|
Bildirim
|
İstese de topu Arapların çalıştığı inşaata kaçamazdı, eskiden Arap mı vardı memlekette?!
|
ahahaha önce tecavüze uğradın iması, şimdi ufak çocuksun iması. aman kardeşim devreleri çok zorlama sana fazla bu kadarı
![]() |
![]() |
6 yaşında çocuk evlenebilir dediği için zaten mahkemede olmaması lazım çünkü eylem yok. Evlendirirse o zaman mahkemeye alırsın.
Eleştiren ise gerçekten eleştirdi mi? Yoksa sizin anlayışınız ile sövdüde siz onu eleştiri mi sayıyorsunuz ben daha çok bunu merak ettim aslında. Bu arada Kur'an da çocukların evlilik yaşı çok tartışmaya açık bir konu. Bir sürü farklı yorum var. Bu forumda net bilgi verecek kadar donanımlı biri olduğunu sanmıyorum. Ancak karikateistten gelip kesilmiş ayet koylarlar o olur. |
Tüm alemler ve insanlar için indirilen bir kitapta hayatın temel yapı taşlarından birisi olan aile/evlilik kurumu için getirilen düzenlemelerin yoruma açık olması, anlaşılır ve net olmaması her zaman çok ilginç gelmiştir bana.
Kuran'a göre başka türlü sünnete göre başka türlü uygulama başka türlü. Hep çeşit çeşit. |
6 yaşında çocuk evlendirilen olur demek Pedofili yi savunmaktır. İfade özgürlüğü içinde değerlendirilemez.
|
şimdi evlenebilir demek o adamın görüş ve zihniyeti adam söylemde bulunmuş eylemde bulunmamış yani 6 yaşındaki çocuğu evlendirmemiş
nu söylemden ötürü eleştiri uslubunu kaçırırsanız mahkeme de olabilir siniz Top 8 diye bi film vardı orda insanlar birbirlerini yapmadıkları şey için mahkemeye verip hapse attırabiliyo Türkiye de o şekle dönüyor |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|