Şimdi Ara

5 Adım ve Simiiiiiiiit...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bizim mahalledeki gibi sizin mahallelerinizde de bu tür çocukluk oyunları var mıydı? Biz çoğu akşam çıkardık mahalleye gece bitene kadar oynardık neredeyse

• "Kuki" vardı.
  • 5 adım yoktu ama simit vardı.Az oynamazdık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gny*

"Kuki" vardı.

kutuyla oynanan değilmiydi o:D kutuya vurup kuki denilen
  • Simittttttttttttttttttttttt :D süperdi ya
  • Sİmit mükemmeldi ya, apış pandik vardı bir de
  • Valla benim simit oyununda çocukları kovaladığım 1,5dk bulurdu...Başlardım simit demeye içimdeki hava tükene kadar simit derdim eyvah o sırada sesin gittiyse öldüresiyo tepuk yumruk sallıyordu bizim mahalledeki şerefsizler...

Bide kemer oyunu vardı kemer saklanır ve diğer arkadaşlar saklanırken belirledikler yerde arkasını dönük bir şekilde bekler...ve kemeri saklama işi bittikten sonra herkes kemeri aramaya koyulur bulan kişi hemen kemerle diğerlerine saldırmaya başlar ve belirledikleri yere kadar kovalar eğer bir kişi yada daha fazla kişi o belirledikleri 5 saniye içinde gelmezse penaltı dediğimiz pozisyona pozisyona geçip poposuna 5 kırbaç atılırdı....Allaha şükür benim hızıma kimse yetişemiyodu arada bi geldiğide oluyodu....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crackbaba -- 13 Ağustos 2008; 9:57:16 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok oynadık kemeri toprağa gömüyolardı bi de şu espri vardı saklayana soruyoduk seni benden başka ..... oldu muuuuuu diye o da cevap veriyodu olmadı veya oldu diye yanlız seni benden başka ...... kısmını sessiz söylüyoduk tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nanİHlal -- 10 Ağustos 2008; 11:50:39 >
  • Simit?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hekim18

Simittttttttttttttttttttttt :D süperdi ya

i yi uzat bari t harfi hiç uzar mı bi de apış pandik nasıldı :D
  • Simiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitt Çok Güzel Oyundur Az Oynamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: MertcanE.

Simiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitt Çok Güzel Oyundur Az Oynamadım

az dayak yemedim diyosun yani
  • bizde topal tavuk vardı bide: simit gibi bi oyun tek fark simit diye bağırmıyon tek ayağının üzerinde sekerek gidiyon ayağını yere basarsan dayağı yiyon bide bunun 2 grup halinde oynananı vardı zıdırzımba mı bişey diyoduk 2 gurup, ebe olanlar sekerek kovalıyor guruptan birisi ayağını yere basarsa gruptaki herkes dayak yiyor yada diğer grupfan biri ebelenirse diğer grubun tamamı dayak yiyordu....

hey gidi günler heeeyyy
  • Simiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit süper bi oyun ya bi kere arkadaşa dalmıştık arkadaşın burnu kanamıştı.Nefesin kuvvetliyse oynuycan yoksa oynamıycan
  • Geçen sene okulun bahçesinde,tenefüslerde çok oynadık.
    Basketbol potasının altı ebenin başlama yeri...
    Okulun içini dahi kullanıyorduk...
    En son hatırladığım bir üst sınıftan bir çocuğun yerde yattığı,gözlerinin kapalı olduğu ve yaklaşı 25 kişilik bir grubun O'nu tekmelediğiydi...Çocuk kanlar içinde kalmıştı...
    Ben ise oyunu oynamazdım kenardan izlerdim yalnız birisi dövülürken araya girer çocuğa bikaç tane de ben vurur,stres atardım...

Daha neler yapmadık ki...Uzun eşşek oynarken bizim grup yatıyordu en arkada ben vardım,müdür sınıfın kapısı açtı,bizi öyle görünce kıçıma bir tekme attı ve disipline gittik...Birkaç bişey imzaladık yine birşey olmadı...
    Ahh ahh...

• quote:

Orjinalden alıntı: SaW331

bizde topal tavuk vardı bide: simit gibi bi oyun tek fark simit diye bağırmıyon tek ayağının üzerinde sekerek gidiyon ayağını yere basarsan dayağı yiyon bide bunun 2 grup halinde oynananı vardı zıdırzımba mı bişey diyoduk 2 gurup, ebe olanlar sekerek kovalıyor guruptan birisi ayağını yere basarsa gruptaki herkes dayak yiyor yada diğer grupfan biri ebelenirse diğer grubun tamamı dayak yiyordu....

hey gidi günler heeeyyy

onun başka bir adı vardı bizde ama tam hatırlayamıyom o da güzledi

• quote:

Orjinalden alıntı: jubelyagyu

Simiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit süper bi oyun ya bi kere arkadaşa dalmıştık arkadaşın burnu kanamıştı.Nefesin kuvvetliyse oynuycan yoksa oynamıycan

ya nefesin ya da dayanıklılığın yüksek olacak
  • hiç 5 adım oynayan yok mu yav koca forumda
  • quote:

Orjinalden alıntı: lord of comandos

quote:

Orjinalden alıntı: Gny*

"Kuki" vardı.

kutuyla oynanan değilmiydi o:D kutuya vurup kuki denilen

Yok usta, saklambaçın topla oynanan versiyonu.
  • Simit enfes oyundu yav.Dayak yiyen sonunda birine dalardı hep kavgayla biterdi oyun.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.