Şimdi Ara

8 Mart Erkekleri aşağılama günü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
175
Cevap
5
Favori
10.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
230 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ya arkadaş iki üç gündür aynı şey! Haberlerde, programlarda hatta Youtube'da erkekleri aşağılama kampanyası başlatıldı.
    Yani 8 Mart'ın amacı buydu da ben mi bilmiyordum sadece?

    Çok şey yazardım; ama badboy feministler şimdi beni topa tutar diye konuşmayacağım. Buyrun aşağıdaki videoya bakın ve kadındaki öfkeye, nazist feminizmin doruklarına çıktığı söylemlerine bakın da şaşırın!



    Kadın cinayetlerinden, tecavüzlerinden tüm erkekler sorumlu tutuluyor sanki. Dizilerde babasının katiline, seri katile aşık olan kadın figürünü de biz yarattık zaten ans...

    Hiç kusura bakmayın da erkekler kadınlardan açık ara daha üstündür. Yok tarihte kadından bilim adamı çıkmamasının sebebi erkeklermişte, toplum baskısıymışta falan.
    600.000 yıldır var olan insan ırkı tarihinde kendini erkeğe yamamaktan başka ne yaptın söylesene?

    Çıksaydı sesin, yok muydu sende o yürek?
    Savaşsaydın, yok muydu sende o güç?
    Eğer yoksa gelip de bize kadın beyni erkeklerden daha gelişmiştir, Fizyolojisi erkeklerden üstündür safsatalarıyla çene çalma!
    ...Ki en iyi yaptığınız şeydir bu! Anca laf!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetNY -- 8 Mart 2018; 19:49:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Kadınlar daha fazla yaşıyor çünkü hayatın yükünü asırlardır erkekler çekmiş.Oturmuş totosunun üzerine hadi git avlan gel demiş.Sorsan ataerkil toplum şu bu denir de.Kaç tane kadın evli olduğu erkek çalışmasa bunu kabul eder?Ya da bir erkek sevgiliyken ben ileride çalışmayı düşünmüyorum derse kaç kadın bunu normal bulur?

    Oh ne güzel ya madenlerde çalışanlar erkekler,En ağır kimyasallara maruz kalacağı işlerde çalışanlar erkekler,Savaşta savaşan ve ölen erkekler,toplum ve başarı baskısı yüzünden intihar edenler erkek,Kışın soğukta sokakta kalan evsizlerin çoğu erkek,başarı için her türlü stresi yaşayan erkek,ağlamaması gereken erkek

    Sonra vay efendim kadınlar genetik olarak erkeklerden güçlüymüş.Kadınlarla erkekler rolleri değişsin yemin ediyorum dünya 2 yılda nükleer savaştan yaşanmaz hale gelirdi de hadi gelmedi diyelim Kadın ömrü inanılmaz azalırdı.Konuşması kolaydır da icraat kolay değildir.
    kadınlar kutsal değildir ayri bir günü olmamalıdır salak saçma bir gün dur kadınlar günü sanki dünyanın yükünü kadınlar çekiyor sanki sürekli mağdurlar Sanki kadınlar köle yok dayak yiyormuş yok öldürülüyorMuş .

    eskiden di o kadının çilesi tarladan eve gelir çokluğuna çocuğunun rızkını taşırdı okutulmazdi görücü usulü sevmediği Adama satılırdı
    şimdiki kadınlar feminist teyaresi
    Video da yaptığım yorumu burada da paylaşıyorum.



    Kadınlar gününde bu kayıtla erkekleri aşağılamak kadınları ve kadınlar gününü yüceltmez. Bu gereksiz video sadece bölücü bir maksatla yapılmış olabilir. İnsanları kutuplaştırmak özellikle aile yapısını etkileyecek şekilde bunları konuşmak tamamen bölücülüktür. Bu memleket ayrımcılıktan çok çekti. Din, mezhep, ırk ayrımcılığından sonra birde kadın erkek ayrımcılığı başlatın, birbirinden uzaklaştırın. Yok beyin büyükmüş içi boşmuş, yok sperm önemsizmiş, aşağılanmışmış. Sayın ezgi mola kendi ailenizde yaşadığınız bazı sorunlar var belki bilmiyorum fakat bunu toplumunun genelinde varmış gibi feminist düşüncelerden ve videolardan vazgeçin. Bu memlekette kadınlar baş tacı edilmiştir. Her meslekte vardır ve kadroda vardır. Sizin bu videonuz kadına şiddet uygulayanlara, taciz tecavüz edenlere zaten ulaşmaz ve etki etmez fakat benim gibi kişiler için ailesinde bulunan kadınlara karşı yapılmış hakaret olarak değerlendirilir. Allah size bol bol erkek evlat verir umarım ve aşağılamaya çalıştığınız erkek türü sizden ürer ve bu videonuzdan utanırlar. Bana gelince zaten çok değerli beyni ne kadar büyük diye hiç düşünmeden doğduğu günden beri sonsuz sevdiğim ve saygı duyduğum bir kız babasıyım. Değerli eşim, annem ve kız kardeşlerimde bu zamana kadar zeki olma, güçlü olma veya sizin saçma sapan tezlerinizdeki şekilde aşağılanma yaşamamış ve bu sözleri bizlere söylememiştir. Bu sözleri tüm kadınlar adına değil şahsınız adına söylemediğiniz sürece siz bölücü ve ayrımcı bir insan olarak aklımızda kalacaksınız. Bu sözleri bir erkek olarak bana söylemeniz beni doğuran anneme, bana değer veren eşime, 4 yaşında olup gözlerimin içine bakarak herşeyini benimle paylaşan kızıma ve kız kardeşlerime de hakarettir. Çünkü onlar bana bu lafları söyletmez. Bir kadın olmak kadınlar gününde size bu videoyu yapma hakkı doğurmaz. Kendi ailenizdeki erkeklere karşı ise bu sözler lütfen özelinizi özelde yaşayın.
    ne yazık ki sonuna kadar haklısın bende de benzer durum var. Mesela markette 10 yaş büyük kadın olsun yanımda aynı reyona bakmaya çekinir oldum. Bi anda taciz ediyorlar diye bağırsa herkes tecavüzcü sanacak. Ne yazık ki kadınlar istediği erkeği tek lafıyla bitirebilir senelerce süründürebilir hatta hadım bile ettirebilir bu gidişle.
    BUNLARIN SUÇLUSU KİM BİLİYORMUSUN? SENSİN ABAZAN KARDEŞİM SEN.



    BUGÜNE KADAR NEFES ALAN HER DİŞİYE YÜRÜDÜN DEĞİL Mİ? YÜRÜDÜN.

    KIZLARA YARANMAK İÇİN ERKEKLERİ AŞAĞILADIN DEĞİL Mİ? AŞAĞILADIN.

    ONLARI ERKEKLELE "EŞİT" KONUMA GETİREYİM DERKEN BİZİ TOPLUMDA YOK SAYDIRDIN DEĞİL Mİ? SAYDIRDIN.

    HER TECAVÜZ HABERİNE İNANIP KIZLARA İNTİKAM ALMAK İÇİN TECAVÜZ İFTİRASI KOZ VERDİ DEĞİL Mİ? VERDİN.

    KADINLARIN HAKLARINI KORURKEN KENDİ OTORİTENİ KAYBETTİN DEĞİL Mİ? KAYBETTİN.

    ONLARA YARANAYIM DERKEN DEDİKODU YAPMAKTAN ERKEKLİKTEN UZAKLAŞTIN DEĞİL Mİ? UZAKLAŞTIN.



    ŞİMDİ ABAZANLAR YARATTIĞINIZ ESERLE GURUR DUYUN.SAYENİZDE TOPLUMDA ERKEKLERİN SÖZ HAKKI KALMADI.EN UFAK BİR LAF ETSEK ANINDA TACİZCİ,TECAVÜZCÜ,ŞERİATÇI YOBAZ DİYE FİŞLENİYORUZ.İZLANDA'DAKİ GİBİ ERKEKLERİN UNVAN FARKETMEKSİZİN KADINLARDAN YÜKSEK MAAŞ ALAMAMASINI SAĞLAYAN KANUN GELSİN DE GÖRÜN.



    BAK ABAZAN KADINLA ERKEK "İNSANİ HAKLAR" BAKIMINDAN EŞİTTİR.TAMAM MI "İNSANİ HAKLAR" DİYORUM.YANİ SIRF ERKEK DİYE BİR OLAYDA ÜSTÜN TUTAMAZSIN.AMA ERKEĞİNDE ÜSTÜN OLDUĞU NOKTALAR VARDIR KADININ DA.SEN BUNA RAĞMEN TUTAR HER KONUYA "KADINLAR DA YAPSIN ABİİ YEAAĞ CİNSİYETÇİLİK YAPMAYIN" DİYE ÇEMKİRİRSEN BU FEMİNAZİ OLUR.
    MADEM ÖYLE KADINLAR DA ASKERE GİTSİN? KADINLARDA AĞIR İŞLER YAPSIN?KADINLARDA EV GEÇİNDİRMEKLE YÜKÜMLÜ OLSUN? KADINLARDA DUYGULARINI GİZLEMEK ZORUNDA KALSIN? AMA YOOK ONLAR EVDE OTURUP EVLİLİK PROGRAMI KARŞISINDA OJE SÜRERKEN BÜTÜN CEREMEYİ BİZ ÇEKMEK ZORUNDAYIZ DEĞİL Mİ?


    KİME ANLATIYORUM Kİ? MUHTEMELEN BU YAZIYI OKUMAYACAKSIN BİLE VE GİDİP BOZUK KEÇİ PEYNİRİ GİBİ KOKAN 50 IQ LU HİÇBİR HALTA YARAMAYAN KEZBANA KÖLE OLACAKSIN.BRABO DEVAM.KENDİNİ ZATEN AŞAĞI ÇEKİYORSUN,BİZİ DE BİTİRDİN EYVALLAH.
  • 2-3 sayfa kavga çıkar sonra uçar konu yinede rez

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oha videodaki faşiste bak.Breaking Bad'de Pinkman'a azmalarının suçlusu bile biz olduk.Komedi bu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RevengeRain

    Oha videodaki faşiste bak.Breaking Bad'de Pinkman'a azmalarının suçlusu bile biz olduk.Komedi bu.

    Erkeklere analı bacılı sövmediği kalmış.

    Onu da kamera arkasında yapmıştır herhalde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fire in the hole!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MehmetNY


    quote:

    Orijinalden alıntı: RevengeRain

    Oha videodaki faşiste bak.Breaking Bad'de Pinkman'a azmalarının suçlusu bile biz olduk.Komedi bu.

    Erkeklere analı bacılı sövmediği kalmış.

    Onu da kamera arkasında yapmıştır herhalde.

    Böyle konuşanların çoğu da nerde kadınları döven, halk arasında hanzo tabir edilen kişiler varsa onlarla çıkıyorlar.
    Bu durumunu anlatan şu videoyu koyup kaçıyorum.


    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: RevengeRain


    quote:

    Orijinalden alıntı: MehmetNY


    quote:

    Orijinalden alıntı: RevengeRain

    Oha videodaki faşiste bak.Breaking Bad'de Pinkman'a azmalarının suçlusu bile biz olduk.Komedi bu.

    Erkeklere analı bacılı sövmediği kalmış.

    Onu da kamera arkasında yapmıştır herhalde.

    Böyle konuşanların çoğu da nerde kadınları döven, halk arasında hanzo tabir edilen kişiler varsa onlarla çıkıyorlar.
    Bu durumunu anlatan şu videoyu koyup kaçıyorum.





    Aynen katılıyorum.



    Video da tam komediymiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Önlerden

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadın meramını anlatmaya çalışırken haddini aşmış, beynin çalışma şekli farklı olması üstün olduğu anlamına gelmez sadece aynı konuda farklı yorum yapmasına sebep olur. Ayrıca videoda kendiyle çelişiyor ve iq sunu açıkça ortaya koyuyor, eşit olmak istiyoruz diyor ama bir çok yerde daha zeki olduğunu vurguluyor. Aferin böyle devam. Bu kadına sempatim vardı ama bu videodan sonra gözümde çok çirkinleşti. Biran masaya çıkıp soyunacak zannettim İtalya ve Rusya daki feministler gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Video tam bir komedi... Şu son yıllarda ne ezildik arkadaş ya,yolda bile bir kadın önüme geçince karşı tarafa falan geçiyorum.Millet sapık gözüyle bakmasın diye.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GetSomeRest

    Bu kadın meramını anlatmaya çalışırken haddini aşmış, beynin çalışma şekli farklı olması üstün olduğu anlamına gelmez sadece aynı konuda farklı yorum yapmasına sebep olur. Ayrıca videoda kendiyle çelişiyor ve iq sunu açıkça ortaya koyuyor, eşit olmak istiyoruz diyor ama bir çok yerde daha zeki olduğunu vurguluyor. Aferin böyle devam. Bu kadına sempatim vardı ama bu videodan sonra gözümde çok çirkinleşti. Biran masaya çıkıp soyunacak zannettim İtalya ve Rusya daki feministler gibi.

    birde "memelere özgürlük" diye sloganları vardı bunların.

    Ya arkadaş bizimki bile özgür değilken seninki nasıl olsun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bu ezgi de fena

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mantıklı konu, teşekkürler
    Bir anımı anlatıp çıkıyorum hemen.
    Birkaç hafta önce Eskişehir-Ankara trenine bindim aceleyle oturdum zor yetişmiştim. Pencere kenarı değil orta kısımdayım. Sırtımdaki çantayı çıkarırken yanımdan koca totolu bi kadın geçiyomuş görmemiştim. Çantayı sağımdan çekip kucağıma alayım derken kadının totosuna dokundum. Bir korktum anlatamam dedim burada öldürürler beni tecavüzcü pis azgın sapık abaza olurum üzerime çantalar yağar kemerle vururlar falan. Çok şükür hiçbiri olmadı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: miyavlayankirpi

    Mantıklı konu, teşekkürler
    Bir anımı anlatıp çıkıyorum hemen.
    Birkaç hafta önce Eskişehir-Ankara trenine bindim aceleyle oturdum zor yetişmiştim. Pencere kenarı değil orta kısımdayım. Sırtımdaki çantayı çıkarırken yanımdan koca totolu bi kadın geçiyomuş görmemiştim. Çantayı sağımdan çekip kucağıma alayım derken kadının totosuna dokundum. Bir korktum anlatamam dedim burada öldürürler beni tecavüzcü pis azgın sapık abaza olurum üzerime çantalar yağar kemerle vururlar falan. Çok şükür hiçbiri olmadı


    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

    bu ezgi de fena

    Feministten uzak dur hocam.

    Bi sinirle çükünü keserler bak!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: miyavlayankirpi

    Mantıklı konu, teşekkürler
    Bir anımı anlatıp çıkıyorum hemen.
    Birkaç hafta önce Eskişehir-Ankara trenine bindim aceleyle oturdum zor yetişmiştim. Pencere kenarı değil orta kısımdayım. Sırtımdaki çantayı çıkarırken yanımdan koca totolu bi kadın geçiyomuş görmemiştim. Çantayı sağımdan çekip kucağıma alayım derken kadının totosuna dokundum. Bir korktum anlatamam dedim burada öldürürler beni tecavüzcü pis azgın sapık abaza olurum üzerime çantalar yağar kemerle vururlar falan. Çok şükür hiçbiri olmadı

    okurken bile alnımdan şıpır şıpır terler aktı hocam.

    geçmiş olsun!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kadına en büyük zülmü kadınlar yapıyor!

    Erkekleri geçin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filli boya reklam yapmış kadınlarla ilgili.

    Yaptığı işlerle reklam yapamayınca kadınları kullanmaya karar verdiler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne lan? Kadınlar günü hakkında konuşmamış ki bu, geçirip durmuş bize.

    Kadın oldukları için öncelikli olduklarını zannediyorlar. Tartışırsın, kendini her zaman haklı çıkarırlar. Kadın diye uzatamazsın da. Bütün gün dedikodu yaparlar ama sorarsanız erkekler şerefsiz, erkekler sapık. Neymiş kendi kendilerine üreyeceklermiş. Hadi buyrun, bekliyoruz.

    Buradan günde 200 tane kıza yazılan abaza arkadaşlara sesleniyorum: Bakın ne hale gelmişler. Videoda konuşan Ezgi Mola bunun örneğidir. Hepsi kendi dünyalarında kendilerini birilerinin tanrısı olarak görüyorlar. Şunların bir taraflarını kaldırmayın, sonra ceremesini biz çekiyoruz anasını satayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cazoria -- 8 Mart 2018; 21:10:27 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu kadınların yaptıklarına bakıyorum da fırsatını bulsalar neler neler yaparlar erkeklere düşünmek istemiyorum. Kadının ağzından erkek nefreti akıyor resmen her cümlesinde erkekleri küçük düşürücü şeyler vs. Yok erkeklerin beyni kadınlardan şöyle küçük erkekler daha az yaşıyor falan :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.