Şimdi Ara

8 Mart Erkekleri aşağılama günü (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
5
Favori
10.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
230 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kadınların yalnızca yasalar önünde eşittir.
    Tv. ekranlarında sürekli kadın cinayetlerinden bahsediliyor, demezler mi, hep öldüren mi suçlu, ölenin hiç mi suçu yok. basın sürekli abartarak haber yapmaya, yalan içine yalan katmaya öylesine meraklı ki, hepimiz görüyoruz, her şeyi abartarak haber yapıyorlar, aynı haberi haftalarca tekrar tekrar veriyorlar, bu nedenle eve gazete almaz oldum, tv. ekranlarında bazı haber kanalları dışında haber izlemez oldum, diziler sürekli saçmalık zaten tv.yi kırasım geliyor.
    Aile ortamını bozmak için çeşit çeşit şeyler ortaya atıyorlar. örneğin misafiriniz geliyor iki çift laf edip sohbet edemiyorsunuz neymiş filan kanalda filan dizi varmış... gençlerin elinde çep telefonları sosyal medyada gezerler ailesi ile hatta arkadaşları ile karşı karşıya gelip güzel bir sohbet dahi edemez oldular.

Eskiden kadının erkeye bir saygısı vardı, yolda yürürken bile bir kadın erkeğin önünü kesip geçmezdi, evde çocuklu gelin var ise babasının, kayın babasının yanında çocuğunu sevemezdi, evin tüm sorumluluğu erkekteydi kadın ise evde ev işlerini yapar çocuklarını yetiştirmeye çalışırdı. açık saçık giyinemezdi,
    şimdi bakıyorum, kadın, kız, gelin babasının veya kayın bbasının yanında ayağını uzatıp oturuyor, hatta mini etek veya tayt giyip dolaşıyorlar, kadın dediğin sadece kendi erkeğine süslenir, dışarıdaki erkekler orasını burasını görsün heveslensinler diye açılıp saçılmazdı. analarımız, ve daha büyüklerimiz bırakın giyinmeyi başlarını dahi yabancı erkeklerin karşısında açmazdı.

maalesef saygı bitti, dolayısı ile aile hayatınıda bitirmeye çalışıyorlar.

eski nesil ve yeni nesil giyiminden örnekler. resimlerde

8 Mart Erkekleri aşağılama günü8 Mart Erkekleri aşağılama günü8 Mart Erkekleri aşağılama günü8 Mart Erkekleri aşağılama günü8 Mart Erkekleri aşağılama günü8 Mart Erkekleri aşağılama günü8 Mart Erkekleri aşağılama günü8 Mart Erkekleri aşağılama günü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• seksi giyinmeyen bi kız tanımıyorum ben en yakınımızdan en uzağımıza tüm bayanlar için geçerli bu durum. türbanlısında bile bir ton makyaj var artık.. devir değişti... barzoluk tavan yaptı adam dönüp dönüp bakıyor geçen kızlara her iki tarafta suçlu

• Alın size pozitif ayrımcılık

8 Mart Erkekleri aşağılama günü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadınlara biraz daha yüz verirsek yakında ikinci sınıf insan muamelesi görecek erkekler. Herkesin biraz silkinmesi gerek, kadınların götünü kaldırdığımız yeter

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ondan sonra zorunlu askerliğe karşıyız diye slogan atsalar şaşırmam. Ne de olsa iş kendilerine dokununca konuşuyorlar. Sorsan eşitlikten bahsederler bir de. Tıpkı bu video gibi çelişki kokuyorlar.

• Feministlere ve Veganlara katlanamıyorum.

• Fragmana bir baktım da, şu Stolk'un videosuyla yine bir çelişki içinde. Cem Yılmaz'ın filmi Arog'da kabağı kavunu cinsel obje olarak gösteriyor diye kızmış ama kendi filminde öndeki kızın poposunun resmini çeken bir eleman var. O çok normalmiş gibi sanki Cem Yılmaz'ın filmine de giydirmiş.

• Madem erkeklerden memnun değiller biraz sorunu kendilerinde aramalılar.
    Neticede bir erkeği yetiştiren anne.
    Demek ki iyi yetiştiremiyorlar erkek çocukları.
    Yani suç kendilerinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodletting. -- 11 Mart 2018; 15:23:16 >
  • Son cümlene kesinlikle katılıyorum.

• Bugün erkekğin orasına denk geleni keşfeden bilim insanının yarın kadının orasına denk gelen bir şeyi keşfetmeyeceği ne malum? Laboratuar ürünü mü olsun insan evladı?

Yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoburPirana -- 11 Mart 2018; 16:55:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: whisper242

Video tam bir komedi... Şu son yıllarda ne ezildik arkadaş ya,yolda bile bir kadın önüme geçince karşı tarafa falan geçiyorum.Millet sapık gözüyle bakmasın diye.

kimse de demiyor ki; hiç bir erkek biz kadınlardan daha üstünüz demezken, kadınlar neden kendilerinin daha aşağıda olduğunu kabullenircesine eşitlik istiyor?

yıllardır çevremde 1 tane erkek de demedi ki biz kadınlardan daha üstünüz diye.. böyle bir söylem duyan varsa bizi de aydınlatsın..

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Neden bu kadar sorunlusunuz ? Yapacağınız şey çok basit. Ufak bir çiçek al, "Hayatım kadınlar günün kutlu olsun" de, samimi bir sarıl. bitti gitti. Çok mu zor ? dert ettiğiniz şey bu mu kaldı hayatta?

• Ya bunların haklarını bile erkekler verirken bunların havaları kime?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reel hayattan, tarihten ve bilimsellikten uzak, nefret dolu bir video olmuş

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.