Bildirim
Ford focus 3.5 alacaklar kendi görüşlerim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksln -- 3 Mayıs 2020; 22:22:23 > -
Böyle bir Ford incelemesinden sonra hastası ve bir modeline sahip olduğum Ford'dan soğudum. -
Rüzgar sesi ve yalıtım konusunda yanılıyorsunuz araç çok fazla rüzgar sesi alıyor rakiplerine gore golf, Megane vs
Yakıt tüketimi olarak 2 yıl önce en boşuna kiralamıştim İzmir budgetten 3 kişi 50-60km şehir içi gerisi şehir dışı ortalama 100-110 civarında 4.5 ortalaması vardı aracın. Ama yol rüzgar sesi çok fazlaydı. Heleki boş paketteki multimedya tam rezalet, ses sistemi de aynı şekilde. Yeni focus daha güzel gözüküyor fakat hem fiyatı hem servisi hiç alınabilir gözükmüyor. -
Bendede 3.5 kasa DCT var bunlar 1.5 motor. Bence rüzgar sesi değilde yol lastik sesi sorunu var. Ben rüzgar sesinden hiç şikayetçi değilim yol sesi onu bastırıyor zaten. Yakıt olayına gelince Yol bilgisayarı doğru göstermiyor Focus az yakan bir araç değil şehiriçi 7.5 şehirdışı ortalama 5.5 yakan bir araç. Yaşam alanı dar tavan basık oturma pozisyonunu ayarlamak zor iri ve boylu iseniz. Ses sistemi falan idare eder sonuçta bu sınıfta mükemmel ses kaç araçta var. -
Bu fiyata Fluence bulunabiliyor, dizel+otomatik. Ama yol tutuş ve kalite olarak Focus elbette iyidir, şahsen dizel otomatik bir araç almaya bakardım. -
Şehir içi 6.2 ye fazla diyorsunuz da ne bekliyordunuz onu anlamadım? Bu değer fazla ise heralde motosiklet falan kullanıyordunuz daha öncesinde -
2015 1.6 tdci titanium focus sahibi(eski aracım astra j) olarak bende ekleme yapmak istedim
-süspansiyonlar sert yoldaki her hareketi koltukta hissediyorsunuz bağımsız süspansiyon boş iş astra j de aynı yolu tutuyor
-koltuklar sarıyor ok ama süngerleri taş gibi uzun yolda popoma ağrı giriyor ayrıca koltuğun oturma kısmı baldırlara doğru kısa kalıyor
-manuel vites dayanıklıdır ok ama debriyaj çok yukarda kavrıyor(focuslarda böyleymiş) vites yolları çok uzun acemi şöföre döndüm 8 ay oldu hala alışamadım
-araç seyir halinde belli belirsiz titreşim var ford özel servisi bindi kullandı normal dedi ama bence normal değil anlayamadım
-her pozisyonu denememe rağmen ben bu araçta bir türlü tam oturma pozisyonunu bulamadım yarım saati geçen yolculuklarda sağ ayağıma kalçadan ayak bileğime ağrı giriyor
-fren pedalı gaz pedalına göre çok yukarda bu olay bütün sürüş zevkimi bozuyor frenin gaza yakın olması gerekir diye düşünüyorum istediğim anda hemen ulaşabilmeliyim
Şehir içi hesaplama yapmadım aracın karma değeri 4.5lt şehirler arası 3.6lt gösteriyor ancak benim pompa ölçümümle 4lt çıktı.
Bu sonuçlara önceki 2012 astra j sport 1.3 cdti aracımla kıyaslayarak vardım ve şunu söyleyeyim astra focusdan bariz daha konforlu net.Ayrıca sakin araç kullanan biri olarak astrayı kullanırken daha çok zevk alırdım. astra ya göre focusun artısı model itibarıyla teknolojik ekipmanları ve mekanik olarak daha sağlam hissettiriyor.
bence focus mca (3.5) olmamış ford mühendislerinin konfor çalışması lazım.
En Beğenilen Yanıtlar

Böyle bir Ford incelemesinden sonra hastası ve bir modeline sahip olduğum Ford'dan soğudum.
![]() |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X