Şimdi Ara

5.ci sınıfım Yaz Tatilinde Ne Yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
2.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba herkese. Beşinci sınıfım ve kardenmde 5 tane dört beş tanede 5 var. Yaz tatilimi boşa geçirmemem gerektiğini söylüyor ailem. Yazın kampa gidebilirim ama gidecek kamp bulamadım. Gençlik kampları için yaşım tutmuyormuş.

Yaz tatilinde kendimi geliştirmek ve eğlenmek için ne yapabilirim yardım eder misiniz? Şimdilik akşamüstü dışarıda top oynuyorum, akşamları komşumuzla PES2008 oynuyorum, sonrada amcamla beraber milli maçları izliyorum. PES2008 oynarken eğleniyorum ama onun harcinde canım çok sıkılıyor. Yazın kendimi geliştirmek ve eğlenmek için neler yapabilirim bilmiyorum, bana yol gösterirseniz sevinirim.

Ayrıca 5 e giden biri için 5 tane 4 pek iyi değil.En iyisi biraz çalış.Geleceğini pes değil derslerindeki başarın belirleyecek

yaz okuluna git yabancı dilini geliştir vs.
  • Bitane PS3 al GTA4 ünde Metal Gear Solid 4'ünde köküne vur.

Orjinalden alıntı: ApAtHe89

vay be yaşına göre olgunsun sanki biraz. senin yaşındakiler oyundan başka şey düşünmez.

katılıyorum.

yaşına göre kamplar bulabilirsin çok eğlenceli oluyor.her türlü sporu da yapmış oluyorsun
    Daha Fazla Göster
  • Günümüzde kitap okumanın ceza olduğunu düşününenlere inat yaz boyunca Dünya klasiklerini okuyabilirsin. Kendine hobi yaratmalısın. Benim hobim arşiv yapmak. Sende sevdiğin şeylere göre hobi yapabilirsin.

Sözler yerine kaba kuvvet, kullanılabilse de;… …kelimeler kudretini hep koruyacaktır. Kelimeler anlama ulaşmanın yollarını ve… …dinleyenlere hâkikatin telaffuzunu gösterir.
  • yabancı dil kursuna git ve diğer derslerinede çalış. Çalışırken çok kasma ama hergün bak bişeylere, yaz tatili okul için çok tehlikelidir boş geçmemek lazım

Bütün dünya sizsiniz, yinede başka bir şey var sanmaya devam ediyorsunuz. diye bir şey okudum bugün amcamın verdiği kitapta. Aslında ben eğlenmek yazlığa gitmek falan istiyorum ama bunu okuduktan sonra amcamla konuştuk, onunla konuştuktan sonra kendimi geliştirmem gerek diye düşünmeme sebep oldu. Gitar çalacağım zaten amcamda klasik ve elektıro klasik gitar var, bana klasik çalmayı öğretecek yazın. Bende evdeki gitar öğrenme cdlerinden kendimi geliştirip belki elektıroda çalarım ilerde ama şimdilik klasik gitar öğreneceğim.
    Bide şimdi bir söz daha okudum kitapta.

Hiç kimse sizin izniniz olmadan kendinizi değersiz hissetmenize neden olamaz.

İngilizce öğren diye amcamla arkadaşlarıda başımın etini yiyor ama ben ingilizce öğrenmek istemiyorum ne işe yarayacakki. Ben zaten okulda ingilizce dersi alıyorum. Bu arada ingilizcem 5.

• şimdiki veletlerden korkulur

Biz cix degilizki her mekanda sevgilimiz olsun,biz Adanalıyık bırakta kendimize göre bir şeklimiz olsun.
  • Okulda almış olduğun ingilizce dersi ne yazıkki yetersiz. Yabancı dil gerçekten çok fazla işe yarıyor bu yüzden geliştirmen gerek.

