Şimdi Ara

512 MB Nvidia GeForce 8500GT Ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
13.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 512 MB Nvidia GeForce 8500GT Ekran kartı Arkadaşlar bu ekran kartı nedir ne değildir?
    ne oynanır ne oynanmaz.?
    Kardeşim Pc alıyormuş ekran kartı için budur dedi? Bende bilgi toplayayım dedim.

şimdiden tşk.

• o ekran karti cok luzumsuz miktar da bellege sahip dandik bir ekran kartidir

256 mb lik modeli varsa onu al hatta 128 varsa onu al derim

nerdeyse ayni performansi alirsin

ki soracak olursan oyun icin asla almam o karti
  • o ekran kartının bellegini hdd olarak kullanırsan ancak 1 işe yarar onun dışında cacık
  • somut olarak ne oynayabilirsin çok mu vasat?
  • gta counter felan oynatır normal bi şekilde. tabi başka oyunlarıda oynatır ama düşük ayarlada genede yavaş şekilde oynatır.
  • bir 8500 gt sahibi olarak ben bile dalga gececem simdi cunku 512 mb yapacaz diye gpu ve ram hizlarini dusuk tutmuslar.256 palit sonic olanini bari alsin oc cektiginde bioshock airborne r6 vegas filan oynatiyor 1024 de aa ma yok tabi.
  • Senin dediğin kaRT 512 MB DDR2 ama 512 göründüğüne bakma 256 DDR3 alırsan 512 'nin kat kat daha üstünden performans alırsın.Hala pc yi toplatmadıysa PALIT 8500GT sonic alsın.(Frekansları çok yüksek. carbon fear s.t.a.l.k.e.r hepsini full detay açsan banamısın demez.)

ALINTI: Byhttp://forum.donanimhaber.com/m_16682840/tm.htm

Sık Sorulan Sorular 5 " 512MB DDR2 kart mı tercih etmeliyim, 256MB DDR3 mü? " Arkadaşlar, Giriş ve Orta Seviye Ekran kartlarının 512MB fiziksel belleği hakkıyla kullanması, hele ki DDR ve DDR2 belleklerle imkansızdır, düşük saat hızları sebebiyle, 512MB bellek sadece fiziksel olarak bir görüntü oluşturacaktır kartın PCB'sinin üzerinde. Bu kartların yerine bazı modellerde daha ucuza satıldığı görülen 256 MBve DDR3 bellekli olanları almak daha mantıklıdır. Ayrıca kartın mimarisi ve elinizdeki bütçeye göre oyun PC'leri için en az 128bit modelleri seçmeniz gerekmekte, piyasada 256, 320, 512, vs. bit kartları da bulmak mümkün, tabi bu da daha yüksek bütçe gerektirir...
    (Eğer amaç oyun PC'si toplamak değil de, sadece Internet ve Film seyretmekse, HDMI, Avivo, vb. kartlara yönelmek daha doğru olacaktır...)

İNANMIYORSAN LİNKE TIKLAYIP SIKÇA SORULAN %: SORUYA BAKARSIN

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Palit 8500 gt sonic gpu 600@751

Airborne

• Bioshock ve r6vegas ss leri de koyacaktim ama sunucu hatasi veriyor bioda 20 30 vegasta gene 20 30 arasi 1024 high ayarda.bu arada islemci su anda 46 liraya satilan sempron 3000.
  • Usta konuyla alakası yok ama COD 4 ü

AMD AThlon 64 X2 +4800 2.5 Ghz
    2 GB DD2' 667 Mhz bellek
    PALIT 8500GT Sonic 256MB DDR3

Oyundaki bütün dinamikleri high yapsam hiç kasmadan oynaya bilirmiyim?(1024x768 de)
  • “Tavsiye edilen sistem”

* CPU: 2.4 GHz dual core ya da daha üstü
    * RAM: 1GB XP için; 2GB Vista için
    * Harddrive: 8GB boş hard disk alanı
    * Video card: 3.0 Shader. Nvidia Geforce 7800ya da daha üstü, ATI Radeon X1800 ya da daha üstü

