Şimdi Ara

8 Aydır Düzce de Yaşıyorum Soruları Alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
4.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şehre gelmenizi tavsiye etmem. Ben şahsen her haftasonu İstanbul'dayım. Şehir'in doğal güzelliklerini görmeye gelin ama kalıcı yaşamaya gelmeyin sakın. İnsanları çok cahil. Sonradan il oldukları için şehirde düzen yok. Adana'dan sonra gelir diyebiliriz. Şehir A.B gibi bir sürü Irk(ırk aslında tam olarak uygun değil ama ne kullanacağımı tam olarak bilemedim.) var. Örnek verecek olursak Abhaz,Kürt,Çerkez,Arap,Türk ,Çingene ,Çeçen,Muhacir,Göçmenler vb... Çok sayıda insan var. Nüfus 150 bindi galiba(130 bin de olabilir ben yuvarladım). %58 AKP ve adamlarla tartışmaya girsen sohbet havasında adam dövecek gibi hararetlenir. Bacısı gibi severler AKP'yi. Şehirde gangta gibi tipler vardır. 5-6 kişi birlikte gezerler saçlar Apaçi tarzı ve genellikle Çingene veya Kürt'türler. Camii önünde hergün 10-15 Suriye Mültecisi güzel güzel muhabbet eder ve o hışımla liseli kızları keser. Kızlarımız da parayı severler. Paran varsa Merkez Ticarete git takıl onlarla azıcık ortam yap sonrasını sen karar ver. Kavga etmeyi severler. Adeta bir aygır gibi hep birilerine laf soksam yada bana laf soksa da kavga etsem gibi düşünürler. Liseli gençler okul çıkışı forsukuaer'den Burger King'de Whopper Yemekte gibi şeyler paylaşmaktadırlar. Birde uygun mekan var Ethem'in Yeri! İnsanlara fazla güvenmeyin ben 2 kere kavgaya girdim. Yaya geçitlerine saygı göstermezler. İstisnalar var ama genellikle öyle. Kızlarımız kezban'dır. Tek konuştukları konu erkektir. 'Mertcan bizi çıkışta Börgırağğ götüricekmiığğ' tarzda kızlar var. Ben bu şehre New Texsas diyorum. Sormak istediğiniz varsa sorabilirsiniz. Gezecek yer olarak doğa turizmi ön plandadır.

Şöyle bir Ceneviz Kalesi Plajı/AKÇAKOCA gibi bir güzelliği de var. Karadeniz'in tek ''Mavi Bayraklı'' plajı ödülüne laik görülmüş temiz bir plajdır.
     8 Aydır Düzce de Yaşıyorum Soruları Alayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saleel al Sawarim -- 10 Mayıs 2014; 1:03:16 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• recep?

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

recep?

Aşkım sen misin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Mangal Yürek Darius

düz mü?

Düzce ili. Heryer düz tabi ki de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saleel al Sawarim -- 9 Mayıs 2014; 23:37:06 >

Orijinalden alıntı: Veganityum

Şehre gelmenizi tavsiye etmem. Ben şahsen her haftasonu İstanbul'dayım. Şehir'in doğal güzelliklerini görmeye gelin ama kalıcı yaşamaya gelmeyin sakın. İnsanları çok cahil. Sonradan il oldukları için şehirde düzen yok. Adana'dan sonra gelir diyebiliriz. Şehir A.B gibi bir sürü Irk(ırk aslında tam olarak uygun değil ama ne kullanacağımı tam olarak bilemedim.) var. Örnek verecek olursak Abhaz,Kürt,Çerkez,Arap,Türk ,Çingene ,Çeçen,Muhacir,Göçmenler vb... Çok sayıda insan var. Nüfus 150 bindi galiba(130 bin de olabilir ben yuvarladım). %58 AKP ve adamlarla tartışmaya girsen sohbet havasında adam dövecek gibi hararetlenir. Bacısı gibi severler AKP'yi. Şehirde gangta gibi tipler vardır. 5-6 kişi birlikte gezerler saçlar Apaçi tarzı ve genellikle Çingene veya Kürt'türler. Camii önünde hergün 10-15 Suriye Mültecisi güzel güzel muhabbet eder ve o hışımla liseli kızları keser. Kızlarımız da parayı severler. Paran varsa Merkez Ticarete git takıl onlarla azıcık ortam yap sonrasını sen karar ver. Kavga etmeyi severler. Adeta bir aygır gibi hep birilerine laf soksam yada bana laf soksa da kavga etsem gibi düşünürler. Liseli gençler okul çıkışı forsukuaer'den Burger King'de Whopper Yemekte gibi şeyler paylaşmaktadırlar. Birde uygun mekan var Ethem'in Yeri! İnsanlara fazla güvenmeyin ben 2 kere kavgaya girdim. Yaya geçitlerine saygı göstermezler. İstisnalar var ama genellikle öyle. Kızlarımız kezban'dır. Tek konuştukları konu erkektir. 'Mertcan bizi çıkışta Börgırağğ götüricekmiığğ' tarzda kızlar var. Ben bu şehre New Texsas diyorum. Sormak istediğiniz varsa sorabilirsiniz. Gezecek yer olarak doğa turizmi ön plandadır.

+ sonsuz kesinlikle katılıyorum.Bende senelerce oraya gittim geldim akrabalarım orada oturuyor diye.Zaten bir tane burger king var yapılacaklar bir elin parmağından az.Orada hayatta yaşanmaz.Çok saçma bir yerleşim bence kaldırılsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mangal Yürek Darius

düz mü?

Düzce ili. Heryer düz tabi ki de

C oval ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Cher_Lloyd

18 senedir duzcede yaşıyorum :D berbat yer

Okulun bitmesini mi bekliyorsun? Kaç kurtar be kendini tabi para pul varsa burada da yapacak şey çok

• Bana kalsa Bolu'ya bağlansın ama depremden sonra hızlı kalkınsın diye İl yaptılar. 15 senedir bir hastane bitiremediler. Burada zengin de oluyorlar. Aziz Yıldırım Düzceli mesela. Şehirde uyuşturucu bulmak kolaymış. Mafya babaları buradan çıkıyor polis az tabi.
    Düzeltme: Aziz Yıldırım Diyarbakırlıymış pardon kulaktan duyma bilgilere benim gibi inanmayın,araştırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saleel al Sawarim -- 10 Mayıs 2014; 1:05:10 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: -TEKSAS-

Saçmalamışsın.seçim bittiğinden beri sonuç haritalarına bakıp çoğu yerdeki etnik yapıyı çıkarıyorum ve düzcede o kadar kürt yok gibi görünüyor.sen her gördüğün apaçiyi kürt sanma çingenedir onlar

Ben Kürt yok demedim var ama sayılarını bilmiyorum. Apaçi konusuna gelirsek orada çoğu Kürt veya Çingene dedim hepsi Kürt demedim ki.

Orijinalden alıntı: Jestia

Burger King 2011de açıldığından hâla lüks mekan kabul ediliyor
    Tatlımm pastahanesinin pastaları, brovnisi ve ayçöreği çok güzeldir tavsiye ederim.(pastacının eski ustaları açtı mekanı iyi değildir ama malları çok iyidir)
    Pasta kalitesi olarak tatlımm ve pastacı istanbuldaki pelit ve divanın 1/4 fiyatına denk gelmesine rağmen onlardan daha iyi pasta yapmaktadırlar, yiyin yedirin.

Sen Düzce de mi yaşıyorsun? Tatlımm pastanesine gitmedim ama Osmanlı Tulumbacısı var çok güzel ve lezzetli.

quote:

Orijinalden alıntı: Cher_Lloyd

18 senedir duzcede yaşıyorum :D berbat yer

Okulun bitmesini mi bekliyorsun? Kaç kurtar be kendini tabi para pul varsa burada da yapacak şey çok

Hocam su an üniversite ogrencisiyim erciyes uni. Okuyorum ama duzcede yaşıyoruz aile. Uni bitsin kalmam zaten

• gopta 400.000 den fazla nufus var. 150.000 ne?
    Artik istanbulun ayri bir gezegen olmasi lazim.

Ben hep sizin şarkınızı söyledim.
    Saygı ve özlemle anıyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

gopta 400.000 den fazla nufus var. 150.000 ne?
    Artik istanbulun ayri bir gezegen olmasi lazim.

Bilmiyorum,ben böyle biliyordum. İstanbul'u Kültür,Bilim şehri yapmaları lazım bence. İstanbul Devleti

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.