< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İki aracıda kullanmadım ama yeni araba her zaman daha iyidir. En dandik marka model olsa bile yeni tercihim olurdu. Yaşlı araçların ağır bakımları zamanla kırılan plastik aksamları derken sürekli parçacı ile sanayi arasında gider gelirsiniz. Yok amortisörü eskidi değiştir, yok trigeri, yok baskı-balata-volantı, yok diski erimiş hadi balatada yeni olacak. Yok güneşliğinin klipsi kırıldı tümden yeni al vs liste uzar gider. Buna ilaveten boyası zayıflamış bol fırça çizikli ve ufak tefek gamzeli bir kaportalı araç olacağı da malum. Yeni arabanın bence 5-7 yıl derdi yok. Garantili olması da cabası. Yeni alın derim. |
İki aracıda kullanmadım ama yeni araba her zaman daha iyidir. En dandik marka model olsa bile yeni tercihim olurdu. Yaşlı araçların ağır bakımları zamanla kırılan plastik aksamları derken sürekli parçacı ile sanayi arasında gider gelirsiniz. Yok amortisörü eskidi değiştir, yok trigeri, yok baskı-balata-volantı, yok diski erimiş hadi balatada yeni olacak. Yok güneşliğinin klipsi kırıldı tümden yeni al vs liste uzar gider. Buna ilaveten boyası zayıflamış bol fırça çizikli ve ufak tefek gamzeli bir kaportalı araç olacağı da malum. Yeni arabanın bence 5-7 yıl derdi yok. Garantili olması da cabası. Yeni alın derim. |
Omoda
|
yeni kasa i20 alınacak ise Auris'e tercih ederim ben şahsen. |
95 Broadway ... 2005 Megane 1.6 HB ... 98 Fiat Marea 1.6 ... 2006 Corolla 1.4 HB D4D ... 2010 Chevrolet Aveo NB 1.4 AT ... 2010 Accent Era 1.4 Select AT ... 2018 Hyundai i20 1.4 Style AT ... 2011 Clio 1.2 Grandtour Extreme... 2012 Fiat Fiorino Combi 1.3 Active... 2005 VW Golf 1.6 Tiptronic... 2016 i20 1.4 Elite Smart AT... 2007 Renault Kangoo Multix 1.5 DCI Authentique...
|
Auris alan kısım genelde aracını hor kullanmaz , bakımlarını zamanında yapar, temiz binerler. eğer aileiniz kalabalıksa 2 çocuk vs. auris tercihi yapabilirsiniz. yok sadece 2 kişiyseniz i20 veya rio gibi araçlarda işinizi fazlasıyla görecektir. |
Yeni araba her zaman iyi değildir bunu Mercedes Volvo vs kullanmış kullanan birisi olarak söylemek isterim sağlam kalite olsun eski olsun Link vatandaşta yaşam kalitesi olmadığı için at arabasına bile binse bir yerden bir yere götürür sıkıntı yok < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 15 Şubat 2023; 9:23:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nobody can interfere everybody's life
|
Burda iki önemli faktör var ben arabaları incelemedim, ama auris hakim olduğum bir araç. Şahsen b sınıfı sıfır bir araca binip servise soyulmaktansa 2016 model az km düzgün bir c sınıfı aurisi tercih ederim. Uzun süre binerim dersenizde bir yalıtım yaptırıp keyifle binilir. Bunun dışında konfor, şanzıman, motor ve sürpriz arızaları da düşünmek gerek. Bizde 2 adet 2012 auris dizel var şanzımanı dışında kusur bulacağım bir yeri yok. 2016 model düzgün bakılmış bir auris sizi masrafsız minimum 5 sene götürür. bizdekilerin biri 200 bin üstü daha anahtar değmemiş sadece yağ bakımı. Ben olsam auris seçerim. Bir çok araç geçti elimizden zamanının lüx aracı olsun orta düşük sınıf araç olsun japon, alman, italyan, fransız kullandık ama sağlamlık ve sorunsuzluk olarak toyotayı başa yazarım. |
2012 COROLLA 1.4 D-4D ELEGANT KAR BEYAZI / PEUGEOT 208 1.4 HDİ ACTİVE ALP BEYAZI
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yukarıda birisi garantili olsun demiş ama B sınıfı seçeneklerinin de garantisi neredeyse sona erecek. Gelelim tercihe. Kokpite oturduğunda sınıf farkını kesinlikle hissedeceksin. 2016 Auris eski bir araba değil ki. Eğer sahibi hor kullanmamışsa 7 yaş bir Japon arabası için henüz bebeklik dönemi olarak kabul edilir. |
ne kadar sure kullanmayi planliyorsunuz? 2-3-4 sene kullanir satarim derseniz i20, daha kotu bir arac olsa da sorunsuz ve garantili doneminde kullanir satarsiniz. daha uzun vadeli dusunuyorsaniz, yapacaginiz olasi masraflarida cikarmis olacaginidan daha iyi arabaya uzun sure binmis olursunuz. |
Benim fikrim kesinlikle auris , ama sizin bütçenizi bilemediğim için birşey diyemiyorum, bir parça almak lazım olur auris e ödersin 8000 , i20 ye ödersin 7000 ama o aradaki 1000 tl fark senin için büyüktür. bir de auris in hangi yılı cvt mi mmt mi ? hepsini kullanmış birisi olarak auris diyorum i20 ve c3 kötü değil ama kullanım açısından bir de sınıf farkı çok farklı bir durum auris c3/i20 nin üzerinde bir araç. Hatta 10 yaşındaki yada 15 yaşındaki D sınıfı bir araç yeni kasa b/c sınıflarından bile çok çok iyi olduğu konular oluyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Dog -- 16 Şubat 2023; 4:52:0 > |
&amp;amp;lt;3
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
camı kırınız düğmeye basınız sonrada kaçınız
|
eskiden içi bagajı daracıktı ilk tsi dsg yılları , şimdi daha geniş yaptılar ise o da mantıklı eskiye nazaran daha havadar mı ? |
&amp;amp;lt;3
|