Şimdi Ara

62.000 ALFA ROMEO GİULİETTA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
2
Favori
27.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: replastone

quote:

Orijinalden alıntı: onder46

Bravo ismi 2013 yılında kalkacak ve Fiat C segmenti aracına başka bir isim verecek, umarım bilginiz vardır.

Bravonun son demlerinde olduğunu biliyorum ama aracı uzun vadede kullanmak için aldım. Bi aksilik olmazsa en az 5 sene binmeyi planlıyorum.

Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler o zaman.

Orijinalden alıntı: altunay2

quote:

Orijinalden alıntı: aahmety

direksiyon albeayı anımsattı.

evet çok benziyor. ikiside yuvarlak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antuaRri -- 2 Şubat 2012; 11:46:30 >

ever tried, ever failed. try again, fail again. fail better
  • Dış tasarıma laf yok ama içi bence çok kötü. Bizim otoparkta var bir tane dıştan çok alımlı ve güzel ama içine bir bakıyorsunuz hayal kırıklığı. Hele o direksiyon bildigin palio.

Herkes Haddini Bilecek !

''Amacımız ingilizler gibi toplu halde oynamak, bir renge ve isme sahip olmak.Türk olmayan takımları yenmektir.''
    Ali Sami Yen,1905
  • Hastayız kendilerine. Hele 235 hp lik Quadrifoglio Verde çok fena... İçinin tasarımı da çok şık bence. Sadelik herzaman iyidir. Araba kullanmak oldukça basit bir iş, bunun için bir yığın antin kuntin düğmeye ihtiyaç yok. Alacak bütçem olsa acımam çekerim altıma...

Dışı çok güzel bence...

Şampiyon sakin ol deme moduna soktun beni. :)

Asıl boş konuşan sensin ki resimden kalite tespiti yapıyorsun.

Asta J, Gui'den tasarım olarak kat be kat daha güzel bir araç ve daha çok bütünlük arz ediyor tasarımı.

Golf ise çok daha kaliteli Alfa'dan.

2 yıl geçmeden dökülmeye başlama hikayelerini okursun Alfa'nın.

Sonra da bir arkadaşın dediği gibi Alfa ruhuyla terapi olursun.

@Braunschweig

Asta J, Gui'den tasarım olarak kat be kat daha güzel bir araç ve daha çok bütünlük arz ediyor tasarımı.

Herhalde her 2 yılda bir alfa sahibi oldunuz hepside 2 yıl geçmeden dökülmeye başladı di mi

• quote:

@Braunschweig

1 sene oldu aracı alalı belki, daha hiçbir sorun yok önceden vw grubunun kaliteli araçlarından biri olan leon vardı plastikleri 1 sene geçmeden dökülmeye başladı,direksiyondan gıcırtılar geldi vs.

Asıl sen fanatikliği bırak boş konuşma git bayiye incele arabaları sendeki kedi ciger hikayesi

Astra dediğin nedir ki daha adam gibi otomatik sanzımanı yok ,motorları desen alfanın motorları şuan piyasadaki en iyi motorlar tdi,tsi vs. hepsini ezer geçer.Boş konuşmayın tasarımı belki beğenmiyorsun,milletin önünden geçerken boynu tutulcak arabaya bakarken ama sen beğenmiyorsun.Diyorsunki malzeme kaliteside uyduruk c segmenti bir araçta konsolu metal olan araç görmedim hadi boş konusarak diyorsun onunda 2 sene sonra boyası dökülcek.Heralde teknik verilerde laf edemezsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scheisse -- 2 Şubat 2012; 18:19:19 >

• Giuletta'in sadece stop lambaları güzel bence.Herkes direksiyona takmış.Nesi varki bence gayet hoş.Bmw direksiyonuna da benziyor haniFull Guiletta'nın içi çok güzelmiş.
     62.000 ALFA ROMEO GİULİETTA

62.000 ALFA ROMEO GİULİETTA

Ama 159 piyasadaki çoğu arabayı yakışıklılığı ile ezer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRangulity -- 2 Şubat 2012; 18:20:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Braunschweig

quote:

@Braunschweig

1 sene oldu aracı alalı belki, daha hiçbir sorun yok önceden vw grubunun kaliteli araçlarından biri olan leon vardı plastikleri 1 sene geçmeden dökülmeye başladı,direksiyondan gıcırtılar geldi vs.

Asıl sen fanatikliği bırak boş konuşma git bayiye incele arabaları sendeki kedi ciger hikayesi

Astra dediğin nedir ki daha adam gibi otomatik sanzımanı yok ,motorları desen alfanın motorları şuan piyasadaki en iyi motorlar tdi,tsi vs. hepsini ezer geçer.Boş konuşmayın tasarımı belki beğenmiyorsun,milletin önünden geçerken boynu tutulcak arabaya bakarken ama sen beğenmiyorsun.Diyorsunki malzeme kaliteside uyduruk c segmenti bir araçta konsolu metal olan araç görmedim hadi boş konusarak diyorsun onunda 2 sene sonra boyası dökülcek.Heralde teknik verilerde laf edemezsin

arkadaşım boşver onları hayatında alfanın yanına bile geçmemiş insanlar hala yorum yapıyor yazık!
    147 yim bile golfdan çok daha iyidir hatta geçen sene kiraladığım bmw 1.16 dan her konuda iyidir.
    aracım 2006 model ve hiç biyerinden ses gelmiyor dökülmüyorda
    ve hala insanlar aracıma dönüp dönüp bakıyor hatta soranlar bile var :)
    opel astra demişsinde arkadaşım evet güzel arabada onun dizel motoru fiata motor üreten alfa romeoya aittir

• Emir'cim sorduğun sorulardan eğer yanlış anlamadıysam aklındaki modeller arasından Giulietta biraz öne çıkmış. Ama Alfa aşığı olmayan herkes gibi markanın ve araçlarının karşı konulmaz dişiliğine ve çekiciliğine ''karşı koymak'' için iç tasarımını uzun dönem kalitesini sorguluyorsun.

Sana 1,5 yıl Giulietta (1.4 TB 120 hp) ile yaşadığımız dolu dizgin aşkın detaylarından bahsedersem sevgilisiyle yaşadıklarını arkadaşlarına anlatan ergen pozisyonuna düşmüş olurum. Sanırım anladın.

Bu hatayı yapan ergenin aklından hiç bir zaman yaşadıklarının sadece kendisine ve partnerine özel olduğu veya anlattıklarının karşısındakileri kendisi kadar heyecanlandırmayabileceği ihtimali geçmez.

Ama ben herşeyi göze alarak şunu söyleyeceğim:''Bugüne kadar beraber olduğum hiçbir araba Giulietta kadar dişi ve seksi değildi''

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=57285883

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milchschnitte -- 2 Şubat 2012; 21:21:46 >

• Giuiletta nın vites topuzunun yerinden çıkma olayı vardı umarım halledilmiştir...
  • Beyler şuna bir açıklık getirelim biz burada teknikten bahsetmiyoruz. Dış tasarımın muazzam lığından iç tasarımın ise bir o kadar kötülüğünden bahsediyoruz.
    arkadaşın koyduğu en alt donanım resimlerinde 14 bin lira fark bulunmaktadır. orta paket resimlerinde koyduğu arabalarda ki fiyat farkı ise 7 bin lira fark vardır + orta paket resmindeki alfanın deri koltuğu için bir paket satın alınması gerekmektedir ve bu paket + 5bin lira ettimi 12bin lira ayrıca şunu söylemeden de geçemeyeceğim en alt paket resmi ile orta paket resmi arasındaki tek fark arkadaşında vurguladığı metal gövdedir. En üst paket resimlerinden bahsetmek gerekirse Giulietta'nın fiyatı TAM 86.505 bir Alfa'ya 86.505 lira! golf'ün en üst paketi ile arasındaki fark 26.505 lira ve arkadaşın koyduğu Giulietta resmi Türkiye'deki full paket içerikleriyle tam uyuşmuyor Türkiye'deki en üst paketlerde ekran bulunmamaktadır. Teyp bölümü fark göstermektedir. Kısacası arkadaş google pitcuresdan bulduğu resimler üzerine yorum yapmaya çalışmış.

2005 VW Passat

• quote:

Orijinalden alıntı: milchschnitte

Emir'cim sorduğun sorulardan eğer yanlış anlamadıysam aklındaki modeller arasından Giulietta biraz öne çıkmış. Ama Alfa aşığı olmayan herkes gibi markanın ve araçlarının karşı konulmaz dişiliğine ve çekiciliğine ''karşı koymak'' için iç tasarımını uzun dönem kalitesini sorguluyorsun.

Sana 1,5 yıl Giulietta (1.4 TB 120 hp) ile yaşadığımız dolu dizgin aşkın detaylarından bahsedersem sevgilisiyle yaşadıklarını arkadaşlarına anlatan ergen pozisyonuna düşmüş olurum. Sanırım anladın.

Bu hatayı yapan ergenin aklından hiç bir zaman yaşadıklarının sadece kendisine ve partnerine özel olduğu veya anlattıklarının karşısındakileri kendisi kadar heyecanlandırmayabileceği ihtimali geçmez.

Ama ben herşeyi göze alarak şunu söyleyeceğim:''Bugüne kadar beraber olduğum hiçbir araba Giulietta kadar dişi ve seksi değildi''

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=57285883

Araba hakkında duyduklarım açıkçası korkutuyor. Performansına denilecek hiç bir söz bulamam imkansız 170 beygirlik bir aletten bahsediyoruz. Fakat beni kıllandıran iç tasarımı gerçekten özenilmemiş gibi duruyor. Arabanın dış görünüşüne bayılıyorum arka stop lambaları enfes. Fakat içine binince sanki 2 yılda soyulmaya başlayacak gibi geliyor. Ayrıca herkesten duyduğum sakın Alfa alma 2 yılda gıcırdamaya başlar, arıza verir lafları gerçekten aklımı karıştırdı. En son kullanan bir arkadaşımın memnunsuzluğundan sonra foruma danışayım dedim.

2005 VW Passat

• Bende şuna açıklık getireyim...Konuyu açma şekline bakarak kararsız bir genç olduğun fikrine kapılmıştım ancak şu son yazdığına bakarak en yakın arkadaşının aldığı Giu'yu kıskanan, bir tarafına illede hata bulmaya çalışan biri olduğunu düşünmeye başladım. Konuyu evirip çevirip Golf'e getirdiğine bakılırsa VW satışcısı olma ihtimalin de var.

Fiyat konusunda da biraz daha detaylı araştırma yapmanı tavsiye ederim.

Daha iki gün önce görüştüm: Disctinctive (yüksek donanım) 170 Multiair + spor paket (deri döşemeli) + navigasyon + 18 inc jant... Fiyat?: 73.000 TL.

Ama en alt donanımdan itibaren standart olan ne: Kimilerinin hayatı boyunca tadamayacağı ''Alfa ruhu!''(terapi etkisi olduğu doğrudur) + otomobil mimarisi (mimari diyorum-sanat diyorum) + sıradışılık + gerçek sportiflik + rafinelik ve sıradan bir otomobil severin pek anlayamayacağı pek çok duygu bir aradadır.

Bir defa test edin, direksiyon hassasiyetinin bile kendi sınıfındaki araçlara nasılda fark attığını anlayacaksınız (belki de anlamamazlıktan geleceksiniz... size kalmış)
    :
    Neyse çok uzatmayayım, otomobil aşığı ve aynı zamanda ralli pilotu olan bir arkadaş aşağıda neler yazmış bir solukta okuyun yeter.

http://ismailterzi.wordpress.com/2011/10/30/alfa-romeo-giulietta-1-4-tb-distinctive/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milchschnitte -- 2 Şubat 2012; 22:06:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: milchschnitte

Bende şuna açıklık getireyim...Konuyu açma şekline bakarak kararsız bir genç olduğun fikrine kapılmıştım ancak şu son yazdığına bakarak en yakın arkadaşının aldığı Giu'yu kıskanıp içine sindiremeyen, bir tarafına illede hata bulmaya çalışan biri olduğunu düşünmeye başladım. Konuyu evirip çevirip Golf'e getirdiğine bakılırsa VW satışcısı olma ihtimalin de var.

Fiyat konusunda da biraz daha detaylı araştırma yapmanı tavsiye ederim.

Daha iki gün önce Disctinctive (yüksek donanım) 170 Multiair + spor paket (deri döşemeli) + navigasyon + 18 inc jant... Fiyat?: 73.000 TL.

Ama en alt donanımdan itibaren standart olan ne: Kimilerinin hayatı boyunca tadamayacağı ''Alfa ruhu!''(terapi etkisi olduğu doğrudur) + otomobil mimarisi (mimari diyorum-sanat diyorum) + sıradışılık + gerçek sportiflik + rafinelik ve sıradan bir otomobil severin pek anlayamayacağı pek çok duygu bir aradadır.

Bir defa test edin, direksiyon hassasiyetinin bile kendi sınıfındaki araçlara nasılda fark attığını anlayacaksınız (belki de anlamamazlıktan geleceksiniz... size kalmış)

Neyse çok uzatmayayım, otomobil aşığı ve aynı zamanda ralli pilotu olan bir arkadaş aşağıda neler yazmış bir solukta okuyun yeter.

http://ismailterzi.wordpress.com/2011/10/30/alfa-romeo-giulietta-1-4-tb-distinctive/

araba yaşıtım arkadaşımın değil benden yaşça büyük olan samimi olmadığım sadece araba konusunda muhabbetimiz olan bir tanıdığımın. Bırakın 2 ayda bir gördüğüm bir insanın arabasını kıskanmayı (arabasından kendisininde mutlu olmayan bir insanı) her gün gördüğüm insanları bile kıskanmak adetim değildir. Terbiyesizliğin lüzumu yok!!! Ayrıca Konuyu evirip çevirip Golf'e getirdiğimde yok daha önceki yazılarımı da okuyacak olursanız bir Volswagen sahibi olarak Vwden şikayetçilerin başındayım! Golf'e nereden geldiğime gelirsek sayfanın üstündeki @Braunschweig arkadaşın resimlerle iç tasarım karşılaştırma yaptığı yoruma cevabımdı.

2005 VW Passat

• 50-60 bin TL civarlarında bir nevi düşünebilinir ama içi çok vasat
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.