Şimdi Ara

8 Mart Erkekleri aşağılama günü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
5
Favori
10.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
230 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Feminizmi kadın üstün ırktır erkeklere ölüm sanan milyonlar var.
    Bi denesi açıp internette aratsa öğrenecek aslında feminizm nedir..

Yazayım belki gören olur, nasiplenir..

Feminizm: Bu hareket Kadın-Erkek ayrımı olmadan eşitliği savunur, bu düşüncenin gerçekleşmesi için de kadın haklarını tanır, korur.

Erkeği itin dötüne sokmak Feminizm değil, cinsiyet ırkçılığıdır.

• Tarihe yön veren bütün erkekler birbiriyle iliskiye girip cogalmadi herhalde. Bu ne sacma bir dusunce yapisi. Hepsini de kadin dogurdu. Sen kadini arka plana itersen, arka planda olmus olur tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Of şu dünyadaki en gereksiz beyinsiz güruh ve oluşum feminizm.

Feminizm bu değil hülooo diyenler hiç nefesinizi tüketmeyin gayet de bu. Ben sözlük anlamına değil ne ile karşılaştığıma bakarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerayhan -- 9 Mart 2018; 21:0:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Tarihe yön veren bütün erkekler birbiriyle iliskiye girip cogalmadi herhalde. Bu ne sacma bir dusunce yapisi. Hepsini de kadin dogurdu. Sen kadini arka plana itersen, arka planda olmus olur tabi.

Hacı kadını arka plana iten biz miydik? Ben miydim? Bunun hesabını neden bize soruyorsunuz?
    Kadının erkekle eşit haklara sahip olması gerektiğini düşünüyorum ve eminimki buraya yorum atan çoğu kişi de benle aynı fikirdedir.

Ama kadın hakları adı altında pozitif ayrımcılık yapılmasını bekleyen kitleye de sesimizi kısamayız!
    Bu kadar kadın hakları, eşitlik talep ediyorlar ama askerlikten bahsedenini görmedim hiç! En pislik, en ağır işte çalışan erkek, toplumu kalkındıran erkek; ama evde totosunu büyüten kadın. Ve bu kadın eşitlik istiyor!!!

Videoyu izleseydin ne demek istediğimi belki anlardın.
    Videoda erkek cinsiyetini yalan yanlış bilgilerle yerden yere vuryorlar; ama senin gibi badboy feministler hala onları savunuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Drima

Feminizmi kadın üstün ırktır erkeklere ölüm sanan milyonlar var.
    Bi denesi açıp internette aratsa öğrenecek aslında feminizm nedir..

Yazayım belki gören olur, nasiplenir..

Feminizm: Bu hareket Kadın-Erkek ayrımı olmadan eşitliği savunur, bu düşüncenin gerçekleşmesi için de kadın haklarını tanır, korur.

Erkeği itin dötüne sokmak Feminizm değil, cinsiyet ırkçılığıdır.

bu arkadaşın dediği gibi:

Feminizm bu değil hülooo diyenler hiç nefesinizi tüketmeyin gayet de bu. ben sözlük anlamına değil ne ile karşılaştığıma bakarım.

• Daha az terlemeyi avantaj sanan, yapay rahimi bilmeyip erkekler siz olmasınızda üreriz diyen. Analitik düşünme araştırmalarını bilmeyen. En kötüsü yıllarca süren evrim sürecinde erkeklerin üremek için sürekli rekabet halinde oldugunu aslında bu rekabetin getirdigi fiziksel ve beyin üstünlügünü bilmeyen. EQ un ne avantajı varmış say desek sayamıcak insan.

Bir oyuncu biyoloji ögretiyor, uzman olmadıgı bir konuda lise biyoloji bilgisi ile ahkam kesiyor.Yazık bu videodaki cehalet gerçekten üst seviye.Ciddiye alınıcak birini koysalardı keşke o bölüme.Burda hatalarını düzeltmeye kalksan sayfalarca yazı yazılır fakat gerek yok ego mastürabasyonunu yapsın, zehrini ve cehaletini kussunki insanlar gerçekten Türkiyedeki feministlerin zihniyetini iyice anlasın. Burda anlatılan bilim falan degil ciddiye alınıcak bir video hiç degil. Politik doğruculuk ugruna hazırlanmış bir video. Lütfen gerçekten bu işi bilgili insanlara bırakın 2-3 cümle görüp üzerine video çekmeyin.

• Sırf fiziksel olarak erkeklerin güçlü olmasından ötürü kadınlar hep ezildi. Bilim yapamadılar, külturlenemediler, güçlü olmadıkları için hep büzülüp oturdukları yerde kaldılar. Kadın ve erkek eşittir. Ancak kadınların tarihçesi onları farklı kılar. Şu an sövseler de, dövseler de bu onlara mübah emin olun. Biraz haberleri takip edin. Bu tür hareketleri bütün erkeklere mal etmek de yanlış tabii ki ancak bunları söylemekte haksız değiller.

Feminizm eğer kadın erkek eşitliğini savunuyorsa, evet ben de feminizmi destekliyorum. Tavsiyem odur ki, siz de karşı saldırıya geçmek yerine, yalnızca eşitliği savunun ve öylece bırakın.

• Eksileyen Adam kullanıcısına yanıt
    artıladım

• Yıllardır anlamadığım bir şey var. 8 Mart tarihte; hakları için grev yaparken hayatını kaybeden 120 kadın işçinin günü. Biz neden her 8 Mart'ta bu 120 kadının ölümünü kutluyoruz? Neden kadınlar bunu bir zafer gibi göstererek kutluyor? 8 Mart'ın anılması gerekir kutlanması değil. Kadınlar her zamanki gibi erkeği nasıl ezebilirim mantığıyla naralar atarak göze soka soka kutlamayı tercih ediyor. Bunu bir kadına söylesen kadın düşmanı ve faşist olursun; ama aslında 120 kadının ölümünü kutlayan kendisi kadın düşmanı ve faşist. Anlamsız.

• Isıtmalı dildo kullanırsınız artık noproblım.

• Evet son dönemlerde erkekleri aşağılayarak kadınların daha üstün varlık olduğunu iddia eden bir güruh türedi.
    Sözüm ona kadın erkek eşitliğinden dem vuran feministler şimdi erkeği aşağılayıp kadını daha üstünmüş gibi anlatıyorlar.
    Bazen öyle yazılar görüyorum ki erkekleri bir kaşık suda boğacak onu yazan kişi imkan olsa.
    Bizim fiziksel gücümüz kadınlarda olsa emin olun bizi dövmeye kalkar bunlar.

Sevgilisinden,eşinden,arkadaşından kazık yiyenler gelip bütün erkekleri genelleyerek erkekleri potansiyel sapık ve tacizci ilan ediyor.
    Çevresindeki insanları doğru seçmeyen kadın milleti kazık yedikten sonra feminist modunu açar ve erkekleri aşağılayarak kadınların daha üstün varlıklar olduğunu savunur durum teorik olarak öyle değildir.
    Belki ülkemizde abazan erkek modeli sizin üstün olduğunuzu hissettiriyor olabilir ama bunun dünyada bir geçerliliği yok.

Bir de erkek dediğin "adam" olmalı diye kamyon arkası laflar türedi.
    Orada bahsedilen adamlık insanlıksa onun sizde de olması gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodletting. -- 9 Mart 2018; 23:13:30 >

• https://youtu.be/_YpHNImNsx8

Türkçe altyazısı mevcut.

Ezgi Mola’nın özgürlük ve zeki ayrımcılığının sonucu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fa1yan0s -- 9 Mart 2018; 23:14:10 >
  • Suc sizde oglum hee gordugunuz kiza kalkarsa seyiniz gotlerini kaldirirsaniz boyle olur

• Birçok kişi tepki verecek ama ne yapayım.

Bu kadınlar günü zaten emekçi kadınlar günü yani çalışan çalışırken hak arayan hak ararken ölen kadınların anısına. Yoksa biz kadiniz erkeleri doveriZ yeriz değil. Hak aramak sadece iş hayatında olmuyor. Normal gündelik hayatta da var.

Günümüzde bazı kadınlar bu günü erkeklerden intikam günü ilan etmiş. Ama sokakta erkeklere sovup laf edenler sonradan erkek sevgilileri ile çayır çayır ilişkiye giriyor.

E e e hani sokakta lanet okuduğu gebersin dediğin erkeğin kollarına atılıp kendini teslim ediyorsun. Bu ikiyüzlülük olmuyor da ne oluyor.
    Erkekler içinde ayni. Sokakta külhanbeyi namus bekçisi iş kendine geldi mi her hafta başka kızla yaptığı şeyleri övünerek anlatmak.

Şunu anlamak lazim kadın erkek birbirine muhtaç beraber yaşamak zorunda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlık biraz tuhaf olmuş hocam, bırakalım insanlar ne düşünürse düşünsün önemli olan benim (sizin) düşünceniz.Şahsen ben 8 Mart günü anneme ve kız arkadaşıma çiçek alıp kadınlar günlerini kutladım.O kadar üzerinde durulacak bir şeyde değil.Onlarda mutlu olup sevindiler.Benim için bugünün amacı karşımdakini mutlu etmek.Çiçeğe paranız yoksa kare çikolata alın onu verin burada önemli olan düşünmek ve değer verdiğini hissettirmek.

Ezgi Molaya gelince çok yapmacık bir oyuncu.Karakterini oldum olası ne sevdim ne de takdir ettim.Fazla değer verilmiş şişirilmiş bir balondan fazlası değil.Ayrıca feministlik tamamen saçmalık, her kadın kendi hakkını savunmalı ama feminist olarak değil. (Bu bambaşka bir boyut)

Özet: Sevdiğiniz insanların kadınlar gününü kutlayıp geçin bu kadar kafaya takılacak bir şey değil.

Ezgi Mola ise samimiyetsiz birisi

• quote:

Orijinalden alıntı: fa1yan0s

https://youtu.be/_YpHNImNsx8

Türkçe altyazısı mevcut.

Ezgi Mola’nın özgürlük ve zeki ayrımcılığının sonucu.

Konunun dışında olarak youtube dakl TED deki videoya baktım. Ve izledim. Çok anlamlı ve dogru. Ve dikkat edin TED de ki videoda bunlari söyleyen de bir kadin.

Bazi Kadınlar ve bazı kızlar özgürlük diyorlar açık giyinmeye. Bana bu garip geliyor. Ayni şey erkekler içinde gecerli. Neden açık giyinesin? Seksi olmak için mi? Yani seks icinmi ? Ne için?

Hadi güzel görünme olanı ayrı tutabiliriz vucudunun tamamına yakını ya da cok açık olmanın sebebi nedir ki..

Ayrıca ben olaya şöyle bakmak daha anlamlı olabilir. Kadın ve erkek etlerini birbirine degdiriyorlar. Ve bundan haz tatmin oluyorlar. Halbuki kadın ve erkek cinsiyet farklarını oluşturan vucuutaki organlar birer üreme organidirlar. Yani çocuk yapmak için cok önemlidir.

Ama öyle bir algı oluşturulur ki bu organlar haz ve tatmin için birbirine yapıştırılan girilen her neyse bir şey olur. Bu da tatmin haz duymak v.s.gibi şeyler değil midir..

Bundan kurtulmak seks cinsellik düşünmemek zor tabiki.

Ama öyle tipler var ki TED videosunda anlatılanlar gibi kadının bogacak şekilde penisini ağzına geçirmesi..

Ve bu igrencligi zevk olarak gostermesi sunması. Sonra bu yayılıyor ve normal görülüyor artik.. Sizce de bu yanlış değil mi..

Ayrıca umarim bana din veya politika üzerinden saldırma olmaz. Ted videosunda ki kadının tecavuzcunun dediği bur sözü doğru bulması gibi, doğru olan bir şeye doğru demeliyiz. Kimliklere, cinsiyetine ona buna bakmadan doğruya doğru demeliyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 10 Mart 2018; 4:59:5 >

• daha önce bu feminizm konusunda söylediğimin aynısını söylüyorum ,feminizm kadın hakları savunuculuğu değildir (öyle anlatırlar ama derinlere gittikçe gerçek niyetleri ortaya çıkar) alenen erkek düşmanlığıdır ve çoğunlukla da bir erkek tarafında kullanılıp peçete gibi atılan kadınlarda bu davranışlar çok görülür

ayrıca bir tarafın hakkının korunması demek ,diğer tarafa haksızlık yapılacağı anlamını taşır
    ayrım yapmaksızın her kesimin hakkını korumak en doğru harekettir (bu dünyada sadece kadınlar mı eziyet görüyor ,dayak yiyor ,öldürülüyor,haksızlığa uğruyor)

anayasa da dahi pozitif ayrımcılık verildi ,daha ne istiyorlar ?
    olmuşken kapılarının önüne paspas olarak birer erkek versinler

amaçları kadınları isyan ettirip ,erkekleri sürekli tahrik ederek o söylediklerini yapmaya zorlamak
    hele ki bazıları kasten kışkırtıcı sözler ve kıyafetlerle resmen milleti tahrik peşinde

• Bir ara bunun videosu çıkmıştı. Keşke orda da feminist olsaydı, yalvarıyordu.

• Luken Drew kullanıcısına yanıt
    Tabi ki az yaşarlar, erkek çalışsın eziyet çeksin o da oturup Toto büyütsün.

Bu devirde kocasına sadık kadın sayısı çok çok az, yaptığım iş gereği hep kadınlarla muhatap oluyorum.

O kadar çok ahlaksız teklif alıyorum ki, kadınlardan tiksiniyorum artık.

Dıştan melek gibi kadın diyordum, kırdığı cevizleri öğrenince şok oldum. İnanmak bile istemedim.

İnsan belli tecrübelerden sonra, eşine annesine bile güvenemiyor.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.