağlanmalı, kadınlar toplumda kesinlikle üstün grup değil. kaldı ki kadınların pozitif ayrıma mı ihtiyacı var?
|
Video da yaptığım yorumu burada da paylaşıyorum.
Kadınlar gününde bu kayıtla erkekleri aşağılamak kadınları ve kadınlar gününü yüceltmez. Bu gereksiz video sadece bölücü bir maksatla yapılmış olabilir. İnsanları kutuplaştırmak özellikle aile yapısını etkileyecek şekilde bunları konuşmak tamamen bölücülüktür. Bu memleket ayrımcılıktan çok çekti. Din, mezhep, ırk ayrımcılığından sonra birde kadın erkek ayrımcılığı başlatın, birbirinden uzaklaştırın. Yok beyin büyükmüş içi boşmuş, yok sperm önemsizmiş, aşağılanmışmış. Sayın ezgi mola kendi ailenizde yaşadığınız bazı sorunlar var belki bilmiyorum fakat bunu toplumunun genelinde varmış gibi feminist düşüncelerden ve videolardan vazgeçin. Bu memlekette kadınlar baş tacı edilmiştir. Her meslekte vardır ve kadroda vardır. Sizin bu videonuz kadına şiddet uygulayanlara, taciz tecavüz edenlere zaten ulaşmaz ve etki etmez fakat benim gibi kişiler için ailesinde bulunan kadınlara karşı yapılmış hakaret olarak değerlendirilir. Allah size bol bol erkek evlat verir umarım ve aşağılamaya çalıştığınız erkek türü sizden ürer ve bu videonuzdan utanırlar. Bana gelince zaten çok değerli beyni ne kadar büyük diye hiç düşünmeden doğduğu günden beri sonsuz sevdiğim ve saygı duyduğum bir kız babasıyım. Değerli eşim, annem ve kız kardeşlerimde bu zamana kadar zeki olma, güçlü olma veya sizin saçma sapan tezlerinizdeki şekilde aşağılanma yaşamamış ve bu sözleri bizlere söylememiştir. Bu sözleri tüm kadınlar adına değil şahsınız adına söylemediğiniz sürece siz bölücü ve ayrımcı bir insan olarak aklımızda kalacaksınız. Bu sözleri bir erkek olarak bana söylemeniz beni doğuran anneme, bana değer veren eşime, 4 yaşında olup gözlerimin içine bakarak herşeyini benimle paylaşan kızıma ve kız kardeşlerime de hakarettir. Çünkü onlar bana bu lafları söyletmez. Bir kadın olmak kadınlar gününde size bu videoyu yapma hakkı doğurmaz. Kendi ailenizdeki erkeklere karşı ise bu sözler lütfen özelinizi özelde yaşayın. |
ne yazık ki sonuna kadar haklısın bende de benzer durum var. Mesela markette 10 yaş büyük kadın olsun yanımda aynı reyona bakmaya çekinir oldum. Bi anda taciz ediyorlar diye bağırsa herkes tecavüzcü sanacak. Ne yazık ki kadınlar istediği erkeği tek lafıyla bitirebilir senelerce süründürebilir hatta hadım bile ettirebilir bu gidişle.
|
Kadınlar boş işlerle uğraşmayı sever
|
BUNLARIN SUÇLUSU KİM BİLİYORMUSUN? SENSİN ABAZAN KARDEŞİM SEN.
BUGÜNE KADAR NEFES ALAN HER DİŞİYE YÜRÜDÜN DEĞİL Mİ? YÜRÜDÜN. KIZLARA YARANMAK İÇİN ERKEKLERİ AŞAĞILADIN DEĞİL Mİ? AŞAĞILADIN. ONLARI ERKEKLELE "EŞİT" KONUMA GETİREYİM DERKEN BİZİ TOPLUMDA YOK SAYDIRDIN DEĞİL Mİ? SAYDIRDIN. HER TECAVÜZ HABERİNE İNANIP KIZLARA İNTİKAM ALMAK İÇİN TECAVÜZ İFTİRASI KOZ VERDİ DEĞİL Mİ? VERDİN. KADINLARIN HAKLARINI KORURKEN KENDİ OTORİTENİ KAYBETTİN DEĞİL Mİ? KAYBETTİN. ONLARA YARANAYIM DERKEN DEDİKODU YAPMAKTAN ERKEKLİKTEN UZAKLAŞTIN DEĞİL Mİ? UZAKLAŞTIN. ŞİMDİ ABAZANLAR YARATTIĞINIZ ESERLE GURUR DUYUN.SAYENİZDE TOPLUMDA ERKEKLERİN SÖZ HAKKI KALMADI.EN UFAK BİR LAF ETSEK ANINDA TACİZCİ,TECAVÜZCÜ,ŞERİATÇI YOBAZ DİYE FİŞLENİYORUZ.İZLANDA'DAKİ GİBİ ERKEKLERİN UNVAN FARKETMEKSİZİN KADINLARDAN YÜKSEK MAAŞ ALAMAMASINI SAĞLAYAN KANUN GELSİN DE GÖRÜN. BAK ABAZAN KADINLA ERKEK "İNSANİ HAKLAR" BAKIMINDAN EŞİTTİR.TAMAM MI "İNSANİ HAKLAR" DİYORUM.YANİ SIRF ERKEK DİYE BİR OLAYDA ÜSTÜN TUTAMAZSIN.AMA ERKEĞİNDE ÜSTÜN OLDUĞU NOKTALAR VARDIR KADININ DA.SEN BUNA RAĞMEN TUTAR HER KONUYA "KADINLAR DA YAPSIN ABİİ YEAAĞ CİNSİYETÇİLİK YAPMAYIN" DİYE ÇEMKİRİRSEN BU FEMİNAZİ OLUR. MADEM ÖYLE KADINLAR DA ASKERE GİTSİN? KADINLARDA AĞIR İŞLER YAPSIN?KADINLARDA EV GEÇİNDİRMEKLE YÜKÜMLÜ OLSUN? KADINLARDA DUYGULARINI GİZLEMEK ZORUNDA KALSIN? AMA YOOK ONLAR EVDE OTURUP EVLİLİK PROGRAMI KARŞISINDA OJE SÜRERKEN BÜTÜN CEREMEYİ BİZ ÇEKMEK ZORUNDAYIZ DEĞİL Mİ? KİME ANLATIYORUM Kİ? MUHTEMELEN BU YAZIYI OKUMAYACAKSIN BİLE VE GİDİP BOZUK KEÇİ PEYNİRİ GİBİ KOKAN 50 IQ LU HİÇBİR HALTA YARAMAYAN KEZBANA KÖLE OLACAKSIN.BRABO DEVAM.KENDİNİ ZATEN AŞAĞI ÇEKİYORSUN,BİZİ DE BİTİRDİN EYVALLAH. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cazoria -- 8 Mart 2018; 21:10:27 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |