Şimdi Ara

1 senelik tütün sarma deneyimim var tekrar başladım soruları alayım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • son zamla birlikte tütüne geri döndüm. sorularınızı alabilirim.

uyarı: bu konu sigaraya özendirmek için değil gelen zamlarla zaten mahvolmuş şahısların cebinde biraz para kalması için açılmıştır. lütfen kapanmasındır.
  • hocam daha once hic tutun kullanmadim nasi bisi onerirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen5252

hocam daha once hic tutun kullanmadim nasi bisi onerirsiniz

öncelikle ben 3 tane tutun denedim 2 tanesini uzun sure kullandim. bunlar george karelias & sons, golden virginia yesil paket ve old holborn. aralarinda en hafifi gks, keyifle iciyorum. gv ve old holborn onlara kiyasla daha agir oyuzden basta hafif bi tutun almanizi oneririm. en azindan begenmezseniz yine içebilirsiniz ama agir gelirse icemezsiniz. gv sarı paket ya da gks'nin krem rengi pakedini alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revolved

quote:

öncelikle ben 3 tane tutun denedim 2 tanesini uzun sure kullandim. bunlar george karelias & sons, golden virginia yesil paket ve old holborn. aralarinda en hafifi gks, keyifle iciyorum. gv ve old holborn onlara kiyasla daha agir oyuzden basta hafif bi tutun almanizi oneririm. en azindan begenmezseniz yine içebilirsiniz ama agir gelirse icemezsiniz. gv sarı paket ya da gks'nin krem rengi pakedini alabilirsiniz.

internetten satisi yapiliyor mu,yapiliyorsa guvenilir site soyleyebilirmisiniz ?

• her tütüncüde olan şeyler bunlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Revolved

quote:

internetten satisi yapiliyor mu,yapiliyorsa guvenilir site soyleyebilirmisiniz ?

ben hic internetten satın almadım cünkü alırken tütün orijinal mi degil mi diye kontrol ediyorum hep. misal golden virginia'nın orj oldugunu içerisindeki paketin çıtçıtlı (hava almaması icin kapanabiliyor) olmasindan anlarsiniz. ben gorerek almanizi tavsiye ederim ama yasadiginiz ilde bulamiyorsaniz birkac siteyi arastirin icinize sinenden alin.
  • Yesil mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayzace

Yesil mi

anlamadım hocam
  • Yere düşen tütünleri ne yapıyorsunuz ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeremiKılarksın

Yere düşen tütünleri ne yapıyorsunuz ?

yalıyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.