“Minimum gereken sistem”

* CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 2.4 GHz ya da AMD(R) Athlon(TM)
    * 64 2800+ processor ya da 1.8Ghz Dual Core Processor
    * RAM: 512MB RAM (768MB Vista için)
    * Video card : NVIDIA(R) Geforce(TM) 6600 ya da daha üstü ATI(R) Radeon(R) 9800Pro ya da daha üstü

-----------------------------------------

gene r6vegas gibi 20 30 arasi takilmadan oynatir bence 1024 de.
  • Kardeş Kullanacağın Ekran Kartının Çok serisi var .. ama senin kullanığın pcı-expres 512 Mb turbo keş ise güsel bi ekran kartı .... ama Düs versiyonu ise arkadaşın dediği gibi 256 veya 128 al daha iyi Neden diye dersen pek fark göremeyecende ondan... Bide ekran kartını alırken soğutum sitemine dikkat ett ..
    Çünkü gerçekten lasım oluyo... Efekli oyunlarda ekran kartı sınınca üzerinde bakır soğutucu işe yaramıyor... Yaraması için ya fan takacan yada Kasanın içindeki souğutum sistemin süper olması lazım....
  • tamam tşk.
    Gerçi yinede almayı düşünüyorum ama bi şekil yapacam artık
  • fazla oyun oynayan biri değilim aslında..

oynadıklarımda Frozen Throne
    CS 1.6
    Ultima Online.. sonra değiştiririm ekran kartını

tek oynamak istediim prostreet idi. oda askıda artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillJoy -- 13 Ekim 2007; 22:43:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyrix120

“Tavsiye edilen sistem”

* CPU: 2.4 GHz dual core ya da daha üstü
    * RAM: 1GB XP için; 2GB Vista için
    * Video card: 3.0 Shader. Nvidia Geforce 7800ya da daha üstü, ATI Radeon X1800 ya da daha üstü

“Minimum gereken sistem”

* CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 2.4 GHz ya da AMD(R) Athlon(TM)
    * 64 2800+ processor ya da 1.8Ghz Dual Core Processor
    * RAM: 512MB RAM (768MB Vista için)
    * Video card : NVIDIA(R) Geforce(TM) 6600 ya da daha üstü ATI(R) Radeon(R) 9800Pro ya da daha üstü

-----------------------------------------

gene r6vegas gibi 20 30 arasi takilmadan oynatir bence 1024 de.

Usta tavsiye edilen sistemde herşey uyuyar ama ekran kartı 7800 ve üstü demişsin.PALIT 8500 Gt SONIC le nasıl bir performans elde edebilirim? bütün grafikler açık oynayabilirmiyim bu ekran kartıyla

• 8500gt, min sistemdeki kartlara eşdeğer, tavsiye edilen sisteme göre en az 8600gt almalısın. bu oyunu oynamadığım için ayarları konusunda birşey diyemem.
  • Kesinlikle diğer arkadaşların dediği gibi; 256 MB GDDR3'lü versiyonunu al. Hatta Palit HD 2600 Pro Sonic'in(Aşağıda kartın fiyat linki var) 8500 GT'ye göre çok daha iyi değerler aldığı söyleniyor. 2600 PRO Sonic'ide araştırabilirsin

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2092
  • pismanim, almaz olaydim,

quake4 multiplayer demoda 800*600 de rahat oynaniyor (daha yuksekte yer yer fps 60 dan 30, 25 lere dusuyor, ekran titriyor, vay amanin oluyor)
    quake4 multiplayer full de internette oynamaya kalkdiginda daha guzel haritalarda 800*600 tek tuk takilsada anca yetiyor.
    ut3demo da henuz denemedim (ut3demo 2003_64 e kurulmak istemedi)

tarih olarak quake4 den sonra cikan oyunlarda kasmasi kacinilmaz, oncesi zaten rahat rahat acilir (bf2 rahat oynaniyor)
    ayrica denildigi gibi 512ram i anca süs nietine kullanabililriz, hatta yapilabilse 256 sini virtualdisk yapip ole kullanmak isterdim :>.

