Şimdi Ara

50 yaşında ailesiyle yaşayan adam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

aşk filmlerini sevmiyorum diyordu hep sonradan çaktım ki adam 50 yaşında ailesiyle yaşayan yıkığın teki , filmlerde falan aşk sahneleri gorunce kuduruyor muhtemelen bu yüzden sevmiyorum. vay anasını dedim ne üzücü hayatlar var.

adamın işinden de para kazandıgı yok. boşa geçmiş bir hayat. onun gibi olmamak için çabalamak lazım gerçekten.

• aileyle yaşamakta bir sıkıntı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 yaş cok degil la ben bile 27 oldum

Aga isimiz bitiyor yavas yavas

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 34 yaşında ailemle yaşıyorum. Sonuçta insanın eşi ve çocuğuda ailesi. İnşallah 90 a kadarda aileyle yaşamak nasip olur.

• la ne olacak aileyle yaşamak iyidir. benim kendi evim var yemek yap yap bıktım.

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    Yemek kolay iş bence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • braveheart92 kullanıcısına yanıt

kendi eşin ve çocukların değil adam 50 yaşında 70 yaşındaki anne babasıyla kalıyor annesi yemek hazırlıyor önüne koyuyor hala annesinden öğüt dinliyor falan. normal mi bu :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Siz kendinizi 2500 3000 euro alan avrupalılar mı sanıyorsunuz. Evler olmuş en az 3 4 milyon lira. Kim verecek de insanlar kendi evine çıkacak. Eskiden tuğlası betonu derken ailesiyle birlikte kendi evini iyi kötü yapıyormuş şimdi o da yok

• Ulpro kullanıcısına yanıt

Siz anlıyorsunuz bu işlerden hocam normalde kadınlar yemek yapar evlenince eşiniz uğraşmayacak yemekler sizden olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izayoi kullanıcısına yanıt
    Zorda kalan her şeyi öğrenir çiğköfte pizza içli köfte pilav falan filan yapmayı anne karnında öğrenmedim ki ben , bunların tadını merak ederdim ama pahalı gelirdi dedim niye öğrenmeyelim gittim öğrendim

Ben evlenmeyeceğim valla , evlensemde yemekleri ben yapmam öğretirim ona o yapsın aradada ben yaparım bende bıktım yemek yapmaktan

• 01001101 kullanıcısına yanıt

50 yaşında annen odana gelip yemeğini verince utanmayacak mısın? normal mi karşılıyosun bu durumu bu mudur erkek olmak

• Zurnalog kullanıcısına yanıt
    geçici süre iyidir diyelim :)

şaka bi yana ben anneleri eve çağırdığımda önceden yemek yapıyom annem gelip yorulmasın diye.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.