Şimdi Ara

30 Yaşında Evde Kalmış.. Ve İnsanlıktan Cadılığa Evrilmiş Kız Kişisi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
4.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugün öğleden sonra yaşadığım bir olayı size aktarmak istiyorum..

Bizim oturduğumuz yer 3 katlı bir ev en üst katta sadece annem ve ben yaşıyoruz 20-25 Yıllık bir bina.Ve bu yüzden gerekli altyapı pek yok.Biraz ses yükselse aşağı katlara veye aşağıdan yukarı rahat bir şekilde duyuluyor.

Bugün de Cumartesi her şey güzel.. Ama; birden 2. kattan bu güzel günün içine eden bir ses yükseldi. Fakat, öyle böyle değil. Ortalık savaş alanı. Birileri boğazlanıyor.Çığlıklar,eşyalar havada uçuşuyor. Aslında bu döngü hafta 3 yada 4 kez gerçekleşir. Fakat, bu sefer ki deprem niteliğindeydi.

2. Katta ise anne,anneanne 22 yaşlarında bir erkek çocuk, 25 ve 30 yaşında da 2 kız kardeş oturuyor. Lütfen beni yanlış anlamayın. İnsanları küçümsemiyorum haddime değil. Bu 30 yaşında ki cadı akşama kadar evde oturuyor. Ev işini annesi yapıyor. Üstelik annesi ve anneannesi sabahın saat 06:00' da tarlaya çalışmaya gidiyor. Ve 25 yaşında ki olan kız ise bir telefon firmasında çalışıyor. Erkek olan askerden yeni gelmiş.

Anneleri ve anneanneleri gariban sessiz, çok iyi kadınlar ama erkek çocuğu ve en çokta cadı düşman başına. Ne bir selam, ne bir komşuluk, ne bir kibarlık nede insaniyet namına hiç bir eylem yok. Bana gereği yok ama annemin canı sıkılıyor o yüzden dedim.

Şimdi bu cadı kişisi insan değil. Akşama kadar annesine,kız kardeşine ve erkek kardeşine sözleri ve davranışları ile eziyet ediyor. Doğal olarak da oğlan çocuğu dayanamıyor ve sonuç pat-küt. Ki; ben bu kızdan hiç bir şekilde haz etmem. Çünkü onu ilk insandan ayıran tek şey, kıyafet giyiyor oluşu. Annesi kaç yaşında çalışıyor ama kızımızın maşallahı var. Bir marjinellikler,burnu havadalıklar,spora gitmeler,gezmeler vs.

Neyse daha anlatacağız birazda konuya dönelim.

Annem dedi ki;gidip bakalım. Çok kötü sesler geliyor.. çocuk bir şey yapmasın kıza.'Ben her ne kadar kızdan haz etmesem de kadın şiddetine karşı fazlasıyla hassas bir insan olduğumdan dolayı' Tamam anne gidip bakalım.Beraber aşağıya indik. Annem zili çaldı. Ben biraz geride ve yukarı merdivende duruyorum. Kapı açıldı ve karşımızda cadı. Annem daha ağzını açıp bir kelime dahi edemeden.. Ne var! Sonra çat kapı annemin suratına. Bende sinirlendim! ve bağırarak Hazzktr dedim seni insan yerine koyup, merak eden de kabahat. Daha sonra anne boşver gel eve çıkalım dedim ve çıktık.

-Anne ben sana gitmeyelim dedim. Bak gördün aldık mı ağzımızın payını. Oğlum ne bilim bende korktum bir şey olmasın diye öyle düşündüm dedi. Anne.. kendisini çok iyi yerde gören ve bencil olan her şey benim gözümde çöptür. Bu aşağıda ki; insan müsveddesi de gördüğüm en büyük çöp yığını. Haklısın oğlum dedi. Bundan sonra muhatap olmamak gerekir. Tabi ki öyle.

Bu kızın evde kalma sebebi belli. Çünkü; ben yaşıma kadar böylesine iğrenç tavırları olan,insanlıktan nasibini almamış,her şeyin merkezine kendini koyup,baskın çıkma çabasında olan,dışarıda kendini marjinal sanıp,içeride çöp olan,hiç bir görgü kuralına sahip değilken öyleymiş gibi davranan ve ölümüne gıcık alınacak bir karakter görmedim.

Bu evlense bile kocası bunu 1 ayda boşar. Allah-u Telaya büyük konuşmayayım ama; en azından ben böyle bir insan ile 5 dk aynı ortamda kalamam.

Şimdi size soruyorum arkadaşlar. Böyle bir olay karşısında siz nasıl davranırdınız? Veya nasıl tepki verirdiniz?

30 Yaşında Evde Kalmış.. Ve İnsanlıktan Cadılığa Evrilmiş Kız Kişisi!

Edit

Ulan ya hemende seks uzmanları konuya gelmiş. Madem bu kadar iyi analiz yapıyorsunuz.. gelin bunu eyleme dökün de teziniz çürümesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApsinteX -- 22 Nisan 2018; 13:29:46 >

• Hepsini okudum

Hocam muhatap olmayın imkan varsa ev değişin komsu yuzunden ev degistiren insanlar taniyorum cidden bazi insanlarda Allah korkusu yok ya hu bu nasıl bir insanliktan nasibini almamışliktir ki insanlar senin yüzünden kendi evinde ozel alaninda rahat yuzu goremiyor

Cok gecmis olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhatap olmayıp haberleri takip edeceksiniz çocuk kızı temizlemiş mi diye.İkisinden de kurtulmuş olursunuz böylece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celades -- 22 Nisan 2018; 6:44:10 >
  • Eğer ev sahibi değillerse evden bile artırabilirsiniz. Bu kavgalarda polis çağırın gürültü tutanağı tutsunlar. Biraz uğraşarak kurtulabilirsiniz. Sizin adınıza üzüldüm, komşu önemli gerçekten.

Bununla uğraşmam diyorsanız en iyisi kendi hallerine bırakmak. Zaten bu kafayla bir gün mutlaka karakolluk olurlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neredeyse her binada bu tipleden var.Ayrıca 1 sene kız yurdunda çalıştım o dışarda manken gibi dolaşan kızların yurttaki hallerini kavgalarını çirkefliklerini görseniz kusarsınız.Ailelerini arayıp bağırıp çağıranı küfür edenini çok gördüm .Eminim çogu erkek yurdunda bu kadar kavga dövüş olmuyodur ve odaları daha temizdir

Bırak birbirlerini yesinler asla muatap olmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 22 Nisan 2018; 8:21:6 >
  • bu apartman hayatında her katta oturanın yaşı işi akşama kadar ne yaptığı biliniyor. sırf bu yüzden ev alamıyorum home office çalışan evden çıkmayan bi aygırım deli gibi dedikodumu yapacak tüm apartman. rezidans alasım var onada para yetmiyor.
  • Bırakın, ellemeyin. Yesinler birbirlerini. Böyle insanlara müstahak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence bu nefretinin arkasında başka şeyler yatıyor :)

• Bir şekilde yokmuş gibi davranmaya çalışacaksın, yapacak bir şey yok. Polis çağırsan gelip bir konuşurlar ama anlattığın gibiyse 1-2 güne eskisi gibi devam eder muhtemelen, olan polisin zamanına olur. Bu tarz durumlar yüzünden taşınan çok tanıdığım oldu, ne b*k yerlerse yesinler deyip hiç düşünmemekten başka şansınız yok ne yazık ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mianfei

Bence bu nefretinin arkasında başka şeyler yatıyor :)
    +1liyorum ben olsam umrumda dahi olmazdı.

• kız neden kapıyı çarpıyor çünki azmış sende onu ıslatmıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 22 Nisan 2018; 10:35:12 >
  • Red_devil33 kullanıcısına yanıt

• Hocam kızla evlenip sevap işleyiver be ne olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

Bu mesaj silindi.
    kalktı
  • Ulan nasil sinir oldum onu benim anneme yapacak abisinide alirim onuda alirim hepsini ust uste koyup neyse

• Apartman olayını sevmem haz etmem biz 2 katlı yerde oturduk geçinemedik çıkıncada biz tuttuk 5-6 senedirde rahatız yukarda teras var o da bize ait sorun falan yaşamıyoruz yani iş değil apartman mantığı.

Muhattap olmayın kardeşim çok gürültü yapıp rahatsız ediyorlarsa ara polisi mum gibi olsunlar.

Ya işte böyle kız kuruları kendini üstün gördüğü için böyle oluyor hayır evlenmemiş olabilirsin git takıl birileriyle mutlu ol ki evdekilere iyi davran baba yoksa o erkek kardeşin yerinde olsam gereken otoriteyi sağlar kızın hükümdarlığına son veririm yoksa çekilmez o ev aman aman düşman başına biz bide böyle tiplerle evlencez ya kardeşim kurtarın kendinizi bulun bi yabancı hatun bakın dalganıza.

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Hepsini okudum

Hocam muhatap olmayın imkan varsa ev değişin komsu yuzunden ev degistiren insanlar taniyorum cidden bazi insanlarda Allah korkusu yok ya hu bu nasıl bir insanliktan nasibini almamışliktir ki insanlar senin yüzünden kendi evinde ozel alaninda rahat yuzu goremiyor

Cok gecmis olsun
    Zaten muhatap olmuyorum ama; annemin ısrarları yüzünden insanlık yapalım dedim. Ben köpek olduğunu biliyorum da annem işte.

Hocam ev değiştirmekte bir sürü mesele ya. Bulması depozitosu,kirası,emlakçıya parası,taşınma masrafı çok sıkıntılı çok.

Allah korkusu olsa hem hiç bir katkı yapmayıp hemde evdekilere öyle davranmaz. O annesine yazık..

Her zaman bu şekilde. Sabah başlıyor ara,ara akşama kadar devam ediyor.

• CR7_35 kullanıcısına yanıt
    Zaten taşındığımızın 3. günü bu kapıya geldi. Neymiş efendim.. Ben müziğin sesini çok açıyormuşum. Ulan geldiğimiz ilk günden bu yana ben sizi dinliyorum. Birde üslup falan yok. Kapıyı açtım yüzüme,yüzüme bağırıyor. Şşşş ne oluyor hayırdır? Kendine gel. Bir şeyleri söylemenin bile bir üslubu var. Benim asabımı bozma bir sorun var ise, ev sahibine söyle zktr diyerek kovdum. Karşında bir bayan var diyor. Ben bir bayan görmüyorum dedim. Şimdi defol bir daha da hiç bir şey için gelme dedim.

Erkek çocukta hak ediyor. Çünkü; her defasında bunlar olduğunda evden çıkıp gidiyor. Ne söz dinletebiliyor nede dayak ile bir şeyler yapabiliyor. Çok pasif bir çocuk.

Valla o kız için düşman başına bile diyemiyorum. Yazık yahu. Allah yardım etsin onu alana. İnsanı hayattan soğutur.
  • dtsaykopat kullanıcısına yanıt
    Adam hakli beyler. Bana da oyle geliyor.

• gktgemre kullanıcısına yanıt
    Aman kardeşim!

Bu adamı cehenneme götürür. Ne kadar sevabın varsa bunun yüzünden heba olur. :))
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.