lakin madem aldim, kullanacagim sonuna kadar :>
    tek sevdigim ozelligi cok fazla oyun oynamadigimdan pasif sogutma ile sessiz olmasi.
  • quote:

tarih olarak quake4 den sonra cikan oyunlarda kasmasi kacinilmaz, oncesi zaten rahat rahat acilir

sende bir problem var bence airborne bioshock vegas, quake 4 oncesi oyunlar mi?kasma filan da olmuyor.ne aldin ki sormasi ayip 512 sini mi?

fazla oyun duskunlugunuz yoksa rahat oynarsiniz simdiki oyunlari ama omru mechul bir kart.ucuz oldugu icin o da problem degil bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyrix120

quote:

tarih olarak quake4 den sonra cikan oyunlarda kasmasi kacinilmaz, oncesi zaten rahat rahat acilir

sende bir problem var bence airborne bioshock vegas, quake 4 oncesi oyunlar mi?kasma filan da olmuyor.ne aldin ki sormasi ayip 512 sini mi?

fazla oyun duskunlugunuz yoksa rahat oynarsiniz simdiki oyunlari ama omru mechul bir kart.ucuz oldugu icin o da problem degil bence.

8500 GT (512mb) var bende (markasini bilgisayardan okuyamadim ama oem bi asus olmali, marka gormek icin hic kasayi acasim yok :>)

q2 den beri quake oynarim, q4 multiplayer demo ile bu aralar sıklikla kapisiyorum milletle,

quake bilenler varsa, quake4 single player olarak piyasaya cikarilan tam bir felaketti, donemi icin yeni grafikler vs vs,
    bende singleplayer olarak oyunu bitirip, dvdyi bi koseye atip birakmistim
    bu yaz hatalarini anlayip multiplayer patchini ve multiplayer demosunu cikarmislar,
    eski arena gunleri geri gelmis, bende agustostan beri sıklıkla oynuyorum q4 multi demoyu
    (full multi de oynadim, ama demo multide tanidiklarimla oynamak daha hosuma gidiyor, q2 oynayanlar bilirler, the edge haritasi geri gelmis, tam bir nostalji)

cyrix120 kardes, eger 8500 GT (512mb) kullaniyor isen indir q4multiplayerdemoyu, gel jolt yada xnet serverina, (ping bi tek bunlarda duzgun)
    savasalim, anla 8500 GT nin vehametini, bi once yazdiklarimla karsilasacaksin.
    512mb zaten q4 e fazla geliyor, eminim. geriye sadece gpu kaldi.

ayrica q4multi yi vistada da oynadim degisen bisi olmadi.

iyi bilgisayar kullanirim, tum updateler tamam, directx august yuklu, nvidianin en son driveri ile birlikte tabi, core2duo 2ghz islemci ve 2gb800mhz kingston ramim, ayrica raid0 2 adet samsung250gbsata2 hd ye kurulu sistem, anakartta asusp5b.
    Bu durumda geriye sadece gpu kaliyor :>.

aksam gel q4multidemoda o serverlara, (5,6 kisi olsun ortalikta, ole bos haritada 1024*768 ustu yapmissin ne edeyim)
    1024*768 yap savasmayi dene bakalim. (orda hemen tanirsin beni :>, nede olsa klan ismi olarak Turkiye yazan tek kisiyim)

yinede cok iddali olmamak lazim, ekran kartini test eden bi program kullaniyorsan, sole bana, indirip test yapayim, neticelerimi gondereyim foruma, karsilastirma yapmis oluruz. Belki sorun senin dedigin gibi karttadir.

"o ana kadar, bu fazla ramleri kullanip virtual disk yapsak ne guzel olurdu" yorumum aynen devam :>
    zaten tek sevdigim ozellik sessiz pasif sogutma.

az once baktim, kart: Asus 512MB Extreme Silent Magic N8500GT (PCI-E)

bu kart a oc yapilabiliyor mu, yapilabilirse nasil, yapilabilirse q4 1024*768 yapilirmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lancelot_Real -- 16 Ekim 2007; 20:43:38 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.