Bazı şeyleri keşke bende o yaşlarda kavrayabilseydim diye üzülmeden geçemiyorum
  • Birde star tvnin yaz kampı kampanyası gibi birşeye yazdık ama galiba bana çıkmadı. Mesut Yar söylemişti televizyonda ama olmadı. Başka bedava yada parası çok olmayan kamp varmı? Eve Denklem dersanesi diye bir yer broşür vermiş bedava ağustosta yaz kursu diyor ama dersaneye kayıt olursakmı yoksa herkesemi diye yazmamışlar. Eğer herkeseyse oraya gidebilirim. Bide halkeğitimde kurslar varmış yazın oraya bakacak amcam. Sizce halkeğitimde hangi kursa gitmeliyim?
    Bilgisayar falan biliyorum, gitarıda amcam öğretecek başka kurs gelmedi aklıma. Amcam diksiyon kursuna gidecekmiş ama tam analamadım, güzel konuşma kursu dedi nasıl oluyor?

Orjinalden alıntı: Numan

Bazı şeyleri keşke bende o yaşlarda kavrayabilseydim diye üzülmeden geçemiyorum
    />

Aynen. Banada ö dönem İngilizce eğitimi veriliyordu ama ilk isyan ettim, benim dilim Türkçe neden bu hıyarların dilini öğrenmek zorundayım diye, aslında haklıydım ama haklı olmak her zaman işe yaramıyor. Neyse birde tabi tembelliğim vardı oturupda ders çalışmak çok sıkardı beni, yazık oldu 5 sene boyunca koleje verilen 70-80.000 ytl paraya...Şimdi 12. sınıfa geçtim karne notlarım düşük ( 67, 62, 54 ) muhtemelen gene özel okula gönderecekler ama çok para lazım, hem yurtdışı hem yurtiçi çok pahalı 200.000 ytl gözden çıkarabileceklermi zaman gösterecek...

• İngilizceni geliştir

Orjinalden alıntı: Şans Kapıyı Kırınca

Yaşıma göre olgun sayılırım galiba teşekkür ederim.

Bütün dünya sizsiniz, yinede başka bir şey var sanmaya devam ediyorsunuz. diye bir şey okudum bugün amcamın verdiği kitapta. Aslında ben eğlenmek yazlığa gitmek falan istiyorum ama bunu okuduktan sonra amcamla konuştuk, onunla konuştuktan sonra kendimi geliştirmem gerek diye düşünmeme sebep oldu. Gitar çalacağım zaten amcamda klasik ve elektıro klasik gitar var, bana klasik çalmayı öğretecek yazın. Bende evdeki gitar öğrenme cdlerinden kendimi geliştirip belki elektıroda çalarım ilerde ama şimdilik klasik gitar öğreneceğim.
    Bide şimdi bir söz daha okudum kitapta.

Hiç kimse sizin izniniz olmadan kendinizi değersiz hissetmenize neden olamaz.

İngilizce öğren diye amcamla arkadaşlarıda başımın etini yiyor ama ben ingilizce öğrenmek istemiyorum ne işe yarayacakki. Ben zaten okulda ingilizce dersi alıyorum. Bu arada ingilizcem 5.

yahu ben 5. sınıftayken bu kadar düzgün cümleler bile kuramazdım be.
    Bkasana eleman neler düşünüyo
    Valla bravo

• işbankası karnesini getirene alice harikalar diyarında veriyor git al oku işte
  • Ya evde deylight diye ingilizce öğrenme cdleri var böyle sınıftaymışsın gibi anlatıyor ama benim canım sıkılıyor. Birisi karşımda olursa anlatırsa o zaman sıkılmadan dinliyorum ama cdden çalışamıyorum. Evdekiler cdlerde karşında anlatıyor ders gibi işte diyor ama anlamıyorum. Sıkıcı geliyor. Biri bana anlatacak bende dinleyeceğim o zaman daha zevkli oluyor, o bana soru soracak bende ona cevap vereceğim. O zaman çalışıyorum.
  • Teşekkür ederimmmmmmmmmm bizim ablamla zaten iş bankasında kumbara hesabımız vardı, karnemde teşekkür getirdim ama verirler mi? Ablamda taktir alamadı düz geçti verirlerse amcamla gideriz? Birde alice harikalar diyarında şu çizgifilm vardı hani o mu? Garip bir ülkeye gidiyor tavşan var konuşan sarı saçlı bir kız bizim yaşlarımızda?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.