Şimdi Ara

5.ci sınıfım Yaz Tatilinde Ne Yapabilirim? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
2.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Anneanneme yardım ediyor diye ablamı götörüyorlar. Ben sadece iki hafta falan kalabiliyorum. Kampa gitmek istiyorum ben bu yıl ama kamp bulamıyorum yaşıma uygun hepsinde daha büyük çocukları alıyorlar.

Orjinalden alıntı: loodyeyes

quote:

Orjinalden alıntı: Şans Kapıyı Kırınca

Ya beni geçen yaz Tofaş basketbol okuluna yazdırmıştı amcam. Sonra 3 ay gittim bıraktım. Evimize çok uzaktı tek başıma yollamadılar. Amcamın okulu başlayınca götürecek birisi olmadığı için bıraktırdılar. 70 kiloyum doktora gitmiştik oda spor yap dedi ama şimdilik sadece akşamüstü güneş olmadığında aşağıda top oynamama izin var. Amaaaaaaaaaaaaa haftasonları amcamlarla beraber halısahaya gidiyoruz benide oynatıyorlar. Geçenlerde gol bile attım.

Herkes ingilizce öğren diyor ama canım sıkılıyor cdlerden. Kusru olsa giderim ben bunu amcama söyleyeyim en iyisi. Halkeğitimde ingilizce kursu varsa benide oraya yazdırsın zaten kendisi gidecek benide götürür. Bide futbolda nasıl rövöşata vuruyorsunuz anlatırmısınız? Ben zıplıyorum ama sırtımın üzerine düşüyorum çok fena acıyor.

5 e gidiyosun ve 70 kilosun.Vay anasını !

Lise 3e gidiyorum ben bile hala 70 değilim...

• Şimdi tartıldım baskülde 71 gibi gösteriyor ama yanlış. 70 kiloyum.

Orjinalden alıntı: mrsPR1EST

elektro gitar

öhh! bateri çalsın isterseniz

Bilim çocuk'un bilim kampları falan oluyo bu sene kaçıncı sınıfları alacaklar bilmiyorum ama olursa kesinlikle gitmelisin.Bir araştır bakalım.

Orjinalden alıntı: DgnByz

quote:

Orjinalden alıntı: loodyeyes

quote:

Ya beni geçen yaz Tofaş basketbol okuluna yazdırmıştı amcam. Sonra 3 ay gittim bıraktım. Evimize çok uzaktı tek başıma yollamadılar. Amcamın okulu başlayınca götürecek birisi olmadığı için bıraktırdılar. 70 kiloyum doktora gitmiştik oda spor yap dedi ama şimdilik sadece akşamüstü güneş olmadığında aşağıda top oynamama izin var. Amaaaaaaaaaaaaa haftasonları amcamlarla beraber halısahaya gidiyoruz benide oynatıyorlar. Geçenlerde gol bile attım.

Herkes ingilizce öğren diyor ama canım sıkılıyor cdlerden. Kusru olsa giderim ben bunu amcama söyleyeyim en iyisi. Halkeğitimde ingilizce kursu varsa benide oraya yazdırsın zaten kendisi gidecek benide götürür. Bide futbolda nasıl rövöşata vuruyorsunuz anlatırmısınız? Ben zıplıyorum ama sırtımın üzerine düşüyorum çok fena acıyor.

5 e gidiyosun ve 70 kilosun.Vay anasını !

Lise 3e gidiyorum ben bile hala 70 değilim...

toplu elemanmış benim tavsiyem; dil öğrenmeye çalış biraz (sadece ingilizce değil), dünya klasiklerini oku-bitir..... birazda spor yap 5 sınıfta 70 kilo aşırı değilmi

• Ya çekilişi bitmiş onun yaaaaa
    http://www.tubitak.gov.tr/home.do;jsessionid=3A3DF00F352E1C6F5A9C745B9C37A22A?ot=5&rt=&sid=0&pid=0&cid=10185
    Bilseydim bunun çekilişinede katılırdım. Star tvnin çekilişini kazanamadım bunuda kaçırdım.

• ben lise 3 ü bitirdim 70 kiloyum bence sen bu yaz zayıfla

Ya çekilişi bitmiş onun yaaaaa
    http://www.tubitak.gov.tr/home.do;jsessionid=3A3DF00F352E1C6F5A9C745B9C37A22A?ot=5&rt=&sid=0&pid=0&cid=10185
    Bilseydim bunun çekilişinede katılırdım. Star tvnin çekilişini kazanamadım bunuda kaçırdım.

hmmm o zaman hmmm düşünelim biraz yardımcı olucam sana.Bu arada izmirdesin değil mi?

• amanda aman yahu yanaklarını ıstırasım geldi desem yalan dır inanma valla filimlerdeki süper çocuklara benziyon ben boşuna zamane çocukjlarından korkulur ddddemedim

senin ailene sabır diliyorum şimdi babadan daha üstün zekalıysan baba bunu kendine yediremez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BİLÂL85 -- 13 Haziran 2008; 19:34:35 >

Biz cix degilizki her mekanda sevgilimiz olsun,biz Adanalıyık bırakta kendimize göre bir şeklimiz olsun.
  • gene sen bir taban kullanmışsın ben taso yonardım fırıldak çevirirdsim gulle oynardım incir toplardım tarlalardan darı çalardık

quote:

Orjinalden alıntı: eDDiè

vay be, ben 5. sinifa giderken internetin i'si bile yoktu msdos tabanli windows 3.1 kullanirdim

Biz cix degilizki her mekanda sevgilimiz olsun,biz Adanalıyık bırakta kendimize göre bir şeklimiz olsun.
  • Ne işin var forumda doğru dışarı yallah

Teşekkür ederimmmmmmmmmm bizim ablamla zaten iş bankasında kumbara hesabımız vardı, karnemde teşekkür getirdim ama verirler mi? Ablamda taktir alamadı düz geçti verirlerse amcamla gideriz? Birde alice harikalar diyarında şu çizgifilm vardı hani o mu? Garip bir ülkeye gidiyor tavşan var konuşan sarı saçlı bir kız bizim yaşlarımızda?

iyide karnende 3 yoksa ve en az ana derslerden(mat. fen,sos. Türkçe ve İngilizce) 1 i en az 5 olursa takdir geliyor..Sen madem ingilizceyi 5 getirdin ve 3 ün yok teşekkür alman ilginç
    Ama yaşım 12 olmak üzere ona göre bak biz baktığımızda hep 14 yaşından büyükleri kampa aldıklarını yazıyorlar ilanlarda. Forumdayım çünkü Burhan Altıntopu PES2008 de yapmayı öğreniyorum şimdi. İnternetten fotorafını indirdim onu koydum yüzüne özelliklerinide 99 yaptım süper oldu ama takıma alamadım. Şimdi bulurum bunuda.

• Pazarda su sat cok eğlenirsin

bu arada bi diyetisyenden yardim al asiri obeze kacmışsın sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pharko -- 13 Haziran 2008; 19:51:45 >

Warwick- the jungle king
  • bence yabancı dilini geliştir.ve çalış.bişeyler sat.böylece hem para kazanır hemde çalışmanın zorluğunu anlarsın.ve kesinlikle yabancı dilini ingilizceni geliştir ve yaşına göre hakikaten çok olgun konuşuyosun tebrikler

Yo, his souls escaping, through this hole that is gaping
    This world is mine for the taking, make me king
    As we move toward'a, new world ord'a
    A normal life is boring but superstardoms
  • Henry Ford . İnsan öğrenmeyi bıraktığı gün yaşlanır.
    Biz bu ülkede 18 yaşında yaşlanmaya başlıyoruz, 30 larda ölüyoruz, 70 yaşında gömülüyoruz.

Bunuda okuduğum kitaptan yazdım şimdi.

Türkçe 4
    Matematik 4
    fEN VE tEKNOLOJİ 5
    Sosyal Bilgiler 4
    Yabancı Dil 5
    Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi 4
    Görsel Sanatlar 4
    Müzik 5
    Beden Eğitimi 5
    Trafik Güvenliği ve İlkyardım Eğitimi 5

Orjinalden alıntı: newmonarch

quote:

Orjinalden alıntı: Numan

Bazı şeyleri keşke bende o yaşlarda kavrayabilseydim diye üzülmeden geçemiyorum
    />

Aynen. Banada ö dönem İngilizce eğitimi veriliyordu ama ilk isyan ettim, benim dilim Türkçe neden bu hıyarların dilini öğrenmek zorundayım diye, aslında haklıydım ama haklı olmak her zaman işe yaramıyor. Neyse birde tabi tembelliğim vardı oturupda ders çalışmak çok sıkardı beni, yazık oldu 5 sene boyunca koleje verilen 70-80.000 ytl paraya...Şimdi 12. sınıfa geçtim karne notlarım düşük ( 67, 62, 54 ) muhtemelen gene özel okula gönderecekler ama çok para lazım, hem yurtdışı hem yurtiçi çok pahalı 200.000 ytl gözden çıkarabileceklermi zaman gösterecek...

Adam "size 1" de yazmışsen "size 7" yapmışın mübarek...

Ayrıca 5. ınıfta benim de hepsi 5ti şimdi 3ler 4ler yağıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kril -- 13 Haziran 2008; 19:52:00 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.