Şimdi Ara

8 Mart Erkekleri aşağılama günü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
5
Favori
10.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
230 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kadınlar daha fazla yaşıyor çünkü hayatın yükünü asırlardır erkekler çekmiş.Oturmuş totosunun üzerine hadi git avlan gel demiş.Sorsan ataerkil toplum şu bu denir de.Kaç tane kadın evli olduğu erkek çalışmasa bunu kabul eder?Ya da bir erkek sevgiliyken ben ileride çalışmayı düşünmüyorum derse kaç kadın bunu normal bulur?

Oh ne güzel ya madenlerde çalışanlar erkekler,En ağır kimyasallara maruz kalacağı işlerde çalışanlar erkekler,Savaşta savaşan ve ölen erkekler,toplum ve başarı baskısı yüzünden intihar edenler erkek,Kışın soğukta sokakta kalan evsizlerin çoğu erkek,başarı için her türlü stresi yaşayan erkek,ağlamaması gereken erkek

Sonra vay efendim kadınlar genetik olarak erkeklerden güçlüymüş.Kadınlarla erkekler rolleri değişsin yemin ediyorum dünya 2 yılda nükleer savaştan yaşanmaz hale gelirdi de hadi gelmedi diyelim Kadın ömrü inanılmaz azalırdı.Konuşması kolaydır da icraat kolay değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0985F6AB6 -- 8 Mart 2018; 21:37:40 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Feminizm Nazizm'den esinlenir.

Bunu bilen Batılılarda Feminist karşıtı kadın hareketleri oluşturuldu son 10 yılda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadınlar günü = markaların feminizm propagandası yaparak prim yaptığı gün. Kadın erkek eşitliği varsa yallah askere gitsin.

• kadınlar kutsal değildir ayri bir günü olmamalıdır salak saçma bir gün dur kadınlar günü sanki dünyanın yükünü kadınlar çekiyor sanki sürekli mağdurlar Sanki kadınlar köle yok dayak yiyormuş yok öldürülüyorMuş .

eskiden di o kadının çilesi tarladan eve gelir çokluğuna çocuğunun rızkını taşırdı okutulmazdi görücü usulü sevmediği Adama satılırdı
    şimdiki kadınlar feminist teyaresi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 8 Mart 2018; 22:5:25 >
  • bir erkek hareketi başlatılmalı. kadınlara yönelik bütün pozitif ayrımları ortadan kaldıracak bir hareket. tamamen eşitlik sağlanmalı, kadınlar toplumda kesinlikle üstün grup değil. kaldı ki kadınların pozitif ayrıma mı ihtiyacı var?

• Ezgi Mola, biliyoruz "Maide'nin Altın Günü" adlı leş filmini. Boşsun, bomboş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre'^

Ezgi Mola, biliyoruz "Maide'nin Altın Günü" adlı leş filmini. Boşsun, bomboş.

Merak edip fragmanını izledim az önce.
    İzlemez olaydım ya.

Bi de kadın feminist takılıyor. Oyuncu işte, işi bu, milletin önünde rol yapmak!

• Ezgi mola mı?

Arkadaşım hoşgeldin'i izleyenler bu kadının nasıl bir erkek düşkünü olduğunu bilir.

Kendisi çok fazla seksist hareketler yapan birisi.

Instagramda jason statham'a bile yürümüşlüğü vardır bu kadının.

Feminizm sevgili buluncaya kadardır.

Bu mu feminizmi savunuyor şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi straptezlo -- 8 Mart 2018; 23:8:13 >
  • Bu kadar kallavi bir şekilde, bazı şeyler insanların gözüne sokulmaz ki!
    Bu videoya Facebook da şu şekilde yorum yazdım.

''Yapma! dediğin eylemi sen yapınca pek inandırıcı olmuyor. Kadın-Erkek fark etmeksizin bireylerin davranışına ve düşünce tarzına bakılmalı. Birbirimizi ötekileştirip, elde ettiğimiz tüm her şey.. bize hiç bir şey sağlamaz. Aksine birbirinin sahte kopyası olan insanlar meydana getirir. Bu dünya hepimizin. O yüzden.. Kadın yada Erkek olarak seni sen yapan değerleri çöpe atma. Ve başkasının değerlerine saygı duy ki; saygı gör.''

• Hürriyet Gazetesi de boş durmamış 8 Mart ile ilgili anasayfadaki karikatür

https://www.gazeteoku.com/gazeteler/2018-03-08/hurriyet-gazetesi-manseti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boldrex -- 9 Mart 2018; 12:26:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ApsinteX

Bu kadar kallavi bir şekilde, bazı şeyler insanların gözüne sokulmaz ki!
    Bu videoya Facebook da şu şekilde yorum yazdım.

''Yapma! dediğin eylemi sen yapınca pek inandırıcı olmuyor. Kadın-Erkek fark etmeksizin bireylerin davranışına ve düşünce tarzına bakılmalı. Birbirimizi ötekileştirip, elde ettiğimiz tüm her şey.. bize hiç bir şey sağlamaz. Aksine birbirinin sahte kopyası olan insanlar meydana getirir. Bu dünya hepimizin. O yüzden.. Kadın yada Erkek olarak seni sen yapan değerleri çöpe atma. Ve başkasının değerlerine saygı duy ki; saygı gör.''

o videoya yorum yaptım diye kaç tane erkek(!) tarafından hakaret yedim bi bilsen

• buna bende çıldırıyorum abi ya

bizim üniversitede bile kadınlar günü için sergi açıldı, şimdiye kadar hiç görmemiştim, ama bunun böyle olmasına izin vermeyeceğim, anneler günü için de sergi açtıracağım, erkekler günü için de sergi açtıracağım, imkanım oldukça her özel günde sergi açtıracağım (sergi dediğim de, başarılı Türk kadınlarının büyük boy bilgisayar çıktısı yani bişey değil) bende yapıp sadece kadınlar gününün özel olmadığını göstereceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ağzına sağlık aynen katılıyorum

• Erkek olmasa çoğalamayacaklar, dünyanın en büyük zevkinden de mahrum kalacaklar bundan haberleri yok sanırım 🙂

• ee şey biz eşitlik istiyoruz bide nafaka hihi nafakasız asla

• quote:

Orijinalden alıntı: adanalivlkn1234

Erkek olmasa çoğalamayacaklar, dünyanın en büyük zevkinden de mahrum kalacaklar bundan haberleri yok sanırım 🙂

Dünyanın en büyük zevki derken ne demek istedin? Çocuk mu? Orgazm mı?

• bi dk şimdi, 8 mart dünya kadınlar günü, iyi okey, biri kıçından kıçıkırık bi gün uydurmuş, kendilerine kutlasınlar o günü, tamamım ona. bu videodakinin amacı, bu videonun amacı ne peki? yani kadınlar günü, ee niye kıyaslama yapıyorsun, alakası nedir onu anlamadım, kıyaslama dediğime bakmayın direk geçirmiş bizlere, bir de kadın erkek eşittir diye gezerler. andaval sürüleri,ekmeğe sürülecek aklınız yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • feministlik ve hayvan sevgisi artık insanların içindeki nefreti kusmanın maskesi olarak kullanılmaya başlandı. Şöyleki bu feminist ve hayvan savunucuları; ortada olan bir kaba kuvvete tepki gösterirken bunun anasına babasına kendisine aynısını yapacaksın vs demeye başladılar. Hayır ben cezalandırılmasından yanayım, ama sen tepki koyduğun şeyin aynısını kusarsan yanlış yoldasın demektir. Özellikle feministlerin kafasında kadınların haksızlığa uğradığı, kadınların sürekli dövüldüğü, erkeklerin hepsinin ölmesi gerektiğini falan savunuyor ki feministliğin temeli aslında sadece kadın erkek eşitliğidir. Yani bir erkekte feminist olabilir ki olmalıdırda. Kadın erkek eşit olmalıdır ancak bu artık pozitif ayrımcılık gittikçe artmaya hatta erkek nefretine dönüşmeye başladı.

• kadın milletine acımam.bana fiziksel saldırı uygularsa bende ona 10 mislisini uygularım.biz kadınız herşeyi yaparız diyen bu dişi kuruntuları.çok fazla popolarını kaldırtılar.

• hocam o feminist, erkek düşmanı tayfa zaten şişman çirkin karakteri sıkıntılı kızlar topluluğu, erkekler bunların nazıyla oynamıyor diye kendilerince algı yaratmaya çalışıyorlar.

İşin ilginç tarafı bizden çok kendi hemcinslerini kısıtlıyorlar, normalde daha rahat davranabilecekken sırf bu bencil şişman pislik feminist tayfa yüzünden kezbanlaşıyorlar...

O feminist kızlara bi tane zengin koca talip olsa umurunda olmaz feminizm...

Kimsenin kadınları baskıladığı özgürlüklerini kısıtladığı falan yok, çıksın istediklerini yapsınlar karışan yok, sadece o feminist kafanın algılayamadığı şey bir kadının zaten haddinden fazla sorumluluğa sahip olduğu için erkeklere göre daha geri planda kalması.

Geçen aklıma geldi;

Ya dedim babannem acaba hiç araba sürmek istemiş midir, hiç kullanmış ya da merak etmiş midir? dedim.

Sonra dedim ki kendi kendime, o muhtemelen kadın başıma beceremem ben ne işim olur araba kullanmakla demiştir dedim, ama sonra da fark ettim ki kadının zaten derdi başından aşkın, 3 çocuk büyütmekle meşgulken evi çekip çevirmekle meşgulken zaten bir sürü sorumluluğu varken bir de araba kullanmaya nasıl vakit ayırsın ? O zaten çok büyük sorumluluklar altında, biz erkeklere göre daha büyük yükler altında zaten ne baskısı???

Son olarak;

Kadınların çalışması konusuna gelecek olursak, evli değilim ama evlenince eşimin de çalışmasını ya da çalışabiliyor olmasını eve ekmek getirebiliyor olmasını, eğitimli ve kültürlü olmasını isterim, isterim çünkü çocukların önündeki en büyük örnek annedir, kadını eğitmezsen toplumu eğitemezsin. Annesi okumuş ve kültürlü olan insanlar gerçekten toplumda kendisini belli ediyor, daha bir farklı oluyor.
    Ancak gel gelelim ki çocuklar için bir annenin sürekli çalışması ve çocukların bakıcılarda veya anaanne&babanne'de büyümesi ne kadar sağlıklı onu da bilemiyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.