Şimdi Ara

A-101'in döneri güzel mi?(Dondurulmuş)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
19.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neye benziyor yiyen eden var mı? Tavuk döner vardı et döner de var mı? Markasına dikkat etmedim ama sağlam mıdır acaba? Tadı hakkında yorumlarınızı bekliyorum ona göre alıvercem

• Yapay Zekanın Yanıtı

A-101 Dönerşah Dondurulmuş Dönerin Lezzeti

Dönerşah, Türkiye'nin önde gelen döner üreticilerinden biridir. A-101 marketlerinde satılan Dönerşah Dondurulmuş Döner, lezzetli ve pratik bir yemek seçeneği sunar.

Et Döner Yorumları

A-101'in Dönerşah Et Döneri, genellikle müşteriler tarafından olumlu yorumlar alır. Yumuşak ve sulu eti, lezzetli baharat karışımıyla beğeni toplamaktadır.

Tavuk Döner Yorumları

Dönerşah Tavuk Döneri de müşteriler arasında popülerdir. %100 tavuk eti kullanılarak hazırlanan bu döner, hafif ve sağlıklı bir seçenek sunar.

Piliç Döner Yorumları

Dönerşah Dondurulmuş Piliç Döneri, pratikliği ile öne çıkar. Mikrodalgada veya fırında kolayca ısıtılabilir ve lezzetli bir yemek olarak servis edilebilir.

Lezzet ve Pratiklik

Dönerşah Dondurulmuş Dönerler, hem lezzetli hem de pratik bir yemek alternatifidir. Yoğun iş günlerinde, hızlı ve doyurucu bir öğün olarak tercih edilebilir.

Sonuç

A-101'den temin edebileceğiniz Dönerşah Dondurulmuş Dönerler, lezzet ve pratikliğin bir arada bulunduğu bir üründür. Et döner, tavuk döner ve piliç döner seçenekleri ile her damak zevkine hitap etmeyi amaçlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tadı iyi değil, almanı önermem.
  • Dia da var ekolet pişmiş dana döner. kesinlikle öneririm. bazen kampanya oluyor 2 paket 10 liraya geliyor. normalde 1 paket 5 lira.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Dia da var ekolet pişmiş dana döner. kesinlikle öneririm. bazen kampanya oluyor 2 paket 10 liraya geliyor. normalde 1 paket 5 lira.

Kampanyasız 5 tl ye alsak bişey farketmiyor ozaman
  • quote:

Dia da var ekolet pişmiş dana döner. kesinlikle öneririm. bazen kampanya oluyor 2 paket 10 liraya geliyor. normalde 1 paket 5 lira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayrton Senna da Silva -- 10 Mayıs 2012; 18:29:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

Tadı iyi değil, almanı önermem.

Şöyle bol malzemeli kendim yaparım diye düşünmüştüm ama bilemedim Arkadaşlarımdan birisi de yağlı diyor öyle mi?
  • quote:

FAİLLLLL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  A-101'in döneri güzel mi?(Dondurulmuş)
  • harbi çok kötü, bende bir hevesle almıştım ilk yapmamdan sonra çöpe. etin tadı bi acayip zaten bide çok fazla yağlı. herşeyi geç tadı çok kötü
  • Neyse ben gidip normal et döner alayım. A-101'den alıp bol malzemeli yaparım diye düşünmüştüm ama tadı kötü diyorsunuz hiç paramı ziyan etmiyim Sağolun yorumlar için
  • quote:

Orijinalden alıntı: ellerhavaya

A-101'in döneri güzel mi?(Dondurulmuş)

O atın etini koyarlarsa batarlar.
  • Pınar'ın döneri süper oluyor ,dilimlenmiş pide üstüne döner onun üstünede yağ ve salça sosu al sana iskender
  • quote:

Orijinalden alıntı: :S

quote:

Kampanyasız 5 tl ye alsak bişey farketmiyor ozaman

quote:

Orijinalden alıntı: Eorl

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sayyadkn

quote:

FAİLLLLL

Harbi saçmalamışım. Normalde 1 paketi 10 lira.

• A101 et döner indirimde sizce alınırmı enson alıpta yaşayan varsa bilgi almak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben geçen aldim a101den et doner gayet beğendim sorun bende mi acaba :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.