Şimdi Ara

5.ci sınıfım Yaz Tatilinde Ne Yapabilirim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
2.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: BİLÂL85

şimdiki veletlerden korkulur

"Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • Birde bilim kampı diye birşey varmış. Amcamlar küçükken muğdat camiisinin orda büyük çadırda kuruluyormuş ama şimdi yok. Bu bilim kampı nerde kuruluyor bilen varmı? İnternete baktım ama izmirde var çok uzak. Yukarda sözler yazmıştım hani. O sözler Şu hortumlu dünyada fil yalnız bir hayvandır. kitabında. Parası olan varsa alsın bana amcam verdi. Eğer bana yakın oturan varsa gelip bizdende alabilir ben bitirdikten sonra.
  • Knight online oynadık kuzenimle geçen yaz ama sonra bilgisayara şifre koydular oynuyoruz diye. Küfür edilen oyunlar bide savaş oyunları oynamamız yasak şimdi. Ben gta oynamak istiyorum ama ne zman yüklesem hemen bulup siliyorlar oynayamıyorum ailesi izin verenler oynasınlar bence. Şimdi sadece PES2008 var birde FİFA2007 var bilgisayarda.

Bunu nasıl yapıyorsunuz? Cevap yazarken cevapla yapıyorum hızlı cevapla yapıyorum sizinki gibi olmuyor, eskiden biliyordum ama.

Orjinalden alıntı: KöfteSuyu

bady yap

üçgen vücut

bizim yaşımıza gelene kadar paso çalışsa ne biçim vücut olur he

Benden sana abi nasihatı.

İngilizce+Basketbol.

Bende senin yaşındayken futbol diye tutturmuştum.

Abim o zaman bana baskbola git demişti.

Bende o zaman sıcak bakmamıştım.

Şimdi pişmanım.

İngilizceyie öğren bak.

Ben okulda pek birşey öğrenmiyorum.

Ama Online oyunların ingilizceye katkısı şüphesiz.
  • Ya beni geçen yaz Tofaş basketbol okuluna yazdırmıştı amcam. Sonra 3 ay gittim bıraktım. Evimize çok uzaktı tek başıma yollamadılar. Amcamın okulu başlayınca götürecek birisi olmadığı için bıraktırdılar. 70 kiloyum doktora gitmiştik oda spor yap dedi ama şimdilik sadece akşamüstü güneş olmadığında aşağıda top oynamama izin var. Amaaaaaaaaaaaaa haftasonları amcamlarla beraber halısahaya gidiyoruz benide oynatıyorlar. Geçenlerde gol bile attım.

Herkes ingilizce öğren diyor ama canım sıkılıyor cdlerden. Kusru olsa giderim ben bunu amcama söyleyeyim en iyisi. Halkeğitimde ingilizce kursu varsa benide oraya yazdırsın zaten kendisi gidecek benide götürür. Bide futbolda nasıl rövöşata vuruyorsunuz anlatırmısınız? Ben zıplıyorum ama sırtımın üzerine düşüyorum çok fena acıyor.

• O acıyı çekmen lazım, hele bir de taş zeminde denersen sırtın gidiyor. Halı sahada kolay denk gelirse top ayağına...

Orjinalden alıntı: Şans Kapıyı Kırınca

Ya beni geçen yaz Tofaş basketbol okuluna yazdırmıştı amcam. Sonra 3 ay gittim bıraktım. Evimize çok uzaktı tek başıma yollamadılar. Amcamın okulu başlayınca götürecek birisi olmadığı için bıraktırdılar. 70 kiloyum doktora gitmiştik oda spor yap dedi ama şimdilik sadece akşamüstü güneş olmadığında aşağıda top oynamama izin var. Amaaaaaaaaaaaaa haftasonları amcamlarla beraber halısahaya gidiyoruz benide oynatıyorlar. Geçenlerde gol bile attım.

Herkes ingilizce öğren diyor ama canım sıkılıyor cdlerden. Kusru olsa giderim ben bunu amcama söyleyeyim en iyisi. Halkeğitimde ingilizce kursu varsa benide oraya yazdırsın zaten kendisi gidecek benide götürür. Bide futbolda nasıl rövöşata vuruyorsunuz anlatırmısınız? Ben zıplıyorum ama sırtımın üzerine düşüyorum çok fena acıyor.

5 e gidiyosun ve 70 kilosun.Vay anasını !

• seni gerçekten tebrik ediyorum suan kullandıgın cumleler ve yazı tarzın senden 5-10 yaş buyuk kişiler bile yok.

tavsiye olarak hızlı ingilizce ogrenme ve bilgisayar programcılık kurslarına git.Bilgisayarı oyun,msn ve diger işler için degilde programcılık için kullanmış olursun fakat heralde ordaki enkucuk yaştaki kişi olabilirsin.
    Ryzen 5600x / MSI x570 Gaming Plus / Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC PRO / Gskill 2x8GB DDR4 3600Mhz / Samsung 970 Evo Plus M2 250GB / Evga BQ 750W 80 / Xigmatek Windpower Pro / Sharkoon S25W / Seagate 1TB / Asus VG248QG 165HZ / Logitech G213 Prodigy / Zowie EC1-A / Creative S.B X-fi 5.1 Pro / Corsair HS35
  • simit sat çalışmayı öğrenirsen daha çok ders çalışırsın.
  • İnanmadığımdan değil biraz çok geldi bana
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.