Şimdi Ara

Ot gibi yaşıyorum soruları alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar şimdi size muhteşem yaşam tarzımızı açıklayağım, istediğinizi sorun.

1. Hayatımda hiç sigara içmedim ve asla içmem, ama bu daha çok zorunluluğa kaçıyor nefes problemim var çünkü.

2. Hayatımda hiç alkol kullanmadım, içeceklerim bile kısıtlıyken alkol asla.

3. Yalnızca su, ayran ve süt içerim, diğer bütün içecekleri kısıtlarım, ayda 1 falan starbucks'a giderim bu kadar, gidince de tall boy alırım.

4. En son küçükken bir fast food zincirine gittim, burger king, mcdonalds ve türevlerine asla gitmem, oralardan asla yemek yemem, o kadar bağlıyım ki yeminime arkadaşlarla veya kuzenlerle zorla gidersek bile onlar menü yerken gidip kasadan hazır bi neskafe alıyorum onu içiyorum.

5. Sporları asla izlemem, futbol izlemem, basketbol ve diğer sporları hiç izlemem, bir kafedeyken herkes şampiyonlar ligi maçı izliyorsa telefondan instagram'da gezerim o derecede.

6. Çay da içmiyorum, sadece yılda 1-2 kere zorla belki içerim bu kadar.

7. Şekerli şeyler yemem, tatlılar vs. hiç sevmem, kahvaltıda haşlanmış yumurta beyaz peynir falan yerim, onun dışında da sağlıklı öğünler tercih ederim tatlılar midemi bulandırır.

8. Gezmeyi pek sevmem, bütün gün evde mutlu mutlu yatar telefonla veya pc ile oynarım, gezmeye gidersem de manita olmadığı için boş boş kendi başıma gezerim.

• İyi de sigara alkol cips meşrubatlar gibi zararlı içecekleri terk etmen seni ot yapmaz, ne güzel işte. İçenleri ot yapar. Çünkü ona bağımlı olurlar, kölesi olurlar istemeden de olsa otlaşmaya başlarlar.

Popüler kültürün reddettiği şeyleri yaptığın için toplum tarafından ot damgası yiyor olabilirsin ama sen gayet sağlıklı ve normal olması gereken birisin.

Tek pc ve telefonu azaltman daha iyi olur. Ancak ille de onlara vakit ayıracağım dersen yararlı şeyler yap internet alemi derya deniz epey bilgiler kazanabilirsin, işler öğrenebilirsin..
  • Arkadaş sen OT lukta master yapmışsın.

Bu kobuda tez bile hazırlayacak kadar bilgi bşrikimin vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni anlatmışsın

• Madem otsun yolla kafamiz coşsun.

• gayet sağlıklı ve güzel alışkanlıkların var. sadece 6. ve 8. maddelerdeki alışkanlıklarını değiştirmen gerekiyor
  • Ayni bizim oğuzu anlatmissin. Gecen ay rahmetli oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jokerberg

para kaybağın nedir acep ?

Hocam kaybak dediğiniz kaynaksa baba parası yiyorum, o parada benim sayemde tasarrufta kalıyor ailecek dışarı çıktığımızda herkesi pişman ederim, o gereksiz şu bu gereksiz şunu alma bunu alma hayır olamaz falan derken bayağı para kalıyor cepte, + evdeki ışıkları da hep söndürürüm evdekiler karanlıkta kalsa da önemli olan elektrik faturası gelmesin tuvalete de ışıksız girerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum sen yaşıyorum demişsinde bu yaşamak değil ki var olmak. Bazıları yaşar bazıları sadece var olur.
  • İyi de sigara alkol cips meşrubatlar gibi zararlı içecekleri terk etmen seni ot yapmaz, ne güzel işte. İçenleri ot yapar. Çünkü ona bağımlı olurlar, kölesi olurlar istemeden de olsa otlaşmaya başlarlar.

Popüler kültürün reddettiği şeyleri yaptığın için toplum tarafından ot damgası yiyor olabilirsin ama sen gayet sağlıklı ve normal olması gereken birisin.

Tek pc ve telefonu azaltman daha iyi olur. Ancak ille de onlara vakit ayıracağım dersen yararlı şeyler yap internet alemi derya deniz epey bilgiler kazanabilirsin, işler öğrenebilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6D8BE708E -- 26 Şubat 2018; 15:37:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen dediğin gibi popüler kültürün otları haline gelen insanlar bunları yapmayan bilinçli kişilere ot diyorlar.
  • Bu konuda efsaneler arasına girer çok komik tuvalete bile ışıksız giriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jokerberg

aynen kaynak demek istemiştim , peki yaş kaç ?

Yaş 16 hocam, bu huylarımı yıllardır uygularım, yaşlansam bile bırakmayacağım.
  • Çöp yaşam

• ayaklı mezar kardeş yanıma gelde bir fatiha okuyayım. Üzüldüm senin için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alkol ve sigara kullanmamak Ot olmak mi

Ben sigara kullanmiyorum,alkol kullanmiyorum ,sevgilim yok

Ama arkadaslarimla gercekten iyi vakit gecirebiliyorum;gezmeye filan gidiyorum,bazen yalniz geziyirum ve hayatimdan memnunum

Starbucka gitmeyi,sigara ve alkolu marifet sananlari zaten hic anlayamiyorum

Ama çay icebilirsin,çay icen arkadaslari severim

• Ha bi de spor izlemem demişsin;izlemek zorunda degilsin zaten

Foutbol izlemeyi yillar once biraktim ama halisaha maci yaparim

Basketbol izlemiyorum ama yaklasik 6 yildir basket oynuyorum ve arkadaslarla masa tenisi oynuyoruz genelde

izleyip bos bos milleti tartismaktansa kendin spor yap hem saglik hem guzel vakit

• 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanhesiser -- 17 Temmuz 2025; 15:3:10 >
  • tall boy felan sen gayet iyisin. ömrün boyunca 1 tane almışsan yeter.
    üstadımm deyip elini öpeceğin birkaç kişi biliyorum.

ot yaşam görmemişsin sen
  • Aslında ben örnek insanım demeye getiren bir kardeşimiz

• quote:

Orijinalden alıntı: kazuya58

tall boy felan sen gayet iyisin. ömrün boyunca 1 tane almışsan yeter.
    üstadımm deyip elini öpeceğin birkaç kişi biliyorum.

ot yaşam görmemişsin sen

Her meydan okumayı kabul ederim sonuna kadar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.