Şimdi Ara

62.000 ALFA ROMEO GİULİETTA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
362
Cevap
2
Favori
27.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Bu arabanın dış görünüşünün muazzam olduğunu düşünmeyen yoktur. Peki aynı şey iç dizaynı içinde geçerli mi? sonuçta geçirdiğiniz vakit dışında değil içinde. Ayrıca araç sahiplerinden yorumlarını bekliyorum

2005 VW Passat

• Aklımdaki bir kaç soruyu yazayım. Teyp çok dandik gözükmüyor mu? daha sempatik biçimde üretemezler miydi. Kaloriferleri de çok küçük bu arabanın. İç malzemesi 2 yıl sonra soyulacakmış gibi gözüküyor. Yanlış mıyım? benim gibi düşünen yok mu? veya karşı çıkan? yorumlarınızı bekliyorum

2005 VW Passat
  • Direksiyon kötü bence, o dış tasarıma yetmiyor
    Bir de forumdan inceleyen arkadaşlar belirtmişti göstergelerin tam ortasından bakınca kenarları gözükmüyor...

Orijinalden alıntı: oquzdag

bence dışıda kötü, gerçekte resimlerdeki gibi durmuyor, küçük ve basit duruyor...

Tabi kide hiç bir araba katalog resimlerindeki kadar güzel gözükemez ama Türkiye'deki ortalama araba dizayn kalitesine bakarsak ortalamanın oldukça üstünde kalıyor (benim görüşüme göre)

2005 VW Passat
  • Direksiyonu dışında sorun yok bence.. Bir de TCT nin vites topuzu siniri bozucu ki o da çok berbat bir detay değil.
    Daha Fazla Göster
  • Dışı çok harika ama içi 2012 model bir arabaya yakışmıyor. Hem de bu araba 62.bin tl ise
    2017 BMW 118i ZF8 JOYPLUS LCI2 BEYAZ.

*Çook uzun uzun yazanları, Sürekli marka/model savunanları *Konulara yerleşip herşeye "olur olmaz" cevap yarıştıranları *Tartışmaya her daim hazır olanları *Seviyesiz konuşma tarzlarını *Bilinen trolleri, engelliyorum; kim olduğuna bakmaksızın. "Arabayı almadan önce konulardan fayda sağlayıp, adıktan sonra whatsApp'a kaçanları; engelliyorum."
  • ön hariç dışını özellikle de arkasını beğendim, önü 159 gibi olsaydı en güzel hb C sınıfı olurdu , içi kötü..
    Bir bozuk saattir yüreğim , hep sende durur .
  • İçi berbat zaten.. Dışı da top gibi araba... Arkası süper ama...

Ayrıca iç mekana binince insan fiat ticarilerini anımsıyor yani, direksiyondan olsa gerek...
  • arkası muazzam. önü göreceli,bana göre fazla feminen. içi ise tartışmasız berbat.
  • Direksiyon çok kötü.

Radyo basit duruyor.

Ön tasarım aptal gibi bakıyor.

Onun dışında güzel.

Ama ben bakmazdım ben bu araca.

Son derece keyifli bir araba.

Edittt: bir de arabayla sevisyor muyuz onu merak etmeye basladim artik.

Surusten cok tipine bakar oldu herkes. Direksiyonun amaci yonlendirmek, oksamak degil ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantoka -- 1 Şubat 2012; 19:54:16 >

resimdeki gibi direksiyondaki plastik kaplamaya fırın boya yapıyorlardı; giu klubünde gördüm.
    onun harici ortada-konsolun üstünde ekran var yurtdışı versiyonlarda, bi qv'de gördüm; güç grafiği çıkıyordu o ekranda biraderi olan bravodaki gibi konsolun öbür ucuna sürüş sırasında kullanılabilecek tuşları koymamışlar en azından..
    canlı olarak gördüm,etrafında bikaç tur attım,füme renkti,hoşuma gitti.. gündüz farları açıkken önü de hoş sayılır.. gizli arka-dış kapı kolları da hoş..
    giu 1.8 turbo benzina qv akar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rallier_61 -- 1 Şubat 2012; 19:57:09 >

• dolu bir guli o gayet iyi duruyor hocam (direksiyon simidi hariç).

Orijinalden alıntı: rallier_61

resimdeki gibi direksiyondaki plastik kaplamaya fırın boya yapıyorlardı; giu klubünde gördüm.
    onun harici ortada-konsolun üstünde ekran var yurtdışı versiyonlarda, bi qv'de gördüm; güç grafiği çıkıyordu o ekranda biraderi olan bravodaki gibi konsolun öbür ucuna sürüş sırasında kullanılabilecek tuşları koymamışlar en azından..
    canlı olarak gördüm,etrafında bikaç tur attım,füme renkti,hoşuma gitti.. gündüz farları açıkken önü de hoş sayılır.. gizli arka-dış kapı kolları da hoş..
    giu 1.8 turbo benzina qv akar

ps le boyarken direksyon tuşları da gitmiş :)

bu boyamayla daha kaliteli durduğunu düşünüyorum.... ekran alındığında daha güzel bir görüntü olduğu kesin :D

Geleceği düşünerek kuskulanmak yersizdir, Cünkü gelecek düsünsekte düşünmesekte gelecektir. ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: jağner

ps le boyarken direksyon tuşları da gitmiş :)

bu boyamayla daha kaliteli durduğunu düşünüyorum.... ekran alındığında daha güzel bir görüntü olduğu kesin :D

ben ps'lamadım; daha önceden görmüştüm boyalı olarak da ,resim olarak bunu bulabildim